Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
miki85 написа:На ЦСКА и Локо Плд еи това е безобразие първо беше 14:30 после стана 18:00 и тамън съм си нагласил плановете да ходя и сега разбирам че мача пак е преместен за 13:30 егати смотаната история КОИ Е ВИНОВЕН![]()
![]()
SAMP написа:miki85 написа:На ЦСКА и Локо Плд еи това е безобразие първо беше 14:30 после стана 18:00 и тамън съм си нагласил плановете да ходя и сега разбирам че мача пак е преместен за 13:30 егати смотаната история КОИ Е ВИНОВЕН![]()
![]()
ba6ta ti komuninsta,koito te e napravil svinq.Cql jivot da ne znae6 na4alnite 4asove na ma4ovete,i vse da zakusnqva6.Ah,kolko e jalko da si 4orbar!!!
miki85 написа:SAMP написа:miki85 написа:На ЦСКА и Локо Плд еи това е безобразие първо беше 14:30 после стана 18:00 и тамън съм си нагласил плановете да ходя и сега разбирам че мача пак е преместен за 13:30 егати смотаната история КОИ Е ВИНОВЕН![]()
![]()
ba6ta ti komuninsta,koito te e napravil svinq.Cql jivot da ne znae6 na4alnite 4asove na ma4ovete,i vse da zakusnqva6.Ah,kolko e jalko da si 4orbar!!!
Ето поредния неграмотен левскар не искам да му отговарям в неговия тон защото ще падна на неговото ниво. Първо защо пишеш на латиница ,а не на родния си език о неразумни юруде? Второ началните часове на мачовете винаги ги знам защото имам интернет и проверявам по няколко източника.Трето колко жалко е да си евроидиот
POPCORN написа:ох колко си прост не ти е лесно определено !
Deliba6 написа:Боклук е баща ти, дришльо!!! Дръж се като мъж, а не като лайно на дъжд! Като се правиш на маймуна, какво очакваш да си мислят хората за тебе? Само срамиш отбора ми!!!
И пиши на български, чуждопоклоннико!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта