rhaegar написа:Кашчей написа:Хах, моите са пуснали вече редовно Диема спорт и в двата варианта-SD и HD. В момента дават НБА-Атланта-Милуоки.
То е малко запис от неделя
Знам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Кашчей написа:Хах, моите са пуснали вече редовно Диема спорт и в двата варианта-SD и HD. В момента дават НБА-Атланта-Милуоки.
То е малко запис от неделя
W84me написа:Кашчей написа:Хах, моите са пуснали вече редовно Диема спорт и в двата варианта-SD и HD. В момента дават НБА-Атланта-Милуоки.
Виваком?
Кашчей написа:Не, местен кабелен оператор, но много як.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
То е малко запис от неделя![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
1982 написа:rhaegar написа:Кашчей написа:Хах, моите са пуснали вече редовно Диема спорт и в двата варианта-SD и HD. В момента дават НБА-Атланта-Милуоки.
То е малко запис от неделя![]()
Е, толкова за 4 лева ..... събота и неделя дадат по няколко мача от футбол и баскет и после цяла седмица повторения.![]()
![]()
Ама, като има шарани, ще има и рибари.
rhaegar написа:Не бе, ти не си разбрал. Ей сега почват да излъчват уникално интересните предавания, хората няма да се отлепят от телевизорите.
Кашчей написа:rhaegar написа:Не бе, ти не си разбрал. Ей сега почват да излъчват уникално интересните предавания, хората няма да се отлепят от телевизорите.
Чи кък, днес гледах за трети път Саутхямптън -Ливърпул и се наслаждавах на идеалния терен и излъчване, ама от Англия
boabbb написа:Кашчей написа:rhaegar написа:Не бе, ти не си разбрал. Ей сега почват да излъчват уникално интересните предавания, хората няма да се отлепят от телевизорите.
Чи кък, днес гледах за трети път Саутхямптън -Ливърпул и се наслаждавах на идеалния терен и излъчване, ама от Англия
Ти нещо като Илиян Стоянов почна![]()
Да не бачкаш при Батков
Кашчей написа:
Ми к`во да направя, като всеки път, като включа на тоя канал и ми дават тоя мач
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта