в.Труд : Тотален хаос с платения футбол
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- August Burns Red
Re: в.Труд : Тотален хаос с платения футбол
http://www.sportal.bg/news.php?news=534491 Ето от мен малко самата истина ако ги попитате ведНАга ще избягат или замълчат щот нямат отговор къса е прочетете интересно е !!
Re: до тия дето се оплакват от седалките на герена
Ivo333 написа:до тия дето се оплакват от седалките на герена че кой ви седи по време на мач бе идиоти....а да семкарите от сектор а....като отиваш на стадиона ти не отиваш да гледаш футбол ти отиваш да подкрепиш любимия отбор и се прибираш с изморени крака и без глас.....това са феновете на ЛЕВСКИ които ходят на стадиона.....тия дето седят са на овча купел в надежда и т.н. ако ще седите стойте си го гледайте по телевизията по евтино ще ви е !
Едно от най-тъпите мнения във форума.
http://www.novsport.com/news1385081_1024.html
Това означава ли, че Лупи е като Киро Гелата и иска да прави пари на гърба на изстрадалите феноме на харизмътъ ?
Клубната телевизия на ЦСКА става платена до 14 дни
Това означава ли, че Лупи е като Киро Гелата и иска да прави пари на гърба на изстрадалите феноме на харизмътъ ?
visentii написа:Teo написа:![]()
![]()
Преди да пишеш мисли с главата... не искаш да плащаш и не искаш да бъдеш на стадиона в България, но искаш да минеш метър и да ощетяваш клуба си от финанси?
Но пък си склонен да дадеш да гледаш западните първенства за сметка на българското? ХАХА..
Както сам каза безплатни луканки няма...Давам пари за луканка,не за кренвирши...Ще дам 4 лв. за Висшата лига,не за А група...Пари за боклуци не давам,само че типично по български с качествената стока ми пробутват и ментета.
И тука ли има платен трол на Нова, бе
Леевски, оле
- ***cska***
- Контакти:
Може ли едно key-генераторче за Gong Play? 
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Празни стадиони , а те се надяват пари от бг футбол да печелят 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
bez-nick написа:amoros написа:Не знам дали ще в плюс за футбола от това ,скриха мачовете по платен канал.Кой ще им гледа "продукта"незнам!
Ами може и да е в плюс, с оглед на това, че доста хора ще предпочетат да отидат на стадиона, вместо да плащат за футболна продукция, която просто могат да пропуснат, а самото посещение на футболен стадион си е преживяване, такова шоу по трубуните като това на български стадион, не може да го видиш, ако ще да има и 5Д телевизори
Лично аз предпочитам да си отида на стадиона една или две съботи/недели в месеца. Много хора биха предпочели същото поради което би трабвало всички срещи да бъдат през почивните дни.
-
petko.h.markov
- Контакти:
Вал написа:bez-nick написа:amoros написа:Не знам дали ще в плюс за футбола от това ,скриха мачовете по платен канал.Кой ще им гледа "продукта"незнам!
Ами може и да е в плюс, с оглед на това, че доста хора ще предпочетат да отидат на стадиона, вместо да плащат за футболна продукция, която просто могат да пропуснат, а самото посещение на футболен стадион си е преживяване, такова шоу по трубуните като това на български стадион, не може да го видиш, ако ще да има и 5Д телевизори
Лично аз предпочитам да си отида на стадиона една или две съботи/недели в месеца. Много хора биха предпочели същото поради което би трабвало всички срещи да бъдат през почивните дни.
Непрекъснато чета какви ГОЛЕМИ пари от ТВ права се разпределят в Англия.Тези пари от къде са? Нали хората са ги
дали.После тези пари ще отидат в клубовете,там ще ги вложат във футболисти,терени и стадиони.Има шанс нивото на
футбола да се повиши,да стане интересно и по-гледано.Ще има повече пари от реклами и от там към клубовете.Все
от някъде трябва да се тръгне.Това не пречи да си ходим и на любимия отбор.
Тези големи пари от ТВ права са най-вече от рекламодатели и спонсори, а не от парите на хората в Англия. Компаниите рекламират и спонсорират, понеже има голям зрителски интерес към ВЛ.
У нас, понеже не могат да си намерят рекламодатели и спонсори, решиха, че трябва да доят обикновения човечец.
У нас, понеже не могат да си намерят рекламодатели и спонсори, решиха, че трябва да доят обикновения човечец.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
petko.h.markov
- Контакти:
1982 написа:Тези големи пари от ТВ права са най-вече от рекламодатели и спонсори, а не от парите на хората в Англия. Компаниите рекламират и спонсорират, понеже има голям зрителски интерес към ВЛ.
Децата ми са в Германия от 2006г.От тях знам,че се плаща за гледаш спорните канали.Рекламите идват тогава когато много хора гледат.За това
се правят рейтинги.
Върни се в “Футбол - България”