На Ливърпул му трябва един класен треньор и нещата ще се оправят.
Ако продължава отбора да се движи така както в последните години никой треньор няма да се нагърби да вдигне отбора до това, което беше да речем преди 10 години.
ЛЕ | Бешикташ - Ливърпул, 26.02.2015, 20:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕ | Бешикташ - Ливърпул, 26.02.2015, 20:00 ч.
Така като ви чета,май само аз съм доволен,че отпаднахме от тая смешна купа. Във неделя даже и хикс ни устройва,след тия глупави продължения и дузпи. Няма оттук нататък оправдания за лебеда,остава му задължителната ФА и класиране във топ 4,все пак е само на три точки от третия и има директни мачове със всички. Грам даже не се ядосах,даже леко съм доволен,че си спестихме още безсмислени мачове. Да не забравяме,че конкурентите ни за топ 4 отпаднаха и те и сега ще скочат в първенството.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
paceto написа:На Ливърпул му трябва един класен треньор и нещата ще се оправят.
Ако продължава отбора да се движи така както в последните години никой треньор няма да се нагърби да вдигне отбора до това, което беше да речем преди 10 години.
Сякаш Ливърпул вече не е гранд, не знам.
Не може вторият най-успешен отбор в Англия да няма титла от 1989 година. Освен това от дълги години в този отбор няма класни играчи, а ако има, то те си заминават, за да отидат в по-добър отбор. Нещо такова е и при Арсенал, но там Венгер е виновен. Кофти е това, което се случва при вас. Лично аз, като неутрален фен се наслаждавах на играта ви през миналия сезон. Феноменален футбол, нападателен и радващ окото. Не знам колко малоумна политика трябва да имаш, за да вземеш Балотели, Лалана, ЛАМБЪРТ, БОРИНИ, Ловрен и т.н след като си продал Суарес. Потресаващо! Може би Емре Джан не е трагичен, но и той не е нищо кой знае какво засега. От друга страна пък, не се знае дали не сте се пробвали за по-класни, а те да не са искали да идват при вас. Мисля си, че ако бяхте спечелили титлата миналата година, нещата щяха да изглеждат по-различен начин. Най-малкото от психологическа гледна точка. И за треньори и за играчи, та дори и за публиката. Продължавайте да подкрепяте любимият отбор и дано нещата да се оправят и да се завърнете сред най-големите в Европа.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Айде стига Венгер ли гледаме или да си гледаме нашия отбор.Какво те еб...е Теб Венгер Пелегрини почетино и тем подобни ай моляте стига не гледай на другия в канчето,гледай Ти (Ливърпул какво са)стига да се залъгваме че вече ми идва в повече(ако си гледал мача ще....) жив и здрав да си ,и стига лиза гъзове (извинявай за израза наборе) но точно това правиш от много време!!!iliev72 написа:Като гледам не само Роджърс не се оправя в Европа.Венгер,Пелегрини,Почетино.За Пелегрини може да се приеме до някъде извинението , че играе срещу Барса.То за Почетино или Венгер няма извинение.
И въобще какво се случи на полувремето ?! Много ми е интересно какво се е случило на полувремето , че така се промени играта след почивката.
Лека вечер на всички ,ако някой съм убидил съжалявам
YNWA(имоции от мача още)

Изчаках да мине известно време, за да се поуспокоя малко. Истината е, че Ливърпул от 25 години не е имал достоен треньор и не е имал достоен вратар. Това за мен са основните причини да не можем да се надигнем. И въпреки всичко, тази година Ливърпул удари дъното. Роджърс каза, че иска да се запише в историята на този клуб и го направи. В момента Ливърпул е един смешен, жалък отбор от манафи, който го чука всеки. На мен сега ми се иска не топ 4, а от топ 6 да отпаднем, за да не видим турнир и пари съответно, та американците да изхвърлят боклука, който домъкнаха. Роджърс струва точно толкова, колкото повърнато от болно куче. Това е един некадърен, самовлюбен и самодоволен ирландски помияр, който ще довърши Ливърпул. Ливърпул е гранд не заради победите в Англия, а заради победите в Европа. Това е истинското мерило - евротурнирите. Тук се вижда кой кой е. Представянето ни тази година в евротурнирите е най-слабото в историята на клуба. Мен за първи път в живота ме е срам, че съм от този отбор. В момента ние сме хванати на ташак от всички футболни фенове по света. Лузърпул никога не е бил толкова точно определение, както сега. Една жалка команда, водена от психично болен ********. Жалко за славната история! Жалко за Стиви! Жалко за феновете!
- Lubaka1892
- Контакти:
Нямаме треньор за големи мачове и това трябва да е ясно на всички вече!
На моменти може и да му се получава, но във важните моменти винаги се дъни с решенията си!
На моменти може и да му се получава, но във важните моменти винаги се дъни с решенията си!
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Перфекто избран състав за първото полувреме,но пропуснахме да си решим мача.Треньора няма вина.Второто обаче халфовете ги нямаше никакви.грешка беше вкарването на Манкийо и оставането на Стърлинг на терена.Ако бяхме продължили за лига Европа със сигурност сме извън топ 4, сега обаче със сигурност сме в четворката.ГАРАНЦИЯ.Вярвам в Роджърс.
Сега вдянахте ли колко беше жалко изказването на Джерард че Роджърс можел да направи онзи Ливърпул от около 2005та шампион?
Най ме е е яд, че Роджърс даде последната дузпа на Ловрен...
Не може да я дадеш на футболист, чиято психика е под въпрос...
Тоя човек дойде в Ливърпул с голяма кошница, то не бяха саги около трансфера, то беше една радост в туитър, даже някои хора се притесняваха какво ще правим след 1-2 сезона, когато Барселона или Реал го поискат?
Започна добре вкара гол на Борусия, голяма радост и от там нататък само надолу.
Слаби мачове, грешки, контузии, пълен ужас.
И сега когато започва да се връща в състава, когато може би има вероятност да си върне увереността и титулярното място, ти го изпращаш да бие решаваща дузпа, при положение, че и без това е недолюбван от феновете, заради слабите му мачове, а и заради това, че дойде да замества може би най-обичания футболист в отбора след Джерард - Даниел Агер...
Не може да имаш Шкъртел, защитник с голям опит, не може да имаш Стърлинг, колкото и да е млад, все пак е по-добър вариант от Ловрен, не може да имаш КОЛЬО ТУРЕ, който преди седмици вкара решаваща дузпа за националния си отбор и да пуснеш Деян Ловрен да ти бие дузпата...
Тоя мач за мен го изгуби Брендън Роджърс, поради неадекватния начин, по който го проведе.
Не може да я дадеш на футболист, чиято психика е под въпрос...
Тоя човек дойде в Ливърпул с голяма кошница, то не бяха саги около трансфера, то беше една радост в туитър, даже някои хора се притесняваха какво ще правим след 1-2 сезона, когато Барселона или Реал го поискат?
Започна добре вкара гол на Борусия, голяма радост и от там нататък само надолу.
Слаби мачове, грешки, контузии, пълен ужас.
И сега когато започва да се връща в състава, когато може би има вероятност да си върне увереността и титулярното място, ти го изпращаш да бие решаваща дузпа, при положение, че и без това е недолюбван от феновете, заради слабите му мачове, а и заради това, че дойде да замества може би най-обичания футболист в отбора след Джерард - Даниел Агер...
Не може да имаш Шкъртел, защитник с голям опит, не може да имаш Стърлинг, колкото и да е млад, все пак е по-добър вариант от Ловрен, не може да имаш КОЛЬО ТУРЕ, който преди седмици вкара решаваща дузпа за националния си отбор и да пуснеш Деян Ловрен да ти бие дузпата...
Тоя мач за мен го изгуби Брендън Роджърс, поради неадекватния начин, по който го проведе.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]