Дипломате, аз не съм против заем. Да се преструктурира дълг при сегашните изгодни лихвени проценти( на места-отрицателни!) не е лоша идея. Но кой, кога и как избра тези 4 банки? Какъв е процентът точно? Кой и как ще контролира тези парични потоци? Защо има 5 млрд вповече? Защо всичко се претупа за седмица?
Говореха за задкулисие при предните, ама това е задкулисие на квадрат!
Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Невиждана гавра с българската държава
Player написа:FLANKER написа:Синчец ,американските консерви , реновирането на щатските бази и струпването на техника в България,скоро ще са факт.Което от своя страна знеш какво насочва към нас.
А конфликтът в Украйна е между полувремената.
Балканите винаги са били просто бойно поле и така и ще бъде по един или друг начин. През соца имахме триъгълник на смърта, но заради него сигурно нещо е било насочено към нас. Сега все пак доста време удържахме да не сме мишена. Но пак ще бъдем то е ясно. Нищо ново под слънцето. Аз разчитам на един други същества да ни пазят и съм убеден че заради тях сме още сме живи като цивилизация, но няма да ги намесвам тях в тази тема.
Да ,колега. Разбрах за кои същества говориш.То май само на тях остана да разчитаме да опазят България.Но да не ги намесваме и тях тук ,че ще стане една...

Последна промяна от FLANKER на 25 фев 2015 20:15, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа: Аз се освободих за два часа и отидох.
П.П. 2500.Въпросът е защо българският народ спи?
Не спи, но знае че от него нищо не зависи. Точно преди две години като скочи срещу ЕРП-тата и цените на други жизненоважни неща и какво става? Като излезе масово срещу Орешарски и какво, свалиха си го сами после, а не народа. Ако зависеше от народа щеше да е вън, но знае че само ще мръзне и ще си губи времето за да си пълнят медиите новините главно.
FLANKER написа:v.r.s. написа:ДПС наистина са много добри играчи и днес го доказаха за пореден път.
След като математически се разбра, че ратифицирането за емитиране на ВД ще мине, ДПС изненадващо реши да го подкрепи.
И тук идва въпроса защо беше променена позицията на тази партия, която се обяви твърдо против до този момент?
Според мен това се случи с цел, с която да се получи разрив между коалицията и най-вече с ПФ, които скочиха срещу тази подкрепа, а и да се създаде усещане в обществото за задкулисна подкрепа от ДПС и, че ГЕРБ разчитат на тях. Това, че с този си ход успяха да го направят, се вижда и от коментарите във форума на Гонг.
Никакъв разрив няма да се получи.Почивките бяха за това ,а именно да изчислят всичко с математическа точност.
П.П.Въздържал се ,автоматично означава ''ЗА".Да ни е честита петорната коалиция!
П.П2:Вече се носят и слухове за още заеми...
Именно и аз това казвам, че математически гласовете на ДПС не бяха от значение, тъй като с тях или без тях ратификацията щеше да бъде приета. А тяхната с подкрепа се пораждат съмнения и дават поводи на противниците на правителството, да го атакуват, точно заради нея.
v.r.s. написа:
Именно и аз това казвам, че математически гласовете на ДПС не бяха от значение, тъй като с тях или без тях ратификацията щеше да бъде приета. А тяхната с подкрепа се пораждат съмнения и дават поводи на противниците на правителството, да го атакуват, точно заради нея.
Удобно пропускаш свалянето на 2 млрд и рехавото обещание за реформи. Това правителство е три пъти по-зле и десет пъти по-аматьорско от предишното...повтарям се, но за да се уповаваш на Горанов, Менда и Лили Дебелата, трябва да имаш сериозни ментални проблеми!
-
Народа не спи,а чака месията,ама все не случваме.Все идват различни варианти на анадолските манафи.
sin4ec написа:v.r.s. написа:
Удобно пропускаш свалянето на 2 млрд и рехавото обещание за реформи. Това правителство е три пъти по-зле и десет пъти по-аматьорско от предишното...повтарям се, но за да се уповаваш на Горанов, Менда и Лили Дебелата, трябва да имаш сериозни ментални проблеми!
Защо да ги пропускам удобно, ако тези 2 милиарда бъдат спестени още по-добре, а това е възможно с реформи.
Колкото до сравнението с правителството на Орешарски, въобще не искам да правя сравнение на Орешарски с което и да е, тъй като по слабо правителство никога не сме имали и заради това ще берем плодовете му.
Колкото до менталните проблеми, тук имаш право, след като съм гласувал за шизофреника Сидеров и съм бил подръжник на Атака, значи наистина ги имам.
v.r.s. написа:Защо да ги пропускам удобно, ако тези 2 милиарда бъдат спестени още по-добре, а това е възможно с реформи.
Колкото до сравнението с правителството на Орешарски, въобще не искам да правя сравнение на Орешарски с което и да е, тъй като по слабо правителство никога не сме имали и заради това ще берем плодовете му.
Колкото до менталните проблеми, тук имаш право, след като съм гласувал за шизофреника Сидеров и съм бил подръжник на Атака, значи наистина ги имам.
Радвам се за теб, окончателно си минал в оная схема и връщане няма. Леки пости, няма какво друго да коментирам!
Защо да ги пропускам удобно, ако тези 2 милиарда бъдат спестени още по-добре, а това е възможно с реформи.
Рубриката писма за надежда е това изказване!
Ще издумкат на макс това което си гласуват "до 8,1 млрд. Е" го разбирай като равно на 8,1 млрд. Е!
И не само ще издумкат всичките тези пари а и още ще има защото имаме институции и дружества които по закон инвестират задължително в ДЦК
така че на вътрешния пазар ще има още емитиран дълг във всяка една от тези 3 години, иначе примерно пенсионните фондове няма да има
какво да направят с парите на хората които ще постъпват при тях през тези 3 г.!
А това 2 млрд. са буфер и може да не ги изхарчим е най наивното нещо на което можете да се хванете защото не съществуват бг политици който
да имат възможност да завъртят едни пари през бизнеса на назначените им бизнесмени и да не го направят. Не са родени такива в България!
И дали това правителство или на Орешарски, Борисов 1, Сержа, Царя е по-добро е абсолютно субективно мнение на всеки българин но
не виждам хората да живеят в правова и подредена държава при което и да било от тези правителства, напротив има тотална корупция, задкулисие,
, ограбване на българите от монополи и картели и безнаказаност при всички тези калъфи! Разлика никаква по-малкото зло си е същото зло.
Pichichi написа:Защо да ги пропускам удобно, ако тези 2 милиарда бъдат спестени още по-добре, а това е възможно с реформи.
Рубриката писма за надежда е това изказване!
Ще издумкат на макс това което си гласуват "до 8,1 млрд. Е" го разбирай като равно на 8,1 млрд. Е!
И не само ще издумкат всичките тези пари а и още ще има защото имаме институции и дружества които по закон инвестират задължително в ДЦК
така че на вътрешния пазар ще има още емитиран дълг във всяка една от тези 3 години, иначе примерно пенсионните фондове няма да има
какво да направят с парите на хората които ще постъпват при тях през тези 3 г.!
А това 2 млрд. са буфер и може да не ги изхарчим е най наивното нещо на което можете да се хванете защото не съществуват бг политици който
да имат възможност да завъртят едни пари през бизнеса на назначените им бизнесмени и да не го направят. Не са родени такива в България!
Пич, не си прави труда! Няма смисъл. НЕ МОЖЕШ ДА ИМ ОБЯСНИШ НИЩО! Гледай сеир и свиркай. Гледай как след 6 месеца ще са матросовци за военните доставки( дето уж ги няма в този заем), как Станишев и Орешарски са виновни за всичко, аз съм се нагледал и насмял, просто искам да видя докъде ще стигнат...