Димо Момиров пред БЛИЦ: Уволниха ме заради Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Димо Момиров пред БЛИЦ: Уволниха ме заради Левски и ЦСКА
Много се радвам !!! Ако тоя дроб са го уволнили заради Левски и ЦСКА всички останали трябва да ни благодарят
Следващите начело на футбола в бг - Михов и на съдиите Любе Спасов.
110 години любов!
Любето със сигурност е по-голям смотаняк от Момиров. Не знам дали е корумпиран, ако е взимал нещо, не е идвал да ми се отчита, ама навремето минаваше за най-поръчковия съдия. Ако не е вярно е още едно потвърждение, че е шматка. А това е по-лошо отколкото да си корумпиран, на корумпирания ако не му дадеш пари, мача си се играе по правилата, некадърникът и тогава не го докарва. Е, Любето беше добър съдия, когато иска, ама за шеф няма достатъчно мозък.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Уволниха го не заради Левски и цска, а заради Черно море. Ако не ги буташе така нагло, нямаше да стигне до тук. Миналата година ги направи трети, а тази година се прицели в купата. Кривия им връзваше играта и що годе не биеха на очи авантите. Е, тук там някой изпищяваше,ама основно от отборите дето не се борят за медалите. Този сезон Кривия го няма и всичко стана много нагло.
Лошото е, че и следващият ще бъде като него. Той ще си има друг любим отбор.
Лошото е, че и следващият ще бъде като него. Той ще си има друг любим отбор.
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Аз разбирам нещата по следния начин..
Когато се подават жалби до съдииската комисия от "ПРОВИНЦИЯЛНИТЕ" отбори ( Литекс,Перник,Локо,Ботев и др. ),жалбата изобщо не се преглежда,а се захвърля в кошчето до бюрото.
Когато някой от двата софииски "ГРАНДА" подаде жалба ( както в случая.. даже неразбрах дали са искали наказания за рефера ) с/у съдията,тя се преглежда,разглежда ( тук-таме съчинявa ) и ХОП .. наказание за рефера да ходи да свири в Б и В групите,разбира се защотото на наще грандове този съдия не им дапада,разбираш ли..
Футболна среща м/у Левски и Локо Пловдив преди няколко години на Лаута... при резултат 1 на 0 за домакините.. съдията дава дуспа за Левски..( да не казвам каква,че ще се смеете ) те вкарват и на почивката 2 та отбора,нали така айляк 1 на 1. След почевката хубав мач с много добри отсъждания на съдията ( всеки фал за Левски.. дори и играч на "сините" да спъне противников играч,па нарушение в полза на КОГО ? ЛЕВСКИ )...
Нека малко се успокойм и да се върнем назад в годините.. не много.. да кажем 4-5-6 г. След края на всеки сезон и полусезон всеки се оплакваше от съдията ( говоря от 6 г насам,а и отпреди това...).. този сезон можеше да е различен с изключение на 3-4 мача. Тази година съдиите не се забелязваха много много.. на ест. както казах по-рано.. "ГРАНДОВЕ" !
Ако за няколко думи САФ изтърпя наказание.. то тогава какво трябва да стане с ГОНЗО... ? Кайто обиди толкоа много хора с думите си ?
Когато се подават жалби до съдииската комисия от "ПРОВИНЦИЯЛНИТЕ" отбори ( Литекс,Перник,Локо,Ботев и др. ),жалбата изобщо не се преглежда,а се захвърля в кошчето до бюрото.
Когато някой от двата софииски "ГРАНДА" подаде жалба ( както в случая.. даже неразбрах дали са искали наказания за рефера ) с/у съдията,тя се преглежда,разглежда ( тук-таме съчинявa ) и ХОП .. наказание за рефера да ходи да свири в Б и В групите,разбира се защотото на наще грандове този съдия не им дапада,разбираш ли..
Футболна среща м/у Левски и Локо Пловдив преди няколко години на Лаута... при резултат 1 на 0 за домакините.. съдията дава дуспа за Левски..( да не казвам каква,че ще се смеете ) те вкарват и на почивката 2 та отбора,нали така айляк 1 на 1. След почевката хубав мач с много добри отсъждания на съдията ( всеки фал за Левски.. дори и играч на "сините" да спъне противников играч,па нарушение в полза на КОГО ? ЛЕВСКИ )...
Нека малко се успокойм и да се върнем назад в годините.. не много.. да кажем 4-5-6 г. След края на всеки сезон и полусезон всеки се оплакваше от съдията ( говоря от 6 г насам,а и отпреди това...).. този сезон можеше да е различен с изключение на 3-4 мача. Тази година съдиите не се забелязваха много много.. на ест. както казах по-рано.. "ГРАНДОВЕ" !
Ако за няколко думи САФ изтърпя наказание.. то тогава какво трябва да стане с ГОНЗО... ? Кайто обиди толкоа много хора с думите си ?
-
ultra_shark
- Контакти:
Стига с тва Черно Море бе! Аз съм от Бургас и съм фен на акулите и не се обичаме много, много с варненци, но ако трябва да бъда честен червени картони на Рабех и Йовов си имаше и то 100%-тови. За отменения гол може и да се поспори, но картоните си ги имаше... това, че феновете в синьо не обичат да губят е друг въпрос. И, защо не го уволниха, когато Литекс така нагло ни преебаха ами все на Левски и ЦСКА угаждат? Докога ще е така? Кога ще стане нещо, като в Италия и Ювентус в Серия Б? НИКОГА! Щото БФС винаги ще обслужват отборите с пари и власт. ВЪН ПЕРУКАТА ОТ ФУТБОЛА!
- deepblue1963
ultra_shark написа:Стига с тва Черно Море бе! Аз съм от Бургас и съм фен на акулите и не се обичаме много, много с варненци, но ако трябва да бъда честен червени картони на Рабех и Йовов си имаше и то 100%-тови. За отменения гол може и да се поспори, но картоните си ги имаше... това, че феновете в синьо не обичат да губят е друг въпрос. И, защо не го уволниха, когато Литекс така нагло ни преебаха ами все на Левски и ЦСКА угаждат? Докога ще е така? Кога ще стане нещо, като в Италия и Ювентус в Серия Б? НИКОГА! Щото БФС винаги ще обслужват отборите с пари и власт. ВЪН ПЕРУКАТА ОТ ФУТБОЛА!
Че кой е казал,че картоните са неправилни?А кроше в лицето на Минев имаше ли?За това червен картон няма ли?Ако го махат,за да угодят на Левски,знаеш ли преди колко време щяха да го направят?Ние от "вчера" ли се оплакваме от Момиров?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
ultra_shark
- Контакти:
Просто сега беше идеалният момент. Ако Черно Море играха срещу Монтана, Своге или Мездра мислиш ли, че щеше да стане нещо? Аз помня и още един мач между моряците и Левски на Герена... с двете несъществуващи дузпи и червения картон. Тогава що никой не отрази варненци?
- comandosa1
- Контакти:
Имаше едно време един клуб Автотрейд (Аксаково), играеше в Б група 90-те години. Отбора беше финансиран от мутренската групировка Автотрейд, която се занимава с продажба и отдаване под наем на автомобили. Баща ми беше домакин в този отбор, а Димо Момиров беше отговорник за съдиите във Варненския регион. Мога да Ви заявя, че тогава се знаеше кой съдия се праща на даден мач и с каква поръчка. Ние бяхме отбора, който не падна от Литекс, когато Гришата ги вкара в елита, това беше последен мач, на нас ни трябваше точка, а те си бяха осигурили класиране. Мача завърши 1:1, като съдията знаеше, че това трябва да се случи и отмени чист гол на Литекс в последните минути. Значи това са факти които знам защото въпреки че съм бил на 12-14 години си спомням. Спомням си и как играхме контрола с ЦСКА и бихме 2-1, беше голяма еуфория, всички избягахме от училище да гледаме мача, само момичетата не
Идеята ми е че щом един път човек пренебрегне моралните си принципи, и е доказан престъпник като Димо Момата, няма как да се поправи, аз за себе си знам, че той е мошенник и точка.
А относно кой ще поеме съдийската комисия, мисля че не е срамно щом се вижда, че наистина футбола ни е в упадък, съдийството също, може спокойно да се поканят уважавани фигури от Европа на тези ключови постове, хора с репутация, хора с авторитет, който няма да рискуват своята репутация заради смешни мачлета от нашите ешелони. Няма нищо срамно в това да се викат специалисти на позиции на който се знае че ние нямаме такива, страшното е да се заблуждаваме, че имаме хора, а в същност имаме едно голямо нищо!
Идеята ми е че щом един път човек пренебрегне моралните си принципи, и е доказан престъпник като Димо Момата, няма как да се поправи, аз за себе си знам, че той е мошенник и точка.
А относно кой ще поеме съдийската комисия, мисля че не е срамно щом се вижда, че наистина футбола ни е в упадък, съдийството също, може спокойно да се поканят уважавани фигури от Европа на тези ключови постове, хора с репутация, хора с авторитет, който няма да рискуват своята репутация заради смешни мачлета от нашите ешелони. Няма нищо срамно в това да се викат специалисти на позиции на който се знае че ние нямаме такива, страшното е да се заблуждаваме, че имаме хора, а в същност имаме едно голямо нищо!
ultra_shark написа:Стига с тва Черно Море бе! Аз съм от Бургас и съм фен на акулите и не се обичаме много, много с варненци, но ако трябва да бъда честен червени картони на Рабех и Йовов си имаше и то 100%-тови. За отменения гол може и да се поспори, но картоните си ги имаше... това, че феновете в синьо не обичат да губят е друг въпрос. И, защо не го уволниха, когато Литекс така нагло ни преебаха ами все на Левски и ЦСКА угаждат? Докога ще е така? Кога ще стане нещо, като в Италия и Ювентус в Серия Б? НИКОГА! Щото БФС винаги ще обслужват отборите с пари и власт. ВЪН ПЕРУКАТА ОТ ФУТБОЛА!
Как да ти повярвам, след като твърдиш, че за отменения гол може и да се поспори? Дори Момиров и съдията си признаха, че няма нарушение.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Абе вие май забравихте, че Борето Александров, най-личния инструмент на единия столичен отбор, беше на аудио записи от срещи и телефонни разговори, за уреждане на мачове, схеми.
Разсея се като пръдня, нито се чу нещо за него, нищо
Разсея се като пръдня, нито се чу нещо за него, нищо
Върни се в “Футбол - България”