Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA Sofia 1948 написа:Човека е дошъл да се учи за треньор при Стойо, невероятен смях ти казвам, невиждано, невероятно чудо...Индиец дошъл да кара стаж за треньор при Стойчо Младенов. Изключително![]()
![]()
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Джаксън Менди поиска прошка от феновете на ЦСКА.
Защитникът е пред завръщане на "Българска армия", мястото, откъдето си тръгна само преди броени месеци или по-точно казано през лятото на миналата година. Тогава Джаксън излъга ръководството, че е контузен по време на лагер в Боровец и си тръгна от хотела, докато другите тренираха. Също така имаше и сериозни финансови изисквания, които не му бяха удовлетворени.
Менди се озова в Литекс, но вчера прекрати договора си с ловчанлии и стана свободен агент.
Джаксън използва социалната мрежа "Фейсбук", за да поиска прошка от милионите привърженици на 31-кратните шампиони.
"Направих голяма грешка като напуснах тима. Решението ми обаче няма нищо общо с феновете на клуба, имах недоразумение със служители на ЦСКА. Знам, че разочаровах феновете на отбора, но мъжете правят грешки. Искам прошка, но вие, феновете сте свободни да не ми я дадете. ЦСКА никога не е напускал сърцето ми. Искам да се върна в ЦСКА и да стана шампион".
Това е най-същественото от обръщението на Менди в социалната мрежа, което може да видите в снимката в новината. Джаксън е писал на развален български (бел.ред. което е нормално предвид факта, че е французин), така че някои от изреченията трябва да бъдат прочетени по няколко пъти, за да бъдат разбрани напълно.
boabbb написа:Ко прайм с циганинаЯвно ще се връща ... Ясно е, че няма да е пръв любимец, дано поне играе свястно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта