Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dromihait
Контакти:

Re: Невиждана гавра с българската държава

Мнениеот dromihait » 26 фев 2015 09:46

Нескромно е човек да цитира сам себе си, но писанията във форума по темата само затвърждават мнението ми:
dromihait написа:Бря! И тук се събраха ръка за ръка гъзомийниците на Путин - атакистите и червените тролове. Досега нямах категорична позиция за заема поради липса на достатъчно информация, но щом централите ви подемат кампания срещу тегленето му, значи е необходим за България. Искрени благодарности, другари!

Относно изтребителите: FLANKER с неговото съзнателно и нееднократно повтаряне за т. нар. "американски консерви" пак не е разбрал. Доколкото е ставало дума на маса с приятели и познати от ВВС, то настроенията са в полза на шведските "Грипен" - достатъчно добри, относително евтини, сравнително лесни за поддръжка. Ако част от заема действително отиде за една ескадрила самолети, то аз съм твърдо "за". Интересно е, че именно ронещите крокодилски сълзи по дереджето на армията ни форумни потребители (същите тези, които прокламират тоталитаризъм, планова икономика, убийства и лагери за политическите им опоненти, одържавяване, затваряне на границите, братска прегръдка с Русия, излизане от ЕС и НАТО), именно тези сладури... са против. Мисля, че на всеки е ясно защо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.

Мнениеот W84me » 26 фев 2015 09:47

Края на това правителство е близо, много бързо си изгърмяха картите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 фев 2015 10:16

Армията ни в момента е толкоз безполезна, че и 10к да я оставят, пак е много. Пълна е с лентяи, дебелаци, жени и .... висши офицери.

Това е много вярно особено големия брой висши офицери да се чуди човек колко генерали,полковници и т.н.т. имаме и как
лесно си ги раздават тези чинове. Иначе реалното състояние на бойците и полицаите на улицата е плачевно добре поддържащ се
човек на 40 г. ще ги размаже на ФП сигурно над 50 %-та от посочените!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2015 10:28

Pichichi написа:
Армията ни в момента е толкоз безполезна, че и 10к да я оставят, пак е много. Пълна е с лентяи, дебелаци, жени и .... висши офицери.

Това е много вярно особено големия брой висши офицери да се чуди човек колко генерали,полковници и т.н.т. имаме и как
лесно си ги раздават тези чинове. Иначе реалното състояние на бойците и полицаите на улицата е плачевно добре поддържащ се
човек на 40 г. ще ги размаже на ФП сигурно над 50 %-та от посочените!

Аз на 24 ще ги размажа :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 фев 2015 10:29

Red_Neck написа:Турция е една от петте (само) държави-членки в Европа на територията на които има НАТОвски ядрени бойни глави!

Вземи прочети нещо за "Караибската криза" и стига си писал глупости.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Re: Невиждана гавра с българската държава

Мнениеот Вал » 26 фев 2015 10:57

dromihait написа:Нескромно е човек да цитира сам себе си, но писанията във форума по темата само затвърждават мнението ми:
dromihait написа:Бря! И тук се събраха ръка за ръка гъзомийниците на Путин - атакистите и червените тролове. Досега нямах категорична позиция за заема поради липса на достатъчно информация, но щом централите ви подемат кампания срещу тегленето му, значи е необходим за България. Искрени благодарности, другари!

Относно изтребителите: FLANKER с неговото съзнателно и нееднократно повтаряне за т. нар. "американски консерви" пак не е разбрал. Доколкото е ставало дума на маса с приятели и познати от ВВС, то настроенията са в полза на шведските "Грипен" - достатъчно добри, относително евтини, сравнително лесни за поддръжка. Ако част от заема действително отиде за една ескадрила самолети, то аз съм твърдо "за". Интересно е, че именно ронещите крокодилски сълзи по дереджето на армията ни форумни потребители (същите тези, които прокламират тоталитаризъм, планова икономика, убийства и лагери за политическите им опоненти, одържавяване, затваряне на границите, братска прегръдка с Русия, излизане от ЕС и НАТО), именно тези сладури... са против. Мисля, че на всеки е ясно защо.

Явно повечето познания за живота си натрупал на маса (или подз маса). Що не кажеш кои са тези твои приятели от ВВС-то? Сигурен съм че всеки ще се отрече от глупостите ти. Що се отнася до оталитаризъм, одържавяване, затваряне на границите, планова икономика..... Явно не си живял през тоталитаризма и нямаш преки наблюдения, но в момента с цялата пропаганда на Борисов и Американските му кукловоди имам чувството че сме 1984. Дори само да погледнуш как си заработиха заема: Излъгаха балъците от АБВ, купиха ку-вите от БЦ, спроразумяха се с ментетата от ПФ. За анти-Българистите от Фарисейския риформаторски блок и ДПС няма какво да говорим. Единствен остана на Български позиции един болен човек като Сидеров и една соц партия. Срам и позор за ку-вите в Парламента.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 26 фев 2015 11:19

THE G.A.M.E написа:
Вал написа:Баба ти ли е достоверния източник. В момента Турция преговаря за ракетна отбрана със САЩ. По-вероятно е България да напусне НАТО отколкото Турция, сладур. Както лежерно се изразяваш за сериозни неща сигурно си на 13-14 години.

Въпрос с "повишена трудност" - Кой от 2-ма ни е служил в Щаба на БА ?

Требе ли жокер, или ?

Я кажи, що "Янките" изтеглят войските си от Турция и база "Инджерлик" се изпразва ?
И защо изведнъж се заговори за нови US бази у нас, в Румъния, Словакия и Полша ?

Изглеждаш пълен лаик като съдиш за хората по ник-овете им.

Сигурно си служил за бърсалка там.....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2015 11:25

Вал написа:Сигурно си служил за бърсалка там.....

Изключително умно. :|

Дай да видим още колко можеш да се изложиш. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 26 фев 2015 11:40

THE G.A.M.E написа:
Вал написа:Сигурно си служил за бърсалка там.....

Изключително умно. :|

Дай да видим още колко можеш да се изложиш. 8-)

Старите пушки сме умни. Не като ГЩ паркетните лъвове.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 26 фев 2015 12:41

Виж какво, Вал - ако с нечие мнение не си съгласен и си решил да отговаряш, го прави. Идиотско е да цитираш някого, само за да споделиш с нищо необоснованите си малоумни предположения.
На практика ти си само поредното доказателство за горепосочената теза. Явно онези са изпаднали в сериозна кадрова криза...

Върни се в “Свободна зона”