Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Гамаюн

Re: Порошенко: Съветник на Путин е ръководил снайперистите

Мнениеот Гамаюн » 27 фев 2015 11:25

Adrian Monk написа:
Гамаюн написа:
Adrian Monk написа:
Заклет Левскар написа:
Thurman Murman написа:
boabbb написа:Колеги, тука повечето знаят, че не съм трол...

ИзображениеИзображениеИзображение

Моля модераторите да се намесят и да слеят темата с тази за вицовете и комичните изказвания :mrgreen:

+1 :) Предлагам, на колегата boabbb да бъде отделен специален раздел в нея... 8-)

Предлагам на Капитана да се яви отново на матура по български език.

Не се приема, тъй като искането е неоснователно... 8-) Освен това, Капитанът не е държал матура по нито един предмет, така че думичката "отново" също не е на място... ;)

Съдейки по това как Кэп борави със запетайките, думичката "отново" си е съвсем на мястото. Но спокойно, сега критериите са малко по-милостиви.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 27 фев 2015 11:26

boabbb написа:Висшият съветник на руския президент Владимир Путин – Владислав Сурков, лично е ръководил „група от чуждестранни снайперисти“, разстрелвали протестиращи на Майдана в Киев точно преди една година.
Това заяви украинският президент Петро Порошенко, позовавайки се на нови полицейски свидетелства, предаде Ройтерс.

„Само преди няколко дни шефът на службата за национална сигурност (Валентин Наливайченко б.р.) ми каза, че при разпити служители от спецчастите са дали показания, според които Сурков е ръководил чуждестранните снайперисти на Майдана“, каза президентът. Той говори на среща с роднини на някои от стотината жертви, застреляни в течение на три дни по време на протестите в Киев срещу подкрепяния от Москва тогавашен президент Виктор Янукович.
Според Порошенко следствените органи са
установили „ясна руска връзка“
в снайперистките стрелби. Той добави, че украинските правоохранителни органи все още не са направили достатъчно за наказване на виновниците за разстрелите на протестиращите. „Можем да констатираме, че през последните месеци е било направено много повече, отколкото за последната година“ в тази насока, все пак посочи той.
„Това са много сложни и заплетени дела. Унищожени са много доказателства, заметени са следи, избягали са извършители. Това стана в периода на междувластието, когато беше парализирана дейността на всички силови структури“, каза президентът.
В заключение Порошенко отбеляза, че „борбата за правото да живеем в действително европейска страна, която започна на Майдана, все още продължава, сега в Донбас“.
Говорителят на руското външно министерство Александър Лукашевич нарече обвиненията
„бълнуване, достойно за психиатрична болница“,
предаде ТАСС. „Украинските спецслужби не за първи път поставят в неловко положение ръководството на Украйна“, каза той. „Световната общественост все още очаква и иска от украинските власти пълно разследване на разстрелите на Майдана, отговори на въпросите къде изчезнаха уликите и веществените доказателства, кои са тези хора с пушки на Майдана, попаднали в обективите на камерите, кой и защо е карал оръжие на Майдана, и т.н.“, заяви говорителят на руското МВнР.
По-рано днес Наливайченко
отправи същите обвинения към Сурков
пред украински тв канал „1+1“. Наливайченко се позова на сътрудници на специалната част „Алфа“ на службата за национална сигурност (УСС). „Те дадоха конкретни доказателства за местоположението на чуждестранните снайперски групи, които са вземали на прицел митингуващите на площада и сътрудниците на вътрешното министерство“, каза Наливайченко. Според него пазителите на реда имали документи, потвърждаващи тази информация. „В рамките на това производство има длъжности, фамилии, копия от паспортите, датите за тяхното влизане и излизане, хората за свръзка, които са използвали, в какви помещения са се намирали, и как Сурков – съветникът на Путин, ги е ръководил в Киев“, посочи Наливайченко.
Той добави още, че три групи сътрудници на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) са пристигнали в Киев в периода декември 2013 – февруари 2014 г. и са организирали и планирали разгонването на активистите от евромайдана.
В „Взгляд“ припомня, че до момента никой не е поел отговорност за гибелта на протестиращите и служителите на реда на Майдана по време на събитията там в началото на м.г., въпреки, че броят на жертвите надхвърли 100 души. Повече от половината от тях бяха убити сутринта на 20 февруари на Площада на независимостта и на улица „Институтска“. Новата украинска власт обвини за стрелбата по митингуващите спецбойците от „Беркут“. При това се казваше, че заповед да се открие снайперистки огън е давал лично сваленият президент Виктор Янукович, а за провеждането на операцията са помагали руските спецслужби. Русия отрече да има нещо общо с тези трагични събития и изрази силни съмнения в изводите на украинските власти.

Източник: [offtopic]http://www.vesti.bg/poroshenko-syvetnik-na-putin-vodil-snajperistite-v-kiev-6032044[/offtopic]

Колеги, тука повечето знаят, че не съм трол или отявлен русофил, обаче точно тая новина ми направи много сериозно впечатление :!: Изключително грозен акт на пропаганда от човек, който би трябвало да е умерен и сериозен в изказванията си като президент. Значи, докато беше угодно - бившия президент Янукович беше лично отговорен за стрелбите по хората, а сега, след като го няма, са виновни руснаците, тъй като явно пак така е угодно ... Аз лично очаква с напредване на разследването да се открият истинските виновни - извънземните рептили ... Въпреки, че се правят опити да се потуши конфликта, този човек продължава да нажежава положението и като, че ли иска да запали война :!: Ще помоля - без простотии и снимки 2000х2000 в темата ...

Ей това е прозрението – за него мечтаят всички, които са забъркани в това престъпление!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 27 фев 2015 11:28

Adrian Monk написа:
Гамаюн написа:
Adrian Monk написа:
Заклет Левскар написа:
Thurman Murman написа:
boabbb написа:Колеги, тука повечето знаят, че не съм трол...

ИзображениеИзображениеИзображение

Моля модераторите да се намесят и да слеят темата с тази за вицовете и комичните изказвания :mrgreen:

+1 :) Предлагам, на колегата boabbb да бъде отделен специален раздел в нея... 8-)

Предлагам на Капитана да се яви отново на матура по български език.

Не се приема, тъй като искането е неоснователно... 8-) Освен това, Капитанът не е държал матура по нито един предмет, така че думичката "отново" също не е на място... ;)
П.П. Ако държиш, Гамаюнчик, мога да ти изнеса и кратка лекция по български език (може и на ЛС, за да не занимаваме аудиторията). :)

Е, ако е като лекцията за използване на "във" преди буквичката "б", която ми чете на лични преди време, предварително се признавам за победен ;)
Но напредък има - вече не пишеш "във България". Остава да минем и раздела за пунктуация и си готов.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 фев 2015 11:31

А истината е: година след Майфана, благодарение мъдрата управа на Порошенко и ко, Украйна вече се гордее с минимална работна заплата от 43 долара! Ние с нашите близо 200 долара сме Шампионска лига... На печелившите-честито!
А катастрофата тепърва предстои. Доскакались? Украiна це Европа?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 фев 2015 11:33

Adrian Monk написа:
CTAHKO написа:Мдааам, до тук става ясно, кои са мислещите хора във форума :!:

И за разлика от тях, кои са щатните и нещатни сътрудници на хранилка на "Позитано" 20 и "Драган Цанков" 28... 8-)

Това Руското посолство ли е :roll: Капитане, знаеш, че тука може и да има такива, ама аз определено не съм от тях ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 27 фев 2015 11:34

sin4ec написа:А истината е: година след Майфана, благодарение мъдрата управа на Порошенко и ко, Украйна вече се гордее с минимална работна заплата от 43 долара! Ние с нашите близо 200 долара сме Шампионска лига... На печелившите-честито!
А катастрофата тепърва предстои. Доскакались? Украiна це Европа?

Мы скакали, мы скакали, пол страны уже просрали.
Скачет баба, скачет дед, скачет гопник и студент.
И Кличко пустился вскачь, как весёлый звонкий мяч!
Скачет Петя Порошенко и больная Тимошенко.
Скачет Сеня Яценюк. Кто не скачет - тот говнюк.
Крым не скачет, очень жаль.
Кто не скачет, тот москаль!
Скачем дружно, все мы рады.
Кто не скачет - колорады!
Скачут жопы, скачут ноги, веселятся бандерлоги!
Выше всех, как обезьяна, скачет и поёт Руслана.
Заменяет даже секс, ей скакательный рефлекс.
Скачет пол страны - дурдом!
Помаранчевый синдром.
Меркель хлопает в ладоши.
Тот, кто скачет - тот хороший.
И Обама счастлив тоже.
Нам скакалками поможет.
Их зимой, под Новый год, полный самолёт пришлёт!

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 27 фев 2015 11:36

boabbb написа:
Adrian Monk написа:

И за разлика от тях, кои са щатните и нещатни сътрудници на хранилка на "Позитано" 20 и "Драган Цанков" 28... 8-)

Това Руското посолство ли е :roll: Капитане, знаеш, че тука може и да има такива, ама аз определено не съм от тях ...

Монкчо явно се е опитам да суче от две бозки едновременно, но са го пернали през устата.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 27 фев 2015 11:39

Гамаюн написа:...Е, ако е като лекцията за използване на "във" преди буквичката "б", която ми чете на лични преди време, предварително се признавам за победен ;) Но напредък има - вече не пишеш "във България". Остава да минем и раздела за пунктуация и си готов.

"Във България" е сериозна грешка, която съм допускал известно време несъзнателно - признавам си и си посипвам главата с пепел... :oops: За пунктуацията грешиш, друже. ;) Аз не предлагам на boabbb, предлагам на модераторите да открият нов раздел в тема, така че запетайката си е съвсем на място... 8-) Хайде помисли пак... :)
Последна промяна от Adrian Monk на 27 фев 2015 11:41, променено общо 1 път.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 фев 2015 11:41

Adrian Monk написа:
Гамаюн написа:...Е, ако е като лекцията за използване на "във" преди буквичката "б", която ми чете на лични преди време, предварително се признавам за победен ;) Но напредък има - вече не пишеш "във България". Остава да минем и раздела за пунктуация и си готов.

"Във България" е сериозна грешка, която съм допускал известно време несъзнателно - признавам си и си посипвам главата с пепел... :oops: За пунктуацията грешиш, друже. ;) Аз не предлагам на boabbb, предлагам на модераторите да открият нов раздел в тема, така че запетайката си е съвсем на място... 8-)

Капитана като стар милиционер и партиен секретар, е много силен в предложенията :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2015 11:42

Adrian Monk написа:

Както и тези на "Черни връх" и "Люблянка" по времето на "гадния" соц :)
Последна промяна от CTAHKO на 27 фев 2015 11:46, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”