Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Невиждана гавра с българската държава

Мнениеот CTAHKO » 25 фев 2015 15:47

pomiqr249 написа:
viali69 написа:Има ли още наивници, които да мислят, че ГЕРБ и ДПС са противници ?
Коалиция БОСТАН днес заГРОБи България !
16 000 000 000 нов заем, с лихвите стават 27 000 000 000 ...
Ще ги изплащаме всички ние през следващите 30 години !
Честито ! :evil:

Какви са тези лихви 11 млрд. :-D Ебем ти глупаците във форума.

5% на година.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2015 15:50

Все едно без тоя заем, всичко беше цветя и рози. :lol:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 25 фев 2015 15:50, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 25 фев 2015 15:50

Дреме ми на кура,дотогава докогато данък печалба е 10% плосък,аз съм ОК, вие се оправяйте... :mrgreen:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 25 фев 2015 15:50

Тъй като гонг преди година заедно с абв.бг ги купи нова, която е собственост на ДПС очаквайте тая тема да бъде изтрита скоро. Колкото до кредита Горанов сам призна, че дългът не бил 12 милиарда а под 10 и обеща че 2-та милиарда нямало да ги пипа. Не се намери обаче някой да му обясни, че и върху тях има милиони лихва и че сметките е трябвало да бъдат точни и прозрачни предварително, а не надути и задкулисни. Горанов стана милионер с няколко решения дадени му от Пеевски. Дори ни се присмя. Това сме ние едни страхливи роби облъчени от изкупените от ДПС медии. А Боко е само слуга за порции изнудван с компромати.
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 фев 2015 15:52

Да, аз това го правя от години. Знам, че всички отрепки са един кюп, няма значение как се казват....винаги са ТЕ СРЕЩУ НАРОДА!!! Затова ЛЪЖА в данъчната си декларация, затова участвам в сивата икономика, затова печеля много повече отколкото декларирам! И се гордея с това! Защото НЯМА аз да плащам на тези отрепки дълговете, няма аз да плащам на тези отрепки обучението на децата им чужбина! Затова купих кола за 25 000, а с гордост парафирах договор, че е купена за 500 лв.....и като си мислех колко пари НЕ ДАДАХ на тези ИЗРОДИ не спирах да се кефя, просто си умрях от кеф. Правете така, бойкот на отрепките, трябва да фалираме България иначе няма да се ометат, те са едно цяло, винаги заедно и винаги СРЕЩУ нас.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 25 фев 2015 15:53

Sith написа:Да живее сивата икономика! Уреждайте си отношенията под масата, данъци и такси на никого ... По-лесно, ефективно и по-осъществимо, отколкото протести, които се манипулират и кухи партии, които идват на мястото на старите, да продължат започнатото.

Абсолютно правилно!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 фев 2015 15:58

:!: :!: :!:

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2015 15:59

nikita 333 написа:Лъсна голия г.з на Борисов и се видя , че ДПС и ГЕРБ са в доста топли отношения .. Кой казваше , че ГЕРБ и Борисов мразят ДПС .. а да ни го обясни пак...

ДПС усетиха че както и да гласуват нищо не зависи от тях,Герб си ги имаха гласовете и без тях,но за да има какво да говорят ограничените мозъци като теб,Местан и хората му гласуваха за заема,като с това те са наясно че носят повече негативи на Герб ,но те и това целят.А с тези сърпове и петолъчки дето ги размахваш не знам какво искаш да покажеш,едва ли си живял по онова време за да знаеш за какво ставаше въпрос.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 фев 2015 16:00

Емигрант 45 написа:Едно не разбирам:Това спортен форум ли е или форум на някакви малоумници,с червено-черна окраска?!

Що ,всички от Локо(Сф) ли сме малоумници? 8-) :lol:
П.П.Живи ни погребаха!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 25 фев 2015 16:07

Бря! И тук се събраха ръка за ръка гъзомийниците на Путин - атакистите и червените тролове. Досега нямах категорична позиция за заема поради липса на достатъчно информация, но щом централите ви подемат кампания срещу тегленето му, значи е необходим за България. Искрени благодарности, другари!

Върни се в “Свободна зона”