Гонзо ,няма ли да се събудиш.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо ,няма ли да се събудиш.
никъде не рева за футболисти,визирам пеев защото два месеца името му се свързваше с Левски,но не това е идеята ми в темата,казах гоКОЙ КОМАНДВА ПАРАДА С ТРАНСФЕРИТЕ,нали уж цялата власт е у Гонзо,ако не е така да излезе и да го каже за да спрем да се надяваме.Не ми е мъчно за никой кой където иска да ходи,само да можеше и половината от Левски да си идат още пощастлив щях да съм.НЕ ПЛАЧА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ. 

LEVSKI_FOREVER
- stoichokrasi
- Контакти:
Ако сега изпуснем Морини,значи в ЛЕВСКИ никой не гледа мачове,и не разбира от футбол! Това момче на тия калпави терени как я раздава с едно,наште и на тренировка не го могат,да не говорим че си вкарва за кеф,без напрежение. Дано Гонзо го вземе,а и в тук му харесва,дискотеки,жени 

Sleepwalker написа:Може би нашите изчакват първо да дойде треньор и тогава да започне селекцията.Аз поне не виждам друго логично обяснение...Всъщност,има такова-Батков пак се е стегнал и е заръчал да се вземе една каляска със свободни агенти...по възможност.
Пич трябваше да се знае треньора до 10 дни след махането на Ратко.Гонзо да води отбора,а новия тренер да гледа и преценява кой ще му трябва и кой не.Да гледа записи,двд-та и мачове на живо и като дойде зимната пауза вече да се знае кой идва и кой не.Това не е направено по простата причина,че мустака няма пари.Нито за добър треньо(било то и чужденец),нито за играчи.
ГОНЗО НЕ Е ВИНОВЕН,ЧЕ МУСТАКА НЕ ДАВА ПАРИ
Гонзо не е готов за треньор. Може да води отбора, но след години, когато премине школа и натрупа опит. Левски има високи цели и не бива да се превръща в училище за новоизлюпени треньори. Нека си седи изпълнителен директор, но да удари по масата и да каже на Ганьо, че не му е работа да води и отбора. Стига се е жертвал за този глупак.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
....явно не всичко е в ръцете на Гонзо.....ама тоз който трябва нема парици,затова ще продължавате с тези.
- deepblue1963
red__army написа:....явно не всичко е в ръцете на Гонзо.....ама тоз който трябва нема парици,затова ще продължавате с тези.
Щот,пък ваште тънат в пари.Айде бягай от тука!Като ви гледам многомилионната селекция,чак ме напушва смях.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Какво ще кажете за авторитета на Гонзо, той след мача в Брестник предупреди Момиров и вижте какво се случи.
А помните ли когато Сираков предупредеше съдиите как Левски си биеше, но така е Сираков е авторитет, а Гонзо .....
А що се отнася за селекция навсякъде е така тренера преценява кого иска, а собственика дали има пари да го вземе, а Батков май нема.
А помните ли когато Сираков предупредеше съдиите как Левски си биеше, но така е Сираков е авторитет, а Гонзо .....
А що се отнася за селекция навсякъде е така тренера преценява кого иска, а собственика дали има пари да го вземе, а Батков май нема.
- deepblue1963
Xanko написа:Какво ще кажете за авторитета на Гонзо, той след мача в Брестник предупреди Момиров и вижте какво се случи.
Ама вий сте много интересни хора!!!Ако бяхме били във Варна-ми той Гонзо вдигна пръст и затова.Сега,като паднахме-ми нямал авторитет.Що не си помислите на спокойствие какво искате да кажете,пък тогава почнете да чукате по клавишчетата.Или пишем ей така,да се намираме на работа?Между другото,оказа се,че Пеев все още НЕ Е играч на Славия.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Аз не мога да разбера за какво е темата и какво коментирате. Даже Гонзо да намери добри футболисти свободни агенти, кой ще им плаща заплатите? А истинският проблем, от който бягате, щото е много гаден е, че ако случайно на Герена попадне добър футболист, на втория ден Батков ще го качи на самолета за Казан или за Донецк, така че няма никакво значение каква селекция ще прави Гонзо, ако изобщо нещо зависи от него. Докато Батков е собственик в Левски ще играят само футболисти, които не стават за по-сериозен отбор.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- deepblue1963
защо написа:Аз не мога да разбера за какво е темата и какво коментирате. Даже Гонзо да намери добри футболисти свободни агенти, кой ще им плаща заплатите? А истинският проблем, от който бягате, щото е много гаден е, че ако случайно на Герена попадне добър футболист, на втория ден Батков ще го качи на самолета за Казан или за Донецк, така че няма никакво значение каква селекция ще прави Гонзо, ако изобщо нещо зависи от него. Докато Батков е собственик в Левски ще играят само футболисти, които не стават за по-сериозен отбор.
Като си толкова"отворен".посочи ми един футболист(не само от Левски),който "става" за по-сериозен отбор,но е дошъл да играе тук.Като за начало можеш да почнеш от твоя отбор,който и да е той.И още един въпрос:според теб,Левски несериозен отбор ли е?