1982 написа:Момко, аз и досега си плащах за Диема и Нова Спорт, където даваха мачовете.
Еми какъв ти е проблема тогава?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Момко, аз и досега си плащах за Диема и Нова Спорт, където даваха мачовете.
Балкански Орел написа:Поредния непросветен човечец...Колко пъти трябва да ви се каже глупаци такива, че вие и преди си плащахте за А група, ШЛ и останалите глупости ??
Само да ви кажа, че ако таксата ми за сателит сега е 15лв, ако утре поискам да ми махнат всички телевизии на нова и бтв ще ми вземат 7-8 лв.
Ама то трябва малко да помислиш преди да кихнеш 4 левчета допълнително ! Сега гелът си гушка паричките и к*рвите.
Парадоксалното е, че точно ти дето сереше по гела всеки ден си го спонсорирал на мига с 4лв.Въздух под налягане..
Teo написа:Балкански Орел написа:Поредния непросветен човечец...Колко пъти трябва да ви се каже глупаци такива, че вие и преди си плащахте за А група, ШЛ и останалите глупости ??
Само да ви кажа, че ако таксата ми за сателит сега е 15лв, ако утре поискам да ми махнат всички телевизии на нова и бтв ще ми вземат 7-8 лв.
Ама то трябва малко да помислиш преди да кихнеш 4 левчета допълнително ! Сега гелът си гушка паричките и к*рвите.
Парадоксалното е, че точно ти дето сереше по гела всеки ден си го спонсорирал на мига с 4лв.Въздух под налягане..
Къде ме видя, че сам написал, че плащам тия пари?... аз си подкрепям ЦСКА навсякъде където играе... мен това не ме бърка... и в БГ гледам единствено ЦСКА, другите изобщо не ме вълнуват..
А за мачове от запад си гледам на HD със сопа... на 24 инчов монитор...
visentii написа:urkoto написа:Да, интернет платформата им е скандално зле. Отделен е въпроса (не по-малко скандален) че дори и Уреца сега да отиде да си плати канала, не получава достъп до интернет платформата и трябва отделно да им киха и за там. Ако вече не са го променили? Съмнява го Уреца това последното. Организацията отново е на ниво халифакс. Иначе Уреца така и не разбра, има ли някой друг колега който да е на мтел телевизия и наличен ли е въпросния канал? Да знае Уреца дали да бие път до офисите им утре...
Мтел отказват да я пуснат за сега (като Булсатком),във форума им се е разразила истинска буря
Teo написа:1982 написа:Момко, аз и досега си плащах за Диема и Нова Спорт, където даваха мачовете.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Teo написа:1982 написа:Момко, аз и досега си плащах за Диема и Нова Спорт, където даваха мачовете.
Че пишеш, че било безплатно.
1982 написа:Teo написа:1982 написа:Момко, аз и досега си плащах за Диема и Нова Спорт, където даваха мачовете.
Че пишеш, че било безплатно.
sunscres92 написа:
Че те и да предават и да не предават мачове, ти пак щеше да ги плащаш тези канали.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Teo написа:Абе вие сте много интересни... давате по 10 лева за цигари на ден, а нямате да дадете 4 лева за спорта на месец... за това сме на тоя хал в тая държава
Разберете, че никъде няма сирене за без пари
За това Българина гледа винаги да минава тънко.. седете си още с тоя манталитет..татовото време отмина на безплатните луканки и халвата...
Teo написа:А за мачове от запад си гледам на HD със сопа... на 24 инчов монитор...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта