Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Менди може да е всякакъв, може да участва в театри, но определено има специфичен глас, с който ме плени след едно дерби. За жалост не можах да намеря клипа, за да си го припомним 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- CSKA_1948_
- Контакти:
-
Той си бил рапър бе,а ние го мъчим за футболист! 

шивача написа:Менди може да е всякакъв, може да участва в театри, но определено има специфичен глас, с който ме плени след едно дерби. За жалост не можах да намеря клипа, за да си го припомним
Шивач и след това... http://www.blitz.bg/sport/article/232116

Teo написа:Никаква прошка за тоя предател... веднъж човек предателите, пак ще го направи.. това е закон!!!!!!!!
Не вярвах, че Стойчо ще реши да го върне.. направо съм възмутен от това негово решение.. не е в негов стил!
Какво значи предател? Менди с нищо не е доказал привързаност към ЦСКА, че да е предател. Правите от мухата слон.
Предател е Гъргоров, Карачанаков, Делев - това са предатели - те станаха известни и ядоха бял хляб покрай ЦСКА. Менди е просто един чужденец, играещ за пари. Не помня да се е бил в гърдите, че е цесекар. Но се раздаваше и играеше за публиката.
аххаха, точно затова говорех, мерси

Teo написа:шивача написа:Менди може да е всякакъв, може да участва в театри, но определено има специфичен глас, с който ме плени след едно дерби. За жалост не можах да намеря клипа, за да си го припомним
Шивач и след това... http://www.blitz.bg/sport/article/232116
Тео, някой път нещата не са така, както се представят за пред феновете.....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Менди може да е всякакъв, може да участва в театри, но определено има специфичен глас, с който ме плени след едно дерби. За жалост не можах да намеря клипа, за да си го припомним
Ми дай да го уредиме в операта

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Кировец написа:Teo написа:Никаква прошка за тоя предател... веднъж човек предателите, пак ще го направи.. това е закон!!!!!!!!
Не вярвах, че Стойчо ще реши да го върне.. направо съм възмутен от това негово решение.. не е в негов стил!
Какво значи предател? Менди с нищо не е доказал привързаност към ЦСКА, че да е предател. Правите от мухата слон.
Предател е Гъргоров, Карачанаков, Делев - това са предатели - те станаха известни и ядоха бял хляб покрай ЦСКА. Менди е просто един чужденец, играещ за пари. Не помня да се е бил в гърдите, че е цесекар. Но се раздаваше и играеше за публиката.
Не се е бил в гърдите ,ама постоянно флиртуваше с агитката и в т.нар. социални мрежи и след победите над говедорес...айде моля ти се

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
boabbb написа:Последно - идва ли печката, или не
Идва!