ШЛ: Манчестър Сити - Барселона :: 24.02.2015 :: 1-2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ШЛ: Манчестър Сити - Барселона :: 24.02.2015 :: 21:45ч.

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2015 11:02

boabbb написа:Ужасен мач :evil: Аз се точа за футбол, те играят ходом :shock: Ебаси подигравката с феновете на футбола сътвориха тия :x Сити трагични - никаква преса, без Яя са безопасни игли - факт :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Верно! Заспах 2 пъти второто полувреме :)
Луис Енрике спокойно можеше и Шави да пусне да се поразходи за здраве :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 фев 2015 11:33

Пожалихме ги :( ужасно отпускане второто : (
Меси и той незнае какво направи в последната минута :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 фев 2015 12:06

Офтопик:
Сигурен съм също така, че дълбоко и безрезервно вярваш, че най-добрите автомобили се правят в Германия, най-добрия телефон е Нокиа и че най-красиви са българките, нали?

1.Карам BMW
2.Жена ми е българка
3.Фен съм на BlackBerry(но първият ми беше Nokia)
Impossible is nothing :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 фев 2015 12:16

Смути е баровец 8-) Врътка 7-цата и го боли оная работа 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 фев 2015 14:42

kingofpop написа:
smoothc написа:Като цяло да ти кажа,изобщо не ме интересува кой ще се разиграе.
Важното е Байерн Мюнхен да спечелят Шампионската лига,за другите ми е все тая :)

шансът това да стане е около 2-3 %....Байерн са слаби в момента ;)

а пък тва, че Лампард и Бони ще почнат титуляри много ме уплаши, то Бони особено е супер надценен според мен :mrgreen: :o

В момента, са много малко добрите отбори, имам предвид наистина добрите. Барселона за мен нямат шанс, нищо особено не са. Точно Байерн са няколко класи над Барса към момента и те или Реал, а може би и Челси ще решат титлата. Малко повече самочувствие и този мач ставаше неприятен за Барселонците, Джеко....

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 фев 2015 14:55

glarus_ds написа:
sunscres92 написа:2-ри пореден мач, между тези отбори- дузпа и червен картон - срещу Сити, дали ще има 3-ти пореден.

Не можем да не признаем все пак, че не бяха неоснователни

Дузпата е 100%, въпреки че съдията направо я чакаше с нетърпение да я свири. Този Червен картон беше напълно излишен и неоснователен, тъкмо Сити надиграваха тотално другият отбор, и мачът си вървеше към Х, а защо не и нещо повече и всичко свърши с този картон. Все пак, с Туре на терена, шансовете на Сити не са толкова лоши, ако разбира се, пак няма дузпа или червен картон, защо не и 2-те - които не знам защо са постоянно в мачовете между английски и испански отбори и винаги в полза на испанските. Явно, футболът в ШЛ е твърде мек.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 фев 2015 15:05

Това диемаджийството наистина е кофти диагноза :lol: :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 25 фев 2015 16:23

sunscres92 написа:Дузпата е 100%, въпреки че съдията направо я чакаше с нетърпение да я свири. Този Червен картон беше напълно излишен и неоснователен, тъкмо Сити надиграваха тотално другият отбор, и мачът си вървеше към Х, а защо не и нещо повече и всичко свърши с този картон. Все пак, с Туре на терена, шансовете на Сити не са толкова лоши, ако разбира се, пак няма дузпа или червен картон, защо не и 2-те - които не знам защо са постоянно в мачовете между английски и испански отбори и винаги в полза на испанските. Явно, футболът в ШЛ е твърде мек.

Човек, стига ги оправдава бе. :mrgreen: Барса и с 10 души щяха да си бият. Радвай се, че след 0:2 спряха да играят, иначе отиваше на 4,5. :)

П.С: Английските отбори толкова си могат просто. Писнало ми е да слушам за това колко са силни отборите от ВЛ, как това е най-силното първенство. Като почна да слушам тези от Диема.. Юнайтед-Ливърпул било най-голямото дерби в света. :shock: Единствено момчетата от Челси правят нещо, независимо дали с много късмет и автобуси пред вратата. Юнайтед преди 3 години бяха унижени от Билбао. За какво говорим просто. :roll: Арсенал играят красив футбол, но и те биват разкрити в ШЛ и най-много да стигнат до 1/4 финал тази година. Ако не са опълченците на Моуриньо да избиват срама.. :lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 фев 2015 17:17

sapio0o написа:
sunscres92 написа:Дузпата е 100%, въпреки че съдията направо я чакаше с нетърпение да я свири. Този Червен картон беше напълно излишен и неоснователен, тъкмо Сити надиграваха тотално другият отбор, и мачът си вървеше към Х, а защо не и нещо повече и всичко свърши с този картон. Все пак, с Туре на терена, шансовете на Сити не са толкова лоши, ако разбира се, пак няма дузпа или червен картон, защо не и 2-те - които не знам защо са постоянно в мачовете между английски и испански отбори и винаги в полза на испанските. Явно, футболът в ШЛ е твърде мек.

Човек, стига ги оправдава бе. :mrgreen: Барса и с 10 души щяха да си бият. Радвай се, че след 0:2 спряха да играят, иначе отиваше на 4,5. :)

П.С: Английските отбори толкова си могат просто. Писнало ми е да слушам за това колко са силни отборите от ВЛ, как това е най-силното първенство. Като почна да слушам тези от Диема.. Юнайтед-Ливърпул било най-голямото дерби в света. :shock: Единствено момчетата от Челси правят нещо, независимо дали с много късмет и автобуси пред вратата. Юнайтед преди 3 години бяха унижени от Билбао. За какво говорим просто. :roll: Арсенал играят красив футбол, но и те биват разкрити в ШЛ и най-много да стигнат до 1/4 финал тази година. Ако не са опълченците на Моуриньо да избиват срама.. :lol:

Това за 10=те човека и 4/5:0 са глупости и ти го знаеш.

Това за лигата е въпрос на вкус, не само Диема твърдят, че ВЛ е най-силното, докато това за Юнайтед - Ливърпул - ще е пристрастно от моя страна да давам мнение, но това са отборите с най-много фенове(комбинирано). Вероятно за теб е Ел Класико, както и за много други. Това за англисйките отбори в Европа е факт, но само последните 2-3 години, като преди това те бяха доминанти, а Реал знаем че не бяха на Топ ниво в турнира.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 фев 2015 17:26

Английските отбори толкова си могат просто.

Нещо много бързо ви пораснаха работите,Мадридисти :)
Фразата-нарицателно "ОсминаРеал" случайно да помниш?
2005-Ливърпул
2006-Арсенал
2007-Ливърпул
2008-Манчестър Юнайтед/Челси
2009-Манчестър Юнайтед
2011-Манчестър Юнайтед
2012-Челси

Не забравяйте и фактите,че във Висшата лига се играе без зимна пауза,а също така и отношението на УЕФА към английските отбори!
90% от всички скандални решения и абсурдни ситуации в елеминациите...неизменно бяха свързани с ущърб на английски отбори и то винаги в най-напечените моменти,когато нещата отиваха на зле за другия отбор(най-често испански).

Върни се в “Барселона”