dromihait написа:Бря! И тук се събраха ръка за ръка гъзомийниците на Путин - атакистите и червените тролове. Досега нямах категорична позиция за заема поради липса на достатъчно информация, но щом централите ви подемат кампания срещу тегленето му, значи е необходим за България. Искрени благодарности, другари!
Относно изтребителите: FLANKER с неговото съзнателно и нееднократно повтаряне за т. нар. "американски консерви" пак не е разбрал. Доколкото е ставало дума на маса с приятели и познати от ВВС, то настроенията са в полза на шведските "Грипен" - достатъчно добри, относително евтини, сравнително лесни за поддръжка. Ако част от заема действително отиде за една ескадрила самолети, то аз съм твърдо "за". Интересно е, че именно ронещите крокодилски сълзи по дереджето на армията ни форумни потребители (същите тези, които прокламират тоталитаризъм, планова икономика, убийства и лагери за политическите им опоненти, одържавяване, затваряне на границите, братска прегръдка с Русия, излизане от ЕС и НАТО), именно тези сладури... са против. Мисля, че на всеки е ясно защо.