Въпроса ми е и към хората от гонг, и към съфорумците.
Значи, аз съм 11 клас и догодина ми предстои кандидат-студентски изпити. Въпроса ми е в кои ВУЗове мога да подам документи? А иначе, ако тва стане, би било сбъдната мечта за мене! Писал съм в 1 сайт, харесва ми, и ми се отдава.
Та ако знаете, моля кажете?
Как мога да стана спортен журналист?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Как мога да стана спортен журналист?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- comandosa1
- Контакти:
Re: Как мога да стана спортен журналист?
Който не става за нищо става журналист, а който не става и за журналист, става спортен журналист
точно затова и аз съм се насочил натам!
Иначе има свободни сайтове, където може да стажуваш без пари, колкото си искаш, ама разбира се ако имаш връзки е най-добре.

Иначе има свободни сайтове, където може да стажуваш без пари, колкото си искаш, ама разбира се ако имаш връзки е най-добре.
И аз съм 11-ти клас и мене също ме вълнува това ,е така да съм си като Данчо Георгиев и по цял ден да съм си в студиото ,да си кълча ръцете ,да правя пози и да говора за най-великата игра ,какво по-хубаво от това 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Връзките са основното нещо, което трябва да притежаваш. Сферата, в която си се насочил е такава, че определено ще ти са необхидими познати, които да те "побутнат" малко.
Колкото до университета, ами когато става въпрос за специалност журналистика, като че ли СУ имат най-големи традиции. Дори и да не успееш да влезеш там обаче, спокойно може да пробваш късмета си в някой друг ВУЗ, така или иначе в днешно време на никой не му пука къде си завършил, а колко знаеш.
Колкото до университета, ами когато става въпрос за специалност журналистика, като че ли СУ имат най-големи традиции. Дори и да не успееш да влезеш там обаче, спокойно може да пробваш късмета си в някой друг ВУЗ, така или иначе в днешно време на никой не му пука къде си завършил, а колко знаеш.
turbogena написа:И аз съм 11-ти клас и мене също ме вълнува това ,е така да съм си като Данчо Георгиев и по цял ден да съм си в студиото ,да си кълча ръцете ,да правя пози и да говора за най-великата игра ,какво по-хубаво от това
много си прав

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз връзките ги имам, мой роднина е журналист в БНР.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- love_hurts
Ми като имаш роднина в БНР, питай го него той ще знае най-добре ! Освен, ако не искаш да ни се похвалиш, че искаш да станеш спортен журналист 

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Абе ти не заблуждавай момчето.....връзки,връзки,ма като Данчо Георгиев такъв подлизурко няма как да станеш....
Cesc Fabregas написа:Въпроса ми е и към хората от гонг, и към съфорумците.
Значи, аз съм 11 клас и догодина ми предстои кандидат-студентски изпити. Въпроса ми е в кои ВУЗове мога да подам документи? А иначе, ако тва стане, би било сбъдната мечта за мене! Писал съм в 1 сайт, харесва ми, и ми се отдава.
Та ако знаете, моля кажете?
Ми едно от местата който със сигурност знам,че са добри за журналя,е Софийския Университет ! Но ако това ти се отдава,можеш да запишеш и в Лесо-техническия специялност стругар,и пак да станеш Журналче

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Павка, мерси!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !