Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот vaskonti » 23 фев 2015 19:56

modor написа:На Милен Хростов, съм му дал една едномесечна заслужена почивка от форума. Прекалено много време му търпяхме непрекъснатото мрънкане и плюене.

Не искам да ти се бъркам, но мрънкане и плюене в случая е само едната гледна точка за нещата, да не говорим, че няма правило, което да забранява мрънкането, нито пък недоволството от някой ръководен фактор в даден клуб. Има и други хора, които мислят като него. Различното от твоето, както и без значение на колко още хора мнение не е мрънкане и плюене.
Само отбелязвам, пък ти си преценявай.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 фев 2015 20:37

vaskonti написа:
modor написа:На Милен Хростов, съм му дал една едномесечна заслужена почивка от форума. Прекалено много време му търпяхме непрекъснатото мрънкане и плюене.

Не искам да ти се бъркам, но мрънкане и плюене в случая е само едната гледна точка за нещата, да не говорим, че няма правило, което да забранява мрънкането, нито пък недоволството от някой ръководен фактор в даден клуб. Има и други хора, които мислят като него. Различното от твоето, както и без значение на колко още хора мнение не е мрънкане и плюене.
Само отбелязвам, пък ти си преценявай.

Така съм преценил, така съм направил. Много хора го припознават като червен трол. И то не от днес. Много хора ми се оплакват редовно от неговите постове. Много такива негови съм изтрил защото са отприщвали вълна от цинизми....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 фев 2015 20:27

[/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 фев 2015 18:44

готово
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 фев 2015 18:56

Какво ви е мнението за Udoji90 и работата му във форума?
Направих му забележка преди малко за затварянето на теми и сливането с неподходящи, но искам и вашето мнение.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 фев 2015 19:04

stenly написа:Какво ви е мнението за Udoji90 и работата му във форума?
Направих му забележка преди малко за затварянето на теми и сливането с неподходящи, но искам и вашето мнение.

Доста работа върши в раздела. Аз лично с него в последно време си комуникиран отлично.
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 фев 2015 12:09

Не знам конкретно за случая с Милен, но това с мрънкането е много тънка тема. Да в правилата на форума не е записано, че не може да мрънкаш и да се оплакваш, но има точка за СПАМ. Ако даден потребител в десет различни теми напише един и същ коментар и това ежедневно и постоянно, за мен лично в повечето случаи си е СПАМ. Все едно в тема за телевизионните права на футболните клубове или тегления дълг от ГЕРБ , дадения потребител да пише за акциите на Левски. Тук идва работата на модератора - предупуреждава дадения потребител и ако няма резултат се стига до по-голямата санкция - в случая БАН ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 26 фев 2015 17:09

modor написа:
stenly написа:Какво ви е мнението за Udoji90 и работата му във форума?

Доста работа върши в раздела. Аз лично с него в последно време си комуникиран отлично.

Аз си пиша сега с него за мотивите за заключване на теми. За да не редактира 2-3 мнения, направо заключва цели теми и препраща към, например, обща тема за Кирил Домусчиев, въпреки че изобщо не става дума за него, а за развитие по темата с разпределението на средства по тв правата. Както и да е де, мисля, че е разбран и помага много.
:)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2015 20:06

Madridist написа:Не знам конкретно за случая с Милен, но това с мрънкането е много тънка тема. Да в правилата на форума не е записано, че не може да мрънкаш и да се оплакваш, но има точка за СПАМ. Ако даден потребител в десет различни теми напише един и същ коментар и това ежедневно и постоянно, за мен лично в повечето случаи си е СПАМ. Все едно в тема за телевизионните права на футболните клубове или тегления дълг от ГЕРБ , дадения потребител да пише за акциите на Левски. Тук идва работата на модератора - предупуреждава дадения потребител и ако няма резултат се стига до по-голямата санкция - в случая БАН ;)

Ами работата е там, че не става въпрос за странична тема, нито за десет различни, а най-вече за синята "Всекидневна" и за фен темата на Батков. Мрънкането и "спама" на Милен се изразяват в това, че той непрекъснато критикува Батков и Гонзо, а защитава Сираков. Аз поне не виждам проблем когато някой сметне, че има повод, да си изкаже мнението, пък било то и критично. Особено в тема, която не е конкретно за нещо, а обща, каквито са темите тип Всекидневна. Може ли в такава обща тема за спам да се брои не примерно мнение за войната в Украйна, а някаква критика към Батков и Гонзо?
При нас в червения подфорум също си имаме 1-2 такива, дето непрекъснато мрънкат срещу ръководството и треньора, много от форумците ме карат да им дам бан, ама за какво?? За подозрение, че са сини тролове? Съжалявам, но подозрението съвсем не е достатъчно за бан.
Далеч съм от мисълта да защитавам Милен, той наистина правеше умопомрачителни неща като модератор, да не говорим за това какви мнения е писал, всички знаете. Но това няма връзка тук, въпросът е принципен. В крайна сметка местните модератори следва да защитават първо правилата на форума, а след това, евентуално, честта на съответните клубове, а в случая дори не на клубовете, а на отделни хора в тях. Ако Милен заслужава бан за подобно нещо, то бан заслужава също и примерно santiliana, който дори използва по-остър език от Милен.
В крайна сметка 1-месечен бан за подобно нещо е меко казано грешно решение, най-малкото защото то е следствие на фенска преценка, а не толкова модераторска, но това си е мое мнение, всеки сам си преценява.
[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 фев 2015 20:37

Ако искате му намалете или премахнете бана. Аз лично твърдо заставам зад действията си спрямо Милен . И действията ми не са фенски. Ако бяха такива щях да го разкарам за много по голям период от време.
Станимир Стоилов.

Върни се в “Модератори”