До три години затвор за съдията на мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: До три години затвор за съдията на мача

Мнениеот bobo_13 » 23 фев 2015 21:33

Тони написа:Мислиш? Верно? :mrgreen:

Мда, мисля, гледам и разсъждавам. Не гледам със сини очила. Кое не е вярно, че Барнс играе с токата първи и я рита? Това ли не е вярно? Че Матич му влиза като краката им се пресрещат? Това ли не е вярно? Че никой с изключение на Матич не реагира на игровия епизод(преди Матич да събори Барнс)? Това ли не е вярно?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 23 фев 2015 21:34

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1SOD9SQ6XL0[/youtube]

Не, ве, ти просто си човек без работа.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 фев 2015 21:44

Тони написа:

Супер има даже и забавен каданс, където явно се вижда след съприкосновението всеки си продължава да си играе и никой не обръща внимание на ситуацията. Всеки го смята за нормален инцидент. Само Матич става и предизвиква скандала. Дори собствените му фенове го критикуват. В реално време никой не реагира. Даже аз гледайки мача пряко си виках тоя пък за какво му скочи. Мислех, че е някаква псувня или нещо подобно. Знаеш как за всеки по-груб фаул веднага скачат играчите, тук никой...всички си продължиха. Даже се вижда много ясно как Зума и Тери го питат"Кво прайш бе?".....Иначе Тери винаги е пръв да скача след фауул

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IfgfSneFN34#t=43[/youtube]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 23 фев 2015 21:55

Не са хубави тези влизания и не знам с какъв акъл го правят тези футболисти. Ако си го направил несъзнателно веднага ще си отдръпнеш бутоните, но при тях движението продължава, което говори за умисъл. В реално време е трудно да се прецени но тези влизания трябва да се наказват по видеозапис.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 фев 2015 22:01

Е сега може би Барнс ще го накажат по видеозапис. Но ако отменят червения картон на Матич ще е безумие. Утре всички ще започнат да се малатят по терените и какво ще правят съдиите?

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 23 фев 2015 22:08

bobo_13 написа:Е сега може би Барнс ще го накажат по видеозапис. Но ако отменят червения картон на Матич ще е безумие. Утре всички ще започнат да се малатят по терените и какво ще правят съдиите?

Няма как да му го отменят, те не са от вчера там.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 23 фев 2015 22:21

bobo_13 написа:
Тони написа:

Супер има даже и забавен каданс, където явно се вижда след съприкосновението всеки си продължава да си играе и никой не обръща внимание на ситуацията. Всеки го смята за нормален инцидент. Само Матич става и предизвиква скандала. Дори собствените му фенове го критикуват. В реално време никой не реагира. Даже аз гледайки мача пряко си виках тоя пък за какво му скочи. Мислех, че е някаква псувня или нещо подобно. Знаеш как за всеки по-груб фаул веднага скачат играчите, тук никой...всички си продължиха. Даже се вижда много ясно как Зума и Тери го питат"Кво прайш бе?".....Иначе Тери винаги е пръв да скача след фауул

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IfgfSneFN34#t=43[/youtube]

Без да искам да те обидя,но или си уникално тъп,или си просто дразнител...Ти не си фен и не разбираш футбола.
Аз нямам сини очила,не съм фен на Челси,не харесвам Моу,но Барнс беше на косъм да счупи крака на Матич...Това го призна цял свят!
Такива влизания в Англия прави само Райън Шоукрос и наистина чупи крака.

bobo_13 написа:Даже се вижда много ясно как Зума и Тери го питат"Кво прайш бе?"....

А това наистина ме разсмя...Ти си голям смешник.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 23 фев 2015 22:45

Сигурно и аз съм сляп. дразнител, идиот и т.н , но бихте ли ми дали дефиниция за "влизане " ? Кой играе пръв с топката ? Барнс отиграва ситуацията и след което (наистина много гадно) засича влизащият Матич. В движението на Барнс няма умисъл - инерция след изиграване на ситуацията. Защо Матич не си дръпне крака ? Точно затова никой от Челси не реагира, защото е нормална игрова ситуация! Да можеше да се получи тежка контузия, но нямаше никакъв умисъл и т.н
Свалете си сините "Моу" очила.
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 23 фев 2015 22:58

alchemist написа:Сигурно и аз съм сляп. дразнител, идиот и т.н , но бихте ли ми дали дефиниция за "влизане " ? Кой играе пръв с топката ? Барнс отиграва ситуацията и след което (наистина много гадно) засича влизащият Матич. В движението на Барнс няма умисъл - инерция след изиграване на ситуацията. Защо Матич не си дръпне крака ? Точно затова никой от Челси не реагира, защото е нормална игрова ситуация! Да можеше да се получи тежка контузия, но нямаше никакъв умисъл и т.н
Свалете си сините "Моу" очила.

Ти можеш ли да обясниш след като Барнс отигра топката(не ситуацията,футболни разбирачи) защо кракът му е толкова вдигнат...Това че даден играч пръв е играл с топката,не означава че не е извършил нарушение - това го казват всеки мач,ама трябва да гледаш...Не знам дали някой трябва да сваля очила,но ти трябва да сложиш.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 23 фев 2015 23:05

Умишлен опит за осакатяване. Това е... :evil:
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Челси”