Мишо Шамара избяга в Америка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Мишо Шамара избяга в Америка

Мнениеот Stahlgewitter » 24 фев 2015 12:39

Кой го знае тоя? :lol:
Изображение

rockman
Контакти:

Re: Лицето на контрапротеста Мишо Шамара избяга в Америка

Мнениеот rockman » 24 фев 2015 12:39

CTAHKO написа:
zlato1234 написа:Малко странна ми изглежда тази новина при положение, че тук Шамара изкарваше повече пари, а ще отиде да кара камион за 15 долара на час... Освен ако не е фалирал де. :mrgreen: Но нали уж беше рапар, бизнесмен, агент/мениджър на други рапари и верен симпатизант на БСП. :lol:

Камионът е негов :!:

Еххххх мечтааааааа мечтаааа със 15 $ на час можеш да си купиш ТИР в USA, а в савецкий саюз кога а кога...... :idea:
http://www.marketbook.ca/listingsdetail ... 687&LP=TRK
Кво му плащаш.......

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 24 фев 2015 12:54

Никога не съм чувал Мишо Шамара да казва, че е русофил. Напротив. Той поддържаше позицията, че не ни трябва нито САЩ, нито Русия. Това, че е бил против Бойко Борисов не значи, че е русофил.
Както и това, че някой е гласувал за Бойко Борисов не означава автоматично, че е русофоб. Познавам гербери, които открито симпатизират на Русия.
Решил е да заживее в САЩ, негова си работа. Навремето един друг така водеше протестите и после заживя в САЩ. Емил Кошлуков се казваше.
Имам чувството, че като награда за добре свършена работа марионетките ги изпращат да живеят в САЩ.
Аз лично никога не бих отишъл да живея в тази антидемократична и неототалитарна държава.
Въпрос на личен избор.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 фев 2015 12:58

viali69 написа:.... Навремето един друг така водеше протестите и после заживя в САЩ. Емил Кошлуков се казваше.
Имам чувството, че като награда за добре свършена работа марионетките ги изпращат да живеят в САЩ.

За наградата, викаш, в САЩ, а за наказание - в Сибир! :)
Що така се получава? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 24 фев 2015 13:10

Не е лесно да си евроатлантически толераст...

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 24 фев 2015 13:15

viali69 написа:Никога не съм чувал Мишо Шамара да казва, че е русофил. Напротив. Той поддържаше позицията, че не ни трябва нито САЩ, нито Русия. Това, че е бил против Бойко Борисов не значи, че е русофил.
Както и това, че някой е гласувал за Бойко Борисов не означава автоматично, че е русофоб. Познавам гербери, които открито симпатизират на Русия.
Решил е да заживее в САЩ, негова си работа. Навремето един друг така водеше протестите и после заживя в САЩ. Емил Кошлуков се казваше.
Аз лично никога не бих отишъл да живея в тази антидемократична и неототалитарна държава.
Въпрос на личен избор.

Сигурно и ти като поспестиш малко повечко пари от троленето ще запрашиш към щатите, само че за тебе няма да чуем, защото не си толкова известен.
фен на еднодневката

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 24 фев 2015 13:19

Благодарение на тоя селяндур така нужното от политиците изпростяване на обществото започна. Първата вулгарна песен станала хит е негово дело..друг е въпросът че беше крадена. Искам да eбa всички фенки да скъсам пyткaта на всички женки...днес Криско пък говори на диалект Покажи на теа хора как СА Бараш.. В момента българите псувнята я нямат за нищо, а жените задължително ти лапат пишката преди и по време на секс. Българката е кypва идете в някоя турска чалготека и вижте в какво са ги превърнали развратните текстове на силиконовите курви - наизустяват ги и после заедно пеят за изневяра и лесна любов. Толкова са леки, а после стават майки. ДПС добре си върши работата, а Шамара се спаси давайки се за пример на останалите смешници - бягайте от Родината си защото скапаняците не ви позволяват да останете в нея.
Последна промяна от Levskifan1914 на 24 фев 2015 13:19, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 фев 2015 13:19

viali69 написа:Никога не съм чувал Мишо Шамара да казва, че е русофил. Напротив. Той поддържаше позицията, че не ни трябва нито САЩ, нито Русия. Това, че е бил против Бойко Борисов не значи, че е русофил.
Въпрос на личен избор.

Но искаш да живееш в бившата тоталитарна НРБ. Ако тоталитарното ти пречи си противоречиш много. Ако беше тоталитарна страна САЩ защо толкова много хора бягат натам, а не бягаха преди в социалистически блок който си беше тоталитарен. Нека да отворят границата между южна и северна Корея и ще видим резултата кое избират хората за живот. Или да споменем как бягаха с риск за живота си от източен в западен Берлин, но никога обратното. Когато фактите говорят не се излагайте да противоречите. Говорете срещу САЩ денонощно но хората там избират да живеят и да отглеждат децата си, а не Русия която мисли само за оръжия. С парите които има може да създаде много блага или да вдигне качеството на образованието си защото в класациите, университетите им са много назад.

Потребителски аватар
bestvaluestore
Контакти:

Мнениеот bestvaluestore » 24 фев 2015 13:21

Голямо падение,ако е вярно.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 24 фев 2015 13:27

Player написа:Но искаш да живееш в бившата тоталитарна НРБ. Ако тоталитарното ти пречи си противоречиш много. Ако беше тоталитарна страна САЩ защо толкова много хора бягат натам, а не бягаха преди в социалистически блок който си беше тоталитарен. Нека да отворят границата между южна и северна Корея и ще видим резултата кое избират хората за живот. Или да споменем как бягаха с риск за живота си от източен в западен Берлин, но никога обратното. Когато фактите говорят не се излагайте да противоречите. Говорете срещу САЩ денонощно но хората там избират да живеят и да отглеждат децата си, а не Русия която мисли само за оръжия. С парите които има може да създаде много блага или да вдигне качеството на образованието си защото в класациите, университетите им са много назад.

Eто, тази грешка я правят много хора като теб. Продължават да възприемат Запада като демократичната част на света.
Само че времената се менят. Западът отдавна не е това, което беше.
Днес една голяма част от света живее в системата на Нов световен ред, която няма нищо общо с демокрацията.
Защо хората бягат на Запад ?
Заради по-високият жизнен стандарт там. Махни стандарта и никой няма да иска да отиде в мангализиращия се Запад.
Високият жизнен стандарт се поддържа по два начина.
1. Чрез ограбване на по-малки и по-слаби народи.
2. Чрез печатане на неконтролируемо и на практика неограничено количество долари.
На тази история обаче идва краят ! ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”