Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nikita 333
- Контакти:
Re: Невиждана гавра с българската държава
Боже, боже , какъв боклук се е събрал в днешното НС ?! Достатъчно беше човекът ( фин.министър Горанов) да каже: ще видим и ДПС,АБВ и БДЦ дружно да вирнат дупета. Не мога да повярвам, че без никаква гаранция, само на голите приказки на Горанов, юнаците от тези партии си помислиха, че ГЕРБ и РБ ще ги допуснат до финансовите потоци след вземане на кредитите ? Не, тука има нещо друго ? Нещо невидимо за очите. Няма как великият комбинатор Данчо Ментата, които е участвал в какви ли не далавери през годините на прехода и придобил от там огромен опит , да се върже на голите приказки но Горанов . Тука има нещо друго, което ние балъците, наречени избиратели още не виждаме.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
ДПС сами се включват в гласуването "за" дълга, никой не ги иска, само създават клюки.
Ако има нещо скрито-покрито, много скоро РБ и ПФ ще се разцепят и правителството ще е дотам, но едва ли.

Re: Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.
ВЪН терористите и българоубийците от БОСТАН и техните марионетки от България!
Всички на площада!!!
Всички на площада!!!
Аврамов написа:ВЪН терористите и българоубийците от БОСТАН и техните марионетки от България!
Всички на площада!!!
Сега ще ви видим колко сте Атакистите, да не се окаже, че повече от 2000 човека не може да съберете.

Пичуе, вий стя луди ва. С еврофондове ще плащат заеми. Не моъ спрах се смей.
Закриваш нерентабилните линнии на БДЖ, както тръгнаха да правят, но се спряха, защото са тъпи популисти. Закриваш болниците, които не работят. Уволняваш част от администрацията и правиш електронно правителство. Ей тука 100 хил. човека като ги оставиш без любимото им занимание да стоят и ще останат едни минимум 600 млн. лв. Удряш сивата икономика и намираш всяка година 1,5 млрд.
Закриваш нерентабилните линнии на БДЖ, както тръгнаха да правят, но се спряха, защото са тъпи популисти. Закриваш болниците, които не работят. Уволняваш част от администрацията и правиш електронно правителство. Ей тука 100 хил. човека като ги оставиш без любимото им занимание да стоят и ще останат едни минимум 600 млн. лв. Удряш сивата икономика и намираш всяка година 1,5 млрд.
diplomat написа:Сега ще ви видим колко сте Атакистите, да не се окаже, че повече от 2000 човека не може да съберете.
Аз не съм атакист, а български родолюбец.
Вие пък сте продажници и съучастници на българоубийци!
- Балкански Орел
- Контакти:
diplomat написа:Аврамов написа:ВЪН терористите и българоубийците от БОСТАН и техните марионетки от България!
Всички на площада!!!
Сега ще ви видим колко сте Атакистите, да не се окаже, че повече от 2000 човека не може да съберете.
Кво ме интересуват катаклистите, аз съм против това правителство и заема и не ме грее кой е опозиция и кой не, също така съм протв Европа и НАТО.
Това не ознчава, че съм атакист.

[center]Levski & Lazio[/center]
pomiqr250 написа:Пичуе, вий стя луди ва. С еврофондове ще плащат заеми. Не моъ спрах се смей.
Tва го обясни на няколкото тъпоумни евротолерастчета, за които всеки с различно мнение е комунист, русофил и рубладжия.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- damyanov1963
[quote="viali69"]Днес в Народното събрание ще бъде гласуван новия заем за България.
Народните представители за пореден път ще вземат жизненоважно решение за българския народ, без да го попитат за неговото мнение.
През годините станахме свидетели на много такива решения.
Без да ни питат искаме или не, ни натикаха в НАТО. После по същия безпардонен начин ни вкараха и в Европейския съюз.
Сега искат да теглят рекорден заем от цели 16 000 000 000 лева на наш гръб, отново без да са искали мнението на народа.
Моята лична позиция е категорично против този огромен заем, който ще загроби окончателно България.
Ако България изтегли този заем на всеки един български гражданин от пеленачето до 100 годишната бабичка ще се паднат по близо 10 000 лева кредит, който трябва да изплаща без дори да са помирисали такива пари.
Затова на мода излязоха и така наречените "Горановки" - имитация на банкнота от 10 000 лева с образа на финансовия министър Владислав Горанов.
[center]
[/center]
[center]"Горановка"[/center]
То понеже съветските ни Другари ни питаха искаме ли да влезем в Съветския съюз и Варшавския договор, питаха ни да ли искаме да влезем в СИВ, питаха ни дали искаме да чакаме 10 г. ред за скапаните им автамобили, питаха ни дали искаме да чакаме месец ред и да се набутваме с рушвети за скапаните им телевизори, питаха ни, дали искаме да ходиме свободно в чужбина... нещо да пропуснах?
Народните представители за пореден път ще вземат жизненоважно решение за българския народ, без да го попитат за неговото мнение.
През годините станахме свидетели на много такива решения.
Без да ни питат искаме или не, ни натикаха в НАТО. После по същия безпардонен начин ни вкараха и в Европейския съюз.
Сега искат да теглят рекорден заем от цели 16 000 000 000 лева на наш гръб, отново без да са искали мнението на народа.
Моята лична позиция е категорично против този огромен заем, който ще загроби окончателно България.
Ако България изтегли този заем на всеки един български гражданин от пеленачето до 100 годишната бабичка ще се паднат по близо 10 000 лева кредит, който трябва да изплаща без дори да са помирисали такива пари.
Затова на мода излязоха и така наречените "Горановки" - имитация на банкнота от 10 000 лева с образа на финансовия министър Владислав Горанов.
[center]

[center]"Горановка"[/center]
То понеже съветските ни Другари ни питаха искаме ли да влезем в Съветския съюз и Варшавския договор, питаха ни да ли искаме да влезем в СИВ, питаха ни дали искаме да чакаме 10 г. ред за скапаните им автамобили, питаха ни дали искаме да чакаме месец ред и да се набутваме с рушвети за скапаните им телевизори, питаха ни, дали искаме да ходиме свободно в чужбина... нещо да пропуснах?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Аврамов написа:diplomat написа:Сега ще ви видим колко сте Атакистите, да не се окаже, че повече от 2000 човека не може да съберете.
Аз не съм атакист, а български родолюбец.
Вие пък сте продажници и съучастници на българоубийци!
Пич, не ми се прави. Атака и БСП са най-големите продажници, а ДПС най-големите престъпници, които нарочно искат да създават сътресения в България, защото има балъци като вас, които им се връзват. Я ми кажи сега ти колко отбираш от икономика и дългове, финансиране и т.н.?