1982 написа:Смеете се на фолк певиците и пишете с пренебрежение за тях, ама вкъщи кой знае какви вуци давите.
Аз пея 99 процента от хората занимаващи се с музика, но ме е срам да го правя навънка. Ако дойдеш вкъщи ще ти демонстрирам, а и кой мислиш пееше по квартирите едно време и будехме хазяите старци!
При мен обаче има друг проблем, гласът ми на микрофон не звучи добре, на някои хора се променят много гласовете на микрофон и не бива да пеят с микрофон. На пет-годинки ходех на солфеж и исках да свиря на акордеон, не се получи- акордеонът беше по-голям на размери от мен и за жалост нямаше кой да ми го занесе до читалището. Но такива моменти са ме направи добро и кораво копеле! Годинка по-мъничък ревах за първата си чанта, купи ми я мама и потеглихме да се пробваме към езиковата дали ще ги излъжем за годините като трансфер на негър в А група, издекламирах си руските стихотворения за приема наизуст, харесаха ме, но разбраха, че съм много малък все още на години и рекоха елате догодина по същото време и така и стана. По-нататък езиците почнаха да се разпадат, бате Ицо вкара шест гола заедно с Олег Саленко на САЩ 94 и в шести клас правя опити да избягам в спортното, пак не се получи- директорът не ме пускаше. На другата година човекът почина и аз хоп, седми клас в спортното, оттам насетне е много дълга и тъжна история и ще ви я спестя.

Докарах се до безработен даскал, но вината не е само моя, а и на тия боклуци, за които им гласувате всеки път, радвайте им се сега и на тях, и на мен!

Аз имам огромно количество талант, но нито един от тях няма да бъде развит достатъчно, поради депресии, отчаяние и мързел, а обществото губи много, че такива хора не са там навън и не правят света по приятно местенце за живеене, но не ми пука за тоя пропаднал свят, в който дори въздухът не става за дишане с три пъти прахови частици над нормата!
Карайте още коли и движете със самолети или хеликоптери и ще си отидем млади и зелени всичките!