Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Заседание !
Забравих да ви кажа, че от петък до вторник няма да съм на линия.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Ако искате му намалете или премахнете бана. Аз лично твърдо заставам зад действията си спрямо Милен . И действията ми не са фенски. Ако бяха такива щях да го разкарам за много по голям период от време.
Не, аз няма да махам бан, просто си казвам мнението. А то е, че мрънкането в дадена тема, което е по същата тема, не може да е спам. Ти сам каза, че ти е писнало от мрънкането му, а факта, че използваш това за дадеш бан е показателно, че става въпрос за фенски действия, а не модераторски. Съвсем отделен въпрос е кой какво разбира под "мрънкане", защото в случая очевидно става въпрос не за ред сополи и литър сълзи, а за мнение по конкретен въпрос. Милен си пише по темата, а това, че на теб или на други не ви харесва мненията му, това няма никакво значение. Иначе би следвало да дадеш бан и на други, като въпросния santiliana. Чудя се защо всички не се нахвърлят на него по същия начин, както срещу Милен?
Милен може да е всякакъв, но със сигурност не е заслужил месечен бан, не и заради това "мрънкане".
Както и да е, аз съм до тук по тоя въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Още един подпис - http://forum.gong.bg/lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=28529
Заради този, турман мурман от предния линк си е върнал подписа - оплаква ми се от двоен аршин и лично отношение към жълтите
Заради този, турман мурман от предния линк си е върнал подписа - оплаква ми се от двоен аршин и лично отношение към жълтите

- paceto
- Контакти:
modor написа:Забравих да ви кажа, че от петък до вторник няма да съм на линия.
Някой май ще ходи да пие нейде

- modor
- Контакти:
paceto написа:modor написа:Забравих да ви кажа, че от петък до вторник няма да съм на линия.
Някой май ще ходи да пие нейде
Точно! Добре си изкарахме

Някой зелен да изтрие мнението на levskarq77 viewtopic.php?f=53&t=189129&st=0&sk=t&sd=a&start=910#p6760165
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Милен ме пита за наказанието си. Иска да знае, защо точно е получил бан и дали може да бъде премахнат/намален. Какво да му отговоря?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- modor
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Милен ме пита за наказанието си. Иска да знае, защо точно е получил бан и дали може да бъде премахнат/намален. Какво да му отговоря?
Aз ще говоря с него.
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- modor
- Контакти:
Преди малко получих това съобщение:
Изпратено на: 04 Мар 2015 21:46
От: мистри1
До: modor
Здравей.
Не знам към кого точно да се обърна , но съм изумен и възмутен от едно нещо, което не знам дали е направено нарочно, или по погрешка.
Регистрирах се сега , само за да попитам защо така се получава.Опитах се да вляза с нормалната си регистрация , но излиза това съобщение:
Вие сте изгонен от този форум до 18 Мар 2015 08:48.
Моля свържете се с администратора за повече информация.
Причина: Не можах, майка ти ме изпревари.
Тя е в гробищата.Явно искаш да си с нея. 
Всичко би било чудесно и бих приел бана , АКО незнайно защо не бяха цитирани чужди думи-първото ,подчертано изречение.
Предполагам авторът му безпроблемно си драска по форума и обяснява и на други за техните майки.
Майка ми наистина е починала, а вашето отношение с което подкрепяте този човек ме обижда допълнително.
Не очаквам да поправите грешката си, но реших, че си заслужава да напиша това.
Изпратено на: 04 Мар 2015 21:46
От: мистри1
До: modor
Здравей.
Не знам към кого точно да се обърна , но съм изумен и възмутен от едно нещо, което не знам дали е направено нарочно, или по погрешка.
Регистрирах се сега , само за да попитам защо така се получава.Опитах се да вляза с нормалната си регистрация , но излиза това съобщение:
Вие сте изгонен от този форум до 18 Мар 2015 08:48.
Моля свържете се с администратора за повече информация.
Причина: Не можах, майка ти ме изпревари.

Всичко би било чудесно и бих приел бана , АКО незнайно защо не бяха цитирани чужди думи-първото ,подчертано изречение.
Предполагам авторът му безпроблемно си драска по форума и обяснява и на други за техните майки.
Майка ми наистина е починала, а вашето отношение с което подкрепяте този човек ме обижда допълнително.
Не очаквам да поправите грешката си, но реших, че си заслужава да напиша това.
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
И аз получих същото съобщение, но не мога да взема отношение, защото не съм слагал бана 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Аз сложих този бан, първата му част наистина е цитат от друго мнение, сложих го за да е ясно за какво говори - иначе щеше да остане само "Тя е в гробищата.Явно искаш да си с нея". Сега като се замисля, май наистина съм пооплескал нещата, просто като видя да се говори за майки в подобен контекст и пускам секирата.
Аз ще говоря с него и ще оправя нещата.
Аз ще говоря с него и ще оправя нещата.