Мишо Шамара избяга в Америка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Мишо Шамара избяга в Америка

Мнениеот aleksandrov77 » 25 фев 2015 12:17

Red_Neck написа:
aleksandrov77 написа:Аз лично никога не бих отишъл в тази антидемократична държава САЩ дори и на почивка, още по-малко да живея там!
.....

Добре си се ориентирал, защото там обикновенно се бачка. На социални го карат (ама трудно) по-тъмничките. Ако го докараш на цвят, може и да те огрее .... макар, че ако го докарваше на цвят и тук нямаше да ти е лошо :)

В САЩ дори и да ми плащат и всичко да ми е безплатно пак няма да отида! ГЕРБ и 5 милиона да ми плащат пак няма да ги защитавам а ще ги плюя и ще съм срещу тях!
Аз защитавам АТАКА не за пари, а заради идеи! Аз ги защитавам заради проруската позиция!
Заради идеята България да се освободи от колониалното робство!
А от колониалното робство на САЩ и техните марионетни от ЕС може да ни освободи единствено братска Русия! Сами не можем!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 фев 2015 12:24

1982 написа:Смеете се на фолк певиците и пишете с пренебрежение за тях, ама вкъщи кой знае какви вуци давите.

Аз пея 99 процента от хората занимаващи се с музика, но ме е срам да го правя навънка. Ако дойдеш вкъщи ще ти демонстрирам, а и кой мислиш пееше по квартирите едно време и будехме хазяите старци!

При мен обаче има друг проблем, гласът ми на микрофон не звучи добре, на някои хора се променят много гласовете на микрофон и не бива да пеят с микрофон. На пет-годинки ходех на солфеж и исках да свиря на акордеон, не се получи- акордеонът беше по-голям на размери от мен и за жалост нямаше кой да ми го занесе до читалището. Но такива моменти са ме направи добро и кораво копеле! Годинка по-мъничък ревах за първата си чанта, купи ми я мама и потеглихме да се пробваме към езиковата дали ще ги излъжем за годините като трансфер на негър в А група, издекламирах си руските стихотворения за приема наизуст, харесаха ме, но разбраха, че съм много малък все още на години и рекоха елате догодина по същото време и така и стана. По-нататък езиците почнаха да се разпадат, бате Ицо вкара шест гола заедно с Олег Саленко на САЩ 94 и в шести клас правя опити да избягам в спортното, пак не се получи- директорът не ме пускаше. На другата година човекът почина и аз хоп, седми клас в спортното, оттам насетне е много дълга и тъжна история и ще ви я спестя. :lol: Докарах се до безработен даскал, но вината не е само моя, а и на тия боклуци, за които им гласувате всеки път, радвайте им се сега и на тях, и на мен! :lol: Аз имам огромно количество талант, но нито един от тях няма да бъде развит достатъчно, поради депресии, отчаяние и мързел, а обществото губи много, че такива хора не са там навън и не правят света по приятно местенце за живеене, но не ми пука за тоя пропаднал свят, в който дори въздухът не става за дишане с три пъти прахови частици над нормата! :cry:

Карайте още коли и движете със самолети или хеликоптери и ще си отидем млади и зелени всичките! :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 фев 2015 12:27

aleksandrov77 написа: в следващите 5-10 години, обмислям да емигрирам в красивия руски град Санкт Петербург и да говоря на разбираем език сред бели хора и братски народ като руския! Може и да е в друг град Москва , Екатеринбург, Казан , Сочи , но при всички положения ако емигрирам в чужбина , ще емигрирам в Русия!
Не случайно съм се заел да науча перфектно руски език, защото където и да отида на работа там , трябва да знам перфектно руски! Руския го владея , но искам да го науча перфектно, защото е братски и близък на българския език!

Ставай и още сега се махай, антибългарско русофилче.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bonov
Контакти:

Мнениеот bonov » 25 фев 2015 17:03

надявам се да го последва и Криско скоро

bonov
Контакти:

Мнениеот bonov » 25 фев 2015 17:09

дано и всички чалгари да му станат съседи
тук ще си стане тогава едно прекрасно място за живеене

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2015 22:09

В името на обективността, трябва да направя една забележка. Мишо Шамара е точно обратното на русофил, подкрепяше БСП до едно време, но после им се изсра. Никога не е бил против САЩ, даже е отявлен америконофил, дали обаче е еврофил или еврофоб, нямам идея.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 26 фев 2015 09:12

Тоя не беше ли фен на Путин, Южен Поток и Орешарски?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 26 фев 2015 10:39

Малко оффтопик ще е това, но понеже се обърна темата на Русия и Запада ----> http://www.vesti.bg/sviat/evropa/piiani ... ma-6032293

Ето така се работи! :shock:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 27 фев 2015 00:35

Aleksandrov , защо тогава всичките твои кумири и псевдопатриоти бягат от тази Раззия бе младеж ?

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 27 фев 2015 01:08

1982 написа:
aleksandrov77 написа: в следващите 5-10 години, обмислям да емигрирам в красивия руски град Санкт Петербург и да говоря на разбираем език сред бели хора и братски народ като руския! Може и да е в друг град Москва , Екатеринбург, Казан , Сочи , но при всички положения ако емигрирам в чужбина , ще емигрирам в Русия!
Не случайно съм се заел да науча перфектно руски език, защото където и да отида на работа там , трябва да знам перфектно руски! Руския го владея , но искам да го науча перфектно, защото е братски и близък на българския език!

Ставай и още сега се махай, антибългарско русофилче.

Момче простовато, ето за това заслужавате да ядете черния салам на прииждащите негри и бежанци !
Ето, за това заслужавате децата ви да живеят в циганска България !
Защото сте промити мозъци от американската пропаганда !
Няма истински българин, който да не обича Русия !
В днешния вълчи свят малък и слаб народ като нашия трябва да има до себе си по-голям и силен братски народ, за да оцелее! Особено, когато заема стратегическо географско положение като това на България, към което проявяват апетит много сили!
Ето, на това се дължи любовта ми към Русия и братския руски народ ! Както разбира се и на благодарността ми, че са ни освободили от 500 годишно робство!
25 години България я държат далеч от Русия и резултатите ги виждаме всички - изчезваща и циганизираща се нация !
Не се изкарвайте по-патриоти от нас !
Няма как да стане, защото вие се кланяте на ИСТОРИЧЕСКИТЕ ВРАГОВЕ на България - САЩ и Великобритания, а ние русофилите харесваме историческите приятели и братя на нашия народ - руснаците, които са ни освободили от 5 вековно Османско робство !
Има разлика, нали ? :mrgreen:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”