Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ривалдо ли ме баннва постоянно?
JackPackage написа:boabbb написа:1982 написа:Блек Рам е истината, силата на една легенда.
Нищо не удря толкова силно, колкото черния коч - фактИма 12-годишно вече - мисля да го пробвам скоро
те там по вашите дискотеки Диаманти, Рубини, Джулианита всичко е Блек Рам...или по скоро Блек Киро![]()
Пробвах 3 вида уиски и накрая намерих някъв Джак който беше що годе нормален, иначе Буш и Джеймсъна бяха тотал щета
Веднъж попаднах на Джак с утайка на дъното и под утайка имам предвид много утайка.
Утайката е признак, че уискито е изключително отлежало. Отлежало е толкова, че чак е почнало да се утаява. Пий на екс, това са много редки уискита.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Иначе Стойчо днес се е изцвъкал лекинко върху Бат`Венци Хипопотама ...
- Как ще коментирате Венци Стефанов, който няколко пъти нападна ЦСКА?
- Ние всички си го познаваме, не таи нищо лошо в душата си. Там виждаме без да си отваряме очите дружбата, която съществува. И на нас ни се иска 700-800 хиляди да взимаме от ТВ правата. Славия са много посещаем клуб, нормално е да искат такава сума. Аз лично го уважавам, защото е един от малкото хора, които разбира от футбол.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Абе тоя стойчо вече почна омръзва с неговите глупости и постоянно реване
Друго си е Венци всеки ден да дава акъл за всички отбори и по всички теми, нали ?!
bonov написа:Абе тоя стойчо вече почна омръзва с неговите глупости и постоянно реване
Я се представи .

-
- Контакти:
Днес залагайте смело на победа на Далас Маверикс срещу Атланта Хоукс в НБА. Коеф. би трябвало да е приличен и с повечко финанси можете да си уредите уикенд за двама в Банско. 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
pomiqr249 написа:Ривалдо ли ме баннва постоянно?
Има заговор срещу теб от породистите кучета, защото не приемат улично в групата си

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:Друго си е Венци всеки ден да дава акъл за всички отбори и по всички теми, нали ?!
То, щото ваш Стойчо е престанал да го прави

Абе..приеха ли го в НАТФИЗ вече, или още не са? Такъв талант да изгуби българският театър..цъцъцъцъ

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":