Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Невиждана гавра с българската държава

Мнениеот v.r.s. » 25 фев 2015 18:12

ДПС наистина са много добри играчи и днес го доказаха за пореден път.
След като математически се разбра, че ратифицирането за емитиране на ВД ще мине, ДПС изненадващо реши да го подкрепи.
И тук идва въпроса защо беше променена позицията на тази партия, която се обяви твърдо против до този момент?
Според мен това се случи с цел, с която да се получи разрив между коалицията и най-вече с ПФ, които скочиха срещу тази подкрепа, а и да се създаде усещане в обществото за задкулисна подкрепа от ДПС и, че ГЕРБ разчитат на тях. Това, че с този си ход успяха да го направят, се вижда и от коментарите във форума на Гонг.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 25 фев 2015 18:17

Нормално - много хора са с овче мислене, включително и тук във форума.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 фев 2015 18:33

Пак комуняги и рубладжии ръсят мозък :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 25 фев 2015 18:45

v.r.s. написа:ДПС наистина са много добри играчи и днес го доказаха за пореден път.
След като математически се разбра, че ратифицирането за емитиране на ВД ще мине, ДПС изненадващо реши да го подкрепи.
И тук идва въпроса защо беше променена позицията на тази партия, която се обяви твърдо против до този момент?
Според мен това се случи с цел, с която да се получи разрив между коалицията и най-вече с ПФ, които скочиха срещу тази подкрепа, а и да се създаде усещане в обществото за задкулисна подкрепа от ДПС и, че ГЕРБ разчитат на тях. Това, че с този си ход успяха да го направят, се вижда и от коментарите във форума на Гонг.

Радвам се, че има хора които могат да мислят. Браво на потребителя !

За другите лайци и тиняци оставям да живеят и да плюят по цял ден. Споко парички за троленето в нета ще си ги получите, ама че си продавате душата от това спасение няма ... Айде със здраве лайнета.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 25 фев 2015 18:45

Срам ме от вас политици. Задължително гласуване? За кого да гласувам мръсници? Обиден съм ви. Отнехте ми всякаква вяра. За когото и да гласувам днес, утре ме продавате. Утре вие си правите някакви коалицийки и ми се присмивате прикрити зад измислени причини. Аз народа се отказвам от вас. Изберете си друг и го накарайте задължително да гласува за вас. :evil:
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 фев 2015 18:46

v.r.s. написа:ДПС наистина са много добри играчи и днес го доказаха за пореден път.

И на мен това ми се върти в главата, а и както се разбра, никакъв дълг още няма да се тегли, а всяка година парламента ще го решава. Ама важното е да се плюе. :lol:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 фев 2015 18:46

Аз пък ти предлагам един друг прочит на случилото се. НФСБ са знаели предварително, че ДПС ще подкрепи ГЕРБ.
Все пак коалиция БОСТАН не е от вчера. Припомням ти за турското кафе на Бойко в Кърджали с Местан ...
За да не изпаднат в конфузноното положение НФСБ да гласуват заедно с ДПС те се въздържаха.
На практика обаче "въздържал се" беше подкрепа за тегленето на заема.
Така Паричният фронт отново успя да излъже най-простите си и наивни избиратели, че не подкрепя този огромен дълг и че не е в една коалиция с ДПС.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: "За" или "против" новия 16 милиарден заем на България ?

Мнениеот Тони » 25 фев 2015 18:52

Честито на всички гербаджии. Никога с ДПС. :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: "За" или "против" новия 16 милиарден заем на България ?

Мнениеот diplomat » 25 фев 2015 18:55

ДПС се гаврят с народа и ви манипулират, имайте едно на ум! И разберете най-после, че дълг още няма да се тегли. Това ще се решава в парламента всяка година за следващите 3 години, като 16 млрд. са максималната сума. Тоест, може изобщо да не са такива числата, а примерно 9-10 млрд. ;)

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 25 фев 2015 19:08

Докога ще се търпят теми, в които безмозъчни типове ще пропагандират тъпотии си. Ще дойде време когато ще изгонят всички нормални хора от този форум. За пореден път ще напиша, че форума беше много по-приятно място навремето. Все пак все още влизам в този пробит сайт, точно заради този форум. Докога ще се продължава да се толерират тези идиоти и малоумници, живеещи във времена и представи тотално различни от съвременната икономика. Най-големият боклук дето си накачил знаменца на Русия в профила, онзи СТАНКО расист/комунист/ и всички техни производни тръгнали да ми обесняват като развален грамофон тяхната си плоча, да си заслужат почивката до бузлужа другата година.

Върни се в “Свободна зона”