Tommi написа:Какво става с тоя заем бе, разцъкахте ли го отвсякъде?
Даже го изхарчиха ..... Станко за стиропор а мужихите за вносни консерви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:Tommi написа:Какво става с тоя заем бе, разцъкахте ли го отвсякъде?
Adrian Monk написа:Tommi написа:Какво става с тоя заем бе, разцъкахте ли го отвсякъде?
Кучетата си лаят, керванът си върви.Или в английския вариант: Barking dogs don't bite. Иначе е трогателно да четеш мненията на хора, които хал хабер си нямат от финанси, но по темата са барабар Петко с мъжете. Мнението на дежурните руски подлоги е ясно - их родина-мать зовёт, а и брынза стоит денег, критиковать надо...
sin4ec написа:Red_Neck написа:Tommi написа:Какво става с тоя заем бе, разцъкахте ли го отвсякъде?
Дядка, тъп си като гъс...ама щом ти прави и кеф да го демонстрираш-лошо няма! Проблемът е, че мухльовци като тебе бързо изчезват, когато предсказаното почне да се сбъдва. А хубавото е, че сте все по-малко.
sin4ec написа:Adrian Monk написа:Tommi написа:Какво става с тоя заем бе, разцъкахте ли го отвсякъде?
Кучетата си лаят, керванът си върви.Или в английския вариант: Barking dogs don't bite. Иначе е трогателно да четеш мненията на хора, които хал хабер си нямат от финанси, но по темата са барабар Петко с мъжете. Мнението на дежурните руски подлоги е ясно - их родина-мать зовёт, а и брынза стоит денег, критиковать надо...
Интересно, не занм кои са руски подлоги, може би визираш своя близка роднина от женски род, отдала се на руснаци за групов секс? Това са си твои проблеми. Копи-пейста няма как да ти помогне да изглеждаш по-малко тъп. То и аватарът ти е такъв-тъп и посредствен. Родина се пише с главно Р, а английският цитат е преведен невярно, меко казано. Но посредствеността е нормална за тази социална извадка. Нищо лично-факти!
sin4ec написа:Дипломате, аз не съм против заем. Да се преструктурира дълг при сегашните изгодни лихвени проценти( на места-отрицателни!) не е лоша идея. Но кой, кога и как избра тези 4 банки? Какъв е процентът точно? Кой и как ще контролира тези парични потоци? Защо има 5 млрд вповече? Защо всичко се претупа за седмица?
Говореха за задкулисие при предните, ама това е задкулисие на квадрат!
diplomat написа:sin4ec написа:Дипломате, аз не съм против заем. Да се преструктурира дълг при сегашните изгодни лихвени проценти( на места-отрицателни!) не е лоша идея. Но кой, кога и как избра тези 4 банки? Какъв е процентът точно? Кой и как ще контролира тези парични потоци? Защо има 5 млрд вповече? Защо всичко се претупа за седмица?
За банките не знам, ама то вече нищо чисто няма по света в тия сфери. Процентът щял да бъде пазарен, тоест според момента, няма да е фиксиран (така го разбрах аз). Не знам по закон как е, но предполагам, че този фонд, който трябва да обезпечава влоговете, трябва пак да се напълни, та и за там трябват няколко милиарда. Иначе за комуникацията, за времевия период на дискусия смятам, че е глупава постъпка, но може би има натиск отвън за бързи действия. А и отново да напомня, че това гласуване един вид заложи какъв ще е максималният дълг за следващите 3 години и условията по него, а иначе специфични суми ще се гласуват отново всяка година. Де факто, наистина може да се вземат по-малко от 16 млрд., всичко зависи от прогреса на управляващите и икономическата ни ситуация.
Tommi написа:diplomat написа:sin4ec написа:Дипломате, аз не съм против заем. Да се преструктурира дълг при сегашните изгодни лихвени проценти( на места-отрицателни!) не е лоша идея. Но кой, кога и как избра тези 4 банки? Какъв е процентът точно? Кой и как ще контролира тези парични потоци? Защо има 5 млрд вповече? Защо всичко се претупа за седмица?
За банките не знам, ама то вече нищо чисто няма по света в тия сфери. Процентът щял да бъде пазарен, тоест според момента, няма да е фиксиран (така го разбрах аз). Не знам по закон как е, но предполагам, че този фонд, който трябва да обезпечава влоговете, трябва пак да се напълни, та и за там трябват няколко милиарда. Иначе за комуникацията, за времевия период на дискусия смятам, че е глупава постъпка, но може би има натиск отвън за бързи действия. А и отново да напомня, че това гласуване един вид заложи какъв ще е максималният дълг за следващите 3 години и условията по него, а иначе специфични суми ще се гласуват отново всяка година. Де факто, наистина може да се вземат по-малко от 16 млрд., всичко зависи от прогреса на управляващите и икономическата ни ситуация.
Лихвеният процент си остава такъв. Просто е пазарен, т.е. определен от пазара, а не някакъв административно определен (по-висок или по-нисък от пазарния). А Фондът за гарантиране на влоговете не е бюджетна организация и не се пълни от хазната.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 13 госта