rhaegar написа:То трябва някой в тоя сайт да е чувал за Торган, та тогава
Тобоган

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:То трябва някой в тоя сайт да е чувал за Торган, та тогава
Реал Мадрид планира да върне през лятото в състава Каземиро и Денис Черишев, пише Ас.
Руският халфбек в момента се подвизава във Виляреал, а бразилецът в Порто.
В договорите за наем няма клауза за закупуването на играчите, а това ще накара "белия балет" да ги върне обратно на "Сантяго Бернабеу".
Очакванията са Каземиро да замени в Реал Сами Кедира, който ще си тръгне плез лятото, а Черишев, ще има роля като тази на Хесе. Ще е резерва на титулярите Гарет Бейл и Кристиано Роналдо.
Руснакът ще се появява на терена при невъзможност на първите трима да играят в срещите.
peliforewer написа:Защо не се дава информация колко пари са дадени през първия ден на дарителската кампания на ФК Левски.Миналата година за акциите на ЦСКА вървеше информация на всеки 30 мин. и всички медии вечер ни запознаваха колко акции са закупени,а сега след вчерашните сълзи,стихове и словоизлеянията на колегите акционери Колев и Батков пълно информационно затъмнение.
Кашчей написа:peliforewer написа:Защо не се дава информация колко пари са дадени през първия ден на дарителската кампания на ФК Левски.Миналата година за акциите на ЦСКА вървеше информация на всеки 30 мин. и всички медии вечер ни запознаваха колко акции са закупени,а сега след вчерашните сълзи,стихове и словоизлеянията на колегите акционери Колев и Батков пълно информационно затъмнение.
Защото "Елана" имаха автоматичен брояч, докато в "Левски" явно нямат. Самият принцип на предлагане и купуване е различен, но на теб, изглежда, не ти е направило впечатление.
peliforewer написа:Кашчей написа:peliforewer написа:Защо не се дава информация колко пари са дадени през първия ден на дарителската кампания на ФК Левски.Миналата година за акциите на ЦСКА вървеше информация на всеки 30 мин. и всички медии вечер ни запознаваха колко акции са закупени,а сега след вчерашните сълзи,стихове и словоизлеянията на колегите акционери Колев и Батков пълно информационно затъмнение.
Защото "Елана" имаха автоматичен брояч, докато в "Левски" явно нямат. Самият принцип на предлагане и купуване е различен, но на теб, изглежда, не ти е направило впечатление.
Въпросът ми не е към теб,аз знам как се даваше информацията за ЦСКА,сега всеки журналист,който е в топли отношения с ФК Левски,може да звънни по телефона в края на деня и да попита колко е събраната сума за деня.Както всеки ден ни се казваше колко билета са продадени за зала Армеец преди дни,така може и да ни се казва колко пари е дарил "народа" на ФК Левски.
Кашчей написа:peliforewer написа:Кашчей написа:peliforewer написа:Защо не се дава информация колко пари са дадени през първия ден на дарителската кампания на ФК Левски.Миналата година за акциите на ЦСКА вървеше информация на всеки 30 мин. и всички медии вечер ни запознаваха колко акции са закупени,а сега след вчерашните сълзи,стихове и словоизлеянията на колегите акционери Колев и Батков пълно информационно затъмнение.
Въпросът ми не е към теб,аз знам как се даваше информацията за ЦСКА,сега всеки журналист,който е в топли отношения с ФК Левски,може да звънни по телефона в края на деня и да попита колко е събраната сума за деня.Както всеки ден ни се казваше колко билета са продадени за зала Армеец преди дни,така може и да ни се казва колко пари е дарил "народа" на ФК Левски.
Арена Армеец какво общо има с Левски? Не допускаш ли, че и за там може да има информационна система..дори е задължителна!?!
peliforewer написа:Кашчей написа:peliforewer написа:Кашчей написа:peliforewer написа:Защо не се дава информация колко пари са дадени през първия ден на дарителската кампания на ФК Левски.Миналата година за акциите на ЦСКА вървеше информация на всеки 30 мин. и всички медии вечер ни запознаваха колко акции са закупени,а сега след вчерашните сълзи,стихове и словоизлеянията на колегите акционери Колев и Батков пълно информационно затъмнение.
Арена Армеец какво общо има с Левски? Не допускаш ли, че и за там може да има информационна система..дори е задължителна!?!
Точно 4700 билета отчете разпространителят на билетите за благотворителния мач на баскетболния Левски, седмица след пускането им в продажба.Билетите са с цена от 10 лева, в цялата мрежа на Ticketpro, онлайн, както и в магазините на Пикадили, На Тъмно, Orange, бензиностанции OMV, фенмагазините на Левски, и в зала "Универсиада"....Сега трябва да ти е ясно че Арена Армеец не са продавали билети,а хора приближени на Левски и мисълта ми е че щом от Гонг можаха всеки ден да имат информация за продажбата на билети,така и сега всеки ден могат да дават информация за дарените пари на ФК Левски.А теб те съветвам най-приятелски да се лекуваш,аз имам някакъв въпрос към журналистите от Гонг,понякога и ми отговарят,ако имам питане към теб ще го направя на лични,писали сме си,даже си ми помагал,за това съм притеснен за теб.
Кашчей написа:peliforewer написа:Кашчей написа:peliforewer написа:Кашчей написа:peliforewer написа:Защо не се дава информация колко пари са дадени през първия ден на дарителската кампания на ФК Левски.Миналата година за акциите на ЦСКА вървеше информация на всеки 30 мин. и всички медии вечер ни запознаваха колко акции са закупени,а сега след вчерашните сълзи,стихове и словоизлеянията на колегите акционери Колев и Батков пълно информационно затъмнение.
Точно 4700 билета отчете разпространителят на билетите за благотворителния мач на баскетболния Левски, седмица след пускането им в продажба.Билетите са с цена от 10 лева, в цялата мрежа на Ticketpro, онлайн, както и в магазините на Пикадили, На Тъмно, Orange, бензиностанции OMV, фенмагазините на Левски, и в зала "Универсиада"....Сега трябва да ти е ясно че Арена Армеец не са продавали билети,а хора приближени на Левски и мисълта ми е че щом от Гонг можаха всеки ден да имат информация за продажбата на билети,така и сега всеки ден могат да дават информация за дарените пари на ФК Левски.А теб те съветвам най-приятелски да се лекуваш,аз имам някакъв въпрос към журналистите от Гонг,понякога и ми отговарят,ако имам питане към теб ще го направя на лични,писали сме си,даже си ми помагал,за това съм притеснен за теб.
Не се притеснявай за мен, Пели! По-скоро за себе си, защото не разбираш нещо елементарно, но нека от ГОНГ ти го обяснят, ако въобще и те знаят за какво става въпрос!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта