Стартира кампанията "Левски е твой"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще се включите ли в кампанията "Левски е твой"

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Стартира кампанията "Левски е твой"

Мнениеот Stahlgewitter » 24 фев 2015 16:23

Noname написа:Много рядко пиша тук. Не съм по анализите, не съм по шума и прогнозите... Обикновено чета, какви са настроенията на хората, с които животът ни е свързал по този странен начин да имаме сърце за един и същ клуб. Не очаквам да науча някакви истини за него, просто... този форум е една гледна точка към нещо, от което съм част по необясним начин. Болезнено силно, независимо за добро или лошо. Сякаш по рождение...
Прочетох предните мнения. Както и много други от тук-там. Има логика в тези, които гледат положително на това решение, с което може да се помогне на "Левски", има някаква логика и в противните мнения. Мога да кажа едно единствено нещо - когато човек обича, логиката се изпарява като априлски сняг.
Не очаквам и нямам желание акциите, които ще получа някога да ми донесат печалба. Те не са вложение за мен от финансова гледна точка. Ще даря пари срещу акции без да анализирам вероятността за успех на начинанието или вероятността да бъда измамен. Не мога да дам много. Най-вероятно един пакет за 100лв от мое име и ако е възможно, един пакет от името на сина ми, който след 20-на дни ще стане на три години. Моето вложение няма да е финансово, нито ще е направено с вяра, че това е пътя за решаване на всички проблеми в любимия ми клуб. Моето вложение е вложение в самия мен и в сина ми. В тази част у нас, която утре ще се гордее, ще изпада във възторг или ще изпитва тъга гледайки "Левски", от който ще сме част с или без акции. Тази част у мен ми казва "Направи го, защото обичаш тази идея и защото искаш синът ти също да я носи у себе си. Направи го, защото това е опит да помогнеш на един идеал, а идеалите никога не се боят от неуспех!"
В един по-близък или по-далечен ден ще разберем дали сме помогнали на клуба. Днес просто ще направя това, което сърцето ми иска да направя. Без да разгръща Търговския закон, без да разгръща История на конспирациите, без да се поддава на каквото и да е било друго освен на мечтата си за идеал. Просто така - наивно по детски, както мечтаеше, когато на обикновена, смотана тениска зашиваше голямо синьо "Л" и тази тениска дълго беше най-ценното което има...
Когато човек обича и има идеал, той няма избор между това да вярва или не. Просто постъпва според сърцето си!
Успех на всички :)

Не знам какво да кажа.Респект!
Изображение

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 24 фев 2015 16:50

Понеже съм от Варна, смятам да закупя пакет по банков път, имам въпрос. Как ще получа удостоверението за притежание на акции? По банков път се попълват имена и ЕГН. Трябва да отида до София за да си го получа ли какво? И кога ще е готово?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 фев 2015 16:51

djambaza написа:Понеже съм от Варна, смятам да закупя пакет по банков път, имам въпрос. Как ще получа удостоверението за притежание на акции? По банков път се попълват имена и ЕГН. Трябва да отида до София за да си го получа ли какво? И кога ще е готово?

И аз се присъединявам към питането.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 24 фев 2015 17:56

Основната ни цел да се отървем от комуниста е близо. Станат ли акционерите повече от 10 хил. и ЛЕВСКИ става публично дружество. Купувайте акции не само на свое име, а на името на жени, деца, майки, бащи, лели, чичовци и т.н. Само така бързо ще стигнем 10 000 акционера и ще принудим Батков да изкара клуба на борсата.
Успех!

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 24 фев 2015 18:17

Мониторингът от УЕФА ,под който се намира клуба е допълнителна гаранция за прозрачно харчене на парите ни. Това за тези, които не вярват на контрола, който ще упражняват представителите на фенските организации в УС. Освен това всяко дарение може да е с конкретна цел.Невъзможно е да се нарушава волята на дарителя. Така даряваш да речем 100 лв. като вписваш в договора да отидат за заплата на Краев и клуба за друго не може да ги харчи.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 18:19

makedonski написа:Основната ни цел да се отървем от комуниста е близо. Станат ли акционерите повече от 10 хил. и ЛЕВСКИ става публично дружество. Купувайте акции не само на свое име, а на името на жени, деца, майки, бащи, лели, чичовци и т.н. Само така бързо ще стигнем 10 000 акционера и ще принудим Батков да изкара клуба на борсата.
Успех!

Това може да стане след 2 години. Има много по-бърз вариант чрез вторично предлагане на борсата, но зависи от Батков и няма да се случи. ;) Друг е въпросът, че не е и нужно да ставаме публично дружество, лично мнение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

scot

Мнениеот scot » 24 фев 2015 18:23

Основната ни цел да се отървем от комуниста е близо. Станат ли акционерите повече от 10 хил. и ЛЕВСКИ става публично дружество. Купувайте акции не само на свое име, а на името на жени, деца, майки, бащи, лели, чичовци и т.н. Само така бързо ще стигнем 10 000 акционера и ще принудим Батков да изкара клуба на борсата.
Успех!

мъглаааааа..... за айпио ти требе положителни отчети през послуедните 5 години, бизнес план за ПЕЧАЛБА от дийността. Само на база ПРИХОДИ И ПЕЧАЛБА се определя първичната цена на акциите на борсата. а не на брой акционери и пожелания.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 18:26

scot написа:
Успех!

мъглаааааа..... за айпио ти требе положителни отчети през послуедните 5 години, бизнес план за ПЕЧАЛБА от дийността. Само на база ПРИХОДИ И ПЕЧАЛБА се определя първичната цена на акциите на борсата. а не на брой акционери и пожелания.

Баце, нямаш една вярна дума в мнението. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

scot

Мнениеот scot » 24 фев 2015 19:01

верно ли тва?
Купил съм и продал мноо акции през посуедните години.
Да ти кажем, гуедах айпиото на туитър, фейсбук, малко потъргувах. Съгъ тва на алибаба не ме изкефи. Тоя Ма мно противен.
Та, Левскито може и да измисли некъв друг начин да се листне на борсата. На БФБ. Щот на Лондонската нема как по друг начин.
Ма да не спорим, левски е твой, ние ходиме по вода. дай си ПАРИТЕ!

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 24 фев 2015 19:19

Tommi написа:
makedonski написа:Основната ни цел да се отървем от комуниста е близо. Станат ли акционерите повече от 10 хил. и ЛЕВСКИ става публично дружество. Купувайте акции не само на свое име, а на името на жени, деца, майки, бащи, лели, чичовци и т.н. Само така бързо ще стигнем 10 000 акционера и ще принудим Батков да изкара клуба на борсата.
Успех!

Това може да стане след 2 години. Има много по-бърз вариант чрез вторично предлагане на борсата, но зависи от Батков и няма да се случи. ;) Друг е въпросът, че не е и нужно да ставаме публично дружество, лично мнение.

Този отговор е и за колегата отговорил след теб. Според закона, всяко дружество, в което акционерите станат 10 хиляди, трябва още в края на същата година да се превърне в публично.

Върни се в “Левски”