До три години затвор за съдията на мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: До три години затвор за съдията на мача

Мнениеот gikahadji » 23 фев 2015 23:06

Вие ненормални ли сте??? Такива "HORRIBLE TACKLES" трябва навсякъде по света да бъдат наказвани с директен червен картон плюс дълъг период извън терените. Не може един непохватен ритнитопковец да причини травма, която може да извади друг футболист от игра между няколко месеца до край на кариерата. Такива прояви за да се изкоренят трябва да бъдат санкционирани изключително безкомпромисно. Челси и Моуриньо са ми най-антипатични в Англия след Юнайтед и Ван Гаал, но фактите са си факти. Иначе Матич си заслужи червения картон, на футболиста на Бърнли явно не е бил показан такъв, а е бил заслужен.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 фев 2015 23:19

Няма майтап, Майк Райли им е някакъв методист на тия...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2015 00:05

Моу за пореден път прехвърля напрежението върху себе си и се опитва да "разтовари"" играчите, които пък се вижда, че издишат в определени моменти, основно поради липса на ротация. Фаулът на пича от Бърнли по принцип е за картон, дори може и червен да се покаже, зависи от гледната точка на съдията. Факт е, че е единоборство за топката, в което Матич изпреварва съперника, фаула на играча на Бърнли е абсолютно неумишлен. Не прави чест на португалеца, че напада Барнс, а за абсолютно идентичното влизане на Микел срещу Артета се направи на кьорав :roll: Нали било мъжка игра - земи, тогава, тия балтии и това е :lol: :lol: И стига вече с тия оправдания със съдиите - Матич е виновен за равния. Той взима толкова пари, за да го ритат и трябва да си сдържа нервите - ако ли не, Войводина ( Нови Сад ) го зове 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 фев 2015 01:12

А бе какво ви става бе това ли е положението от целия мач.Тук говорим за цялостното меко казано посредствено представяне на съдията.Това спокойно може да се нарече тенденциозно съдийство.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 24 фев 2015 03:07

Тони написа:Боже, Боже! Цял свят е на мнение,че Барнс можеше да счупи крака на Матич. Същият този Барнс трябваше да е изгонен за удари срещу Иванович и Зума. Само някакъв си бобо 13 от форума на гонг, явно живее в друг свят. Аве, колега, давай като спартанците - с малко думи много неща. Никой няма нужда от 10 реда тъпотии.

И аз смятам че няма нарушение срещу този дето даже не съм го чувал досега. Проблем?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 фев 2015 08:47

Тони написа:Боже, Боже! Цял свят е на мнение,че Барнс можеше да счупи крака на Матич. Същият този Барнс трябваше да е изгонен за удари срещу Иванович и Зума. Само някакъв си бобо 13 от форума на гонг, явно живее в друг свят. Аве, колега, давай като спартанците - с малко думи много неща. Никой няма нужда от 10 реда тъпотии.

Аз лично не видях умисъл в действията на Барнс, беше си борба за топката. За какъв червен картон говорите?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 фев 2015 09:07

Последните двама са на девиза:Няма кръв няма фал.Признавам ви.Не знам как не сте станали футболни съдии.Само че ви пожелавам тази ситуация в българските селски групи.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 24 фев 2015 09:30

Първо, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за изключително добре оформено заглавие на темата, както и за изчерпателния първи поуст, който "напълно" разсея неяснотите... браво момче, още такива теми да пускаш! :roll:

второ, разбрах, че живея на друга планета от предните коментари. Влизането на Матич е идиотско, предполагам, че пича нарочно го срита.... можеше и да дадат фаул с картон, ама чак пък толкова да се взривявате...

Едната ситуация е дузпа (играта с ръка) и толкова... Моу е мръсен селяндур, който прави всякакви жалки номерца, за да влияе на хората и най-вече съдиите, та предполагам, че след тая излагация иска пак да свали напрежението от отбора си и гледа да насочи вниманието в друга посока...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 фев 2015 09:59

Не съм гледал мача и не знам дали като цяло съдийството е било слабо, но това влизане ако не е за червен картон, не знам кое би било. Чиста проба безумие.
За такива влизания си трябват и по 4-5 мача наказания, а не само червени картони.
Оня ден, един бурсук от Елче влезе брутално на Бейл и беше класически червен картон (отново непоказан), а това срещу Матич беше дори по-грубо.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qvb-V4nNUAY[/youtube]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Челси”