Барбатов е гений , защото е умен? Какъв е тогава Камата ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Барбатов е гений , защото е умен? Какъв е тогава Камата ?

Мнениеот Цецо Чука » 27 фев 2015 15:29

1982 написа: Гунди има решаващи голове в ключови мачове, и то не един.

Oчаквам и от теб да ми ги изброиш...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 фев 2015 15:29

stefani написа:Ако Барбатов е гений то тогава такива са 90% от хората :lol:

Не, 90% от хората са полуидиоти или пълни идиоти-take yourself for example...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 27 фев 2015 15:48

damyanov1963 написа:И като казваш за Стоичков - добре, как стана голмайстор в САЩ - с 3 гола от дузпи, изработени от левскари (Янков и Сираков-2).

Заслугата на Ицо не е само, че вкара 6 гола (3 от дузпи). Той поведе останалите. Той беше мотиваторът на този отбор. Той беше лидерът.
Както беше и на дрийм тиима на Кройф. Както беше и на ЦСКА 1988-90та.
Точно това го прави велик футболист, а не че търчал много.
Периодът 1994-96 е един от малкото, в които имаме истински национален Отбор. А след 89-та е единствен засега.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 фев 2015 15:52

Цецо Чука написа:
1982 написа: Гунди има решаващи голове в ключови мачове, и то не един.

Oчаквам и от теб да ми ги изброиш...

Баражът за класиране на СП с Белгия, например ?? С Португалия в преиграването и класирането напред за ЕП.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 фев 2015 16:05

1982 написа:Баражът за класиране на СП с Белгия, например ?? С Португалия в преиграването и класирането напред за ЕП.

Виж ми по-горе коментарите по въпросните голове,няма да се повтарям.

И после кво?Само тея?

Знам че е абсолютно невъзможно за подуенци да схванат простата историческа истина, която е че Георги Аспарухов е един много добър нападател, много харизматичен човек, за жалост загинал твърде млад, който обаче по никой начин не може да се сравнява във футболно отношение с Христо Стоичков, а и не само с него. Има хора направили значително повече за България от Гунди-не ме разбирайте погрешно-нямам абсолютно нищо против него, напротив даже-харесвам го много. Това което обаче ме нерви адски е идолизирането му и издигането му в култ от синята журналистика и фенове,просто защото нямат в историята си играч от калибъра на Стоичков а е някакси неудобно да признаеш че вечния ти съперник е далеч напред в това отношение.

Няма да се разбере това никога,все едно да тръгна да обяснявам на феновете на Локо ПД че Банго Васил не съществува наистина или на тея от Разград-че Мохамед е бил един досадно агресивен льольо с мания за величие...

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 27 фев 2015 16:11

И тримата за който спорите са велики футболисти и трябва да сме горди, че са Българи.От тримата ако трябва да се прави някаква класация най добър като успехи е Стойчков. Не съм гледал Гунди но от баща ми съм чувал, че е бил добър.А Бербо си е класа но целият проблем за мен е че трябваше да отиде в Испания не в Англия просто такъв е стила му на игра. Но минало, а вчера нагледно им се показа на Аглийските разбирачи как с 8 човека здрава защита, един бърз играч и двама който могат да си подават топката могат да изглеждат смешни прехвалените им отбори.

Brabam

Мнениеот Brabam » 27 фев 2015 16:37

Гунди ако беше жив днес щеше отдавна да е оплют и изгонен от Герена, подобно на НСПП
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 27 фев 2015 17:45

Марадона, Меси, Роналдиньо, Зидан, Пеле, Ван Бастен, Роналдо, Кристиано Роналдо са гении. Бербатов е много добър футболист, Стоичков е по-добър.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 27 фев 2015 18:55

За да си много голям спортист трябва или да си много физически надарен за съответния спорт (Стоичков) или да си поне няколко идеи по-умен от стандартното за спорта си (Бербатов). Когато се съчетаят и двете вече става страшно, но като цяло природата си знае работата и рядко се получава ;)

cskaarmy
Контакти:

Мнениеот cskaarmy » 27 фев 2015 19:18

Камата е тъп , но целеустремен. Бербатов е умен, но мек. Камата и Бербатов заедно правят идеалният футболист.

Върни се в “Футбол - Свят”