Димо Момиров пред БЛИЦ: Уволниха ме заради Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Димо Момиров пред БЛИЦ: Уволниха ме заради Левски и ЦСКА
Сега можеш да говориш за очила колкото искаш ,Момиров.Даже и за контактни лещи.Можеш да отидеш и на преглед за очите,защото твойте две очи виждат в оранжево-зелен цвят.Чао вече разчитай само на пенсията.
maldin1 написа:Сега като дойде наследника му и като почнат пак да свирят за Уефски и ЦСКА всичко ще е добре ,нали ? Нагли хора.......просто нямам думи.Бижутера написа:това е един от най-наглите хора в България....не искам да чувам за него повече
Еми не се гордея с някои действия преди време и за това казвам , че писна от тези неща , а последствията вече се натрупаха и то доста
Айде лека на всички , че утре съм на изпит
И да стискате палци
И да стискате палци
- deepblue1963
Всичко,което Момиров казва,е "истината"
"Цялата истина и само истината",както казват в съда.Те така му викат:Димо "Истината" Момиров
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Един наглец си отиде, ама останаха другите, като лекето например. В България не можеш да си съдия в професионалният футбол ако не те пробута някой от утвърдените футболни съдии или ръководители. От тук идва най-големият проблем и затова съдийството ни е на такова дередже. Прав е Любе Спасов, като каза,че едно от условията му за да оглави съдиите е те да минават конкурс и най-добрите да преминават напред, а не да бъдат определени по гореописаният начин. Най гадното е, че всички футболни дейци от футболист до ръководител го знаят това и също така и голяма част от спортните журналисти го зная и въпреки това никой нищо не прави по-въпроса. Това нещо закратко се дискотира по времето на бунта на Ристосков и бързо бе потулено. Боби Михайлов също го знае това, но дали ще се реши за истинска промяна не знам. Най добре е всеки клуб да има право на съдия от чужбина, ако пожелае независимо дали другият клуб иска това. Ако това правило бе в действие мача Черно море - Левски нямаше да бъде ръководен от утрепката за когото съм щаслив, че не го познавам лично и не е от моя град.
Е като е некадърно съдииството като цяло кой да уволнят бе? Левски и ЦСКА ли са виновни, че във всеки кръг има поне по 3 насрани от съдиите мачове?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- зеленобелия
- Контакти:
Следващия сменен ще бъде перуката. 
Работата на Момиров не беше ли отмъщението на Лупи?
Gonzo0009 написа:Уволниха те щот си помисли,че ще си правиш парите на наш гръб...нещастник.
Много точно написано.
kokic1986 написа:Ако е Любе Спасов -подкрепям го с две ръце
Писна ми вече от поръчки уговорки и т.н. , няма ли най-накрая футболните президенти да се сетят , че с уговорени и нагласени мачове до никаде няма да я докараме и от тия уговорки няма никаква полза за футбола даже обратното , лошото е , че ако продължават така нещата ще я докарме до там , че да си закрием футбола![]()
![]()
![]()
Да, ама сещаш ли се, че без уговорените мачове, нямаше да сте шампиони през година?
Върни се в “Футбол - България”