Локомотив Пловдив-Локо Сф мач за купата 22.02

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив-Локо Сф мач за купата 22.02

Мнениеот soccerav » 23 фев 2015 14:29

mark1926 написа:
soccerav написа:Яд ме е, че не бихме с повече. Господинов да внимава, щото пак почва да прави циркаджийски работи. Ласиман играе много добре, Делев също. Второто полувреме си ги натикахме в тяхната половина и трябва да съжаляваме, че не можахме да им ръгнем още 1-2 гола. Сандански е много сакат, честна дума. С големи очаквания дойде, дотук не ги оправдава. 101 нарушения направи, като му дойде топката за шут я праща на 2000 метра надморска...Защитата имаше голяма вина при гола им, но все пак са нови, отдавам го на недостатъчното сработване и липса на комуникация между тях. Имаме шанс да продължим и то не малък. Сега наред са Берое 8-) .

На Сандански работата му е точно да прави фалове, че той е разбивач или отнема топката или руши непозволено, щом има 101 фала трябва да си доволен, още повече, че не е изгонен.

Как така работата му е да прави фаулове?? Фаулът е резултата от непозволено действие, извършено против правилата на играта. Няма футболист на който работата му е да прави фаулове. Целта е футболиста да отнеме топката, БЕЗ да направи фаул. Някой път се налага да, но специално на Сандански му се налага твъъърде често. Напомня на онзи катър Костадин Марков, с тая разлика, че играят на различни позиции. Не казвам, че не се мъчи да играе, но факт е че не се справя ;) .

wannabe написа:Реално погледнато той не е нещо уникално. За нас в момента ни върши обаче перфектна работа. Жалко че не ги бихме тези с повече разлика.

Факт, но грешки като тази са позволени в училище, а той се води професионалист. Според мен Витанов е класа над него и той трябва да е титуляр.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 23 фев 2015 14:37

soccerav написа:
mark1926 написа:
soccerav написа:Яд ме е, че не бихме с повече. Господинов да внимава, щото пак почва да прави циркаджийски работи. Ласиман играе много добре, Делев също. Второто полувреме си ги натикахме в тяхната половина и трябва да съжаляваме, че не можахме да им ръгнем още 1-2 гола. Сандански е много сакат, честна дума. С големи очаквания дойде, дотук не ги оправдава. 101 нарушения направи, като му дойде топката за шут я праща на 2000 метра надморска...Защитата имаше голяма вина при гола им, но все пак са нови, отдавам го на недостатъчното сработване и липса на комуникация между тях. Имаме шанс да продължим и то не малък. Сега наред са Берое 8-) .

На Сандански работата му е точно да прави фалове, че той е разбивач или отнема топката или руши непозволено, щом има 101 фала трябва да си доволен, още повече, че не е изгонен.

Как така работата му е да прави фаулове?? Фаулът е резултата от непозволено действие, извършено против правилата на играта. Няма футболист на който работата му е да прави фаулове. Целта е футболиста да отнеме топката, БЕЗ да направи фаул. Някой път се налага да, но специално на Сандански му се налага твъъърде често. Напомня на онзи катър Костадин Марков, с тая разлика, че играят на различни позиции. Не казвам, че не се мъчи да играе, но факт е че не се справя ;) .

Какво ли щеше да говориш ако бяхме паднали, все така да не се справя, по- добър нямаме, не е сътворил някаква глупост, че чак така да му се дразниш.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 23 фев 2015 14:39

soccerav написа:
mark1926 написа:

wannabe написа:Реално погледнато той не е нещо уникално. За нас в момента ни върши обаче перфектна работа. Жалко че не ги бихме тези с повече разлика.

Факт, но грешки като тази са позволени в училище, а той се води професионалист. Според мен Витанов е класа над него и той трябва да е титуляр.

Втори опит ;)

Какво ли щеше да говориш ако бяхме паднали, все така да не се справя Сандански, по- добър нямаме, не е сътворил някаква глупост, че чак така да му се дразниш.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 23 фев 2015 15:20

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WCo5Nq7yqJk[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 23 фев 2015 15:50

Марк, не казвам че е сътворил някаква чутовна глупост, то остава и това да направи и хептен ще му тегля майните. Трябва да сме максималисти, въпреки сегашното ни състояние това не ни е максимума. Слабите звена трябва да се отстраняват, не е като да нямаме футболисти за ротации. Дай сега щото е наш футболист да го защитаваме независимо от всичко. На мен ми прави впечатление когато някой прави странни неща, на теб ако не ти прави или ако пък ти харесва Сандански, ок твое си мнение, според мен този не трябва да носи черно-бялата фланелка. Оправданията, че сме нямали по-добър са супер не на място, имаме резерви, имаме и юноши, като не може да играе като хората ще седи на пейката. Ако вземе се стегне и си подобри играта, аз като негов критик ще съм най-щастлив, но това не го реших аз от един мач ами от доста повече. Господинов също не знаеше къде се намира при Матушев, но после се стабилизира нали така? Не стига само със сърце и желание, трябват и умения.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 23 фев 2015 15:58

soccerav написа:Марк, не казвам че е сътворил някаква чутовна глупост, то остава и това да направи и хептен ще му тегля майните. Трябва да сме максималисти, въпреки сегашното ни състояние това не ни е максимума. Слабите звена трябва да се отстраняват, не е като да нямаме футболисти за ротации. Дай сега щото е наш футболист да го защитаваме независимо от всичко. На мен ми прави впечатление когато някой прави странни неща, на теб ако не ти прави или ако пък ти харесва Сандански, ок твое си мнение, според мен този не трябва да носи черно-бялата фланелка. Оправданията, че сме нямали по-добър са супер не на място, имаме резерви, имаме и юноши, като не може да играе като хората ще седи на пейката. Ако вземе се стегне и си подобри играта, аз като негов критик ще съм най-щастлив, но това не го реших аз от един мач ами от доста повече. Господинов също не знаеше къде се намира при Матушев, но после се стабилизира нали така? Не стига само със сърце и желание, трябват и умения.

Положителното е , че спорим за чисто футболни неща. До скоро на никой не му беше до това кой как играе, а само до финанси, спонсори, собственик. Това показва, че ръководителите ни са направили немислимото- силен тим с таван от заплатите 2000 :shock: Какво ли щеше да е ако имахме повечко пари, дано скоро да разберем...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 фев 2015 16:03

mark1926 написа:
soccerav написа:Марк, не казвам че е сътворил някаква чутовна глупост, то остава и това да направи и хептен ще му тегля майните. Трябва да сме максималисти, въпреки сегашното ни състояние това не ни е максимума. Слабите звена трябва да се отстраняват, не е като да нямаме футболисти за ротации. Дай сега щото е наш футболист да го защитаваме независимо от всичко. На мен ми прави впечатление когато някой прави странни неща, на теб ако не ти прави или ако пък ти харесва Сандански, ок твое си мнение, според мен този не трябва да носи черно-бялата фланелка. Оправданията, че сме нямали по-добър са супер не на място, имаме резерви, имаме и юноши, като не може да играе като хората ще седи на пейката. Ако вземе се стегне и си подобри играта, аз като негов критик ще съм най-щастлив, но това не го реших аз от един мач ами от доста повече. Господинов също не знаеше къде се намира при Матушев, но после се стабилизира нали така? Не стига само със сърце и желание, трябват и умения.

Положителното е , че спорим за чисто футболни неща. До скоро на никой не му беше до това кой как играе, а само до финанси, спонсори, собственик. Това показва, че ръководителите ни са направили немислимото- силен тим с таван от заплатите 2000 :shock: Какво ли щеше да е ако имахме повечко пари, дано скоро да разберем...

Да,това е положителното. :) Аз лично бях приятно изненадан от играта на Спас Делев.Така също и от Иван "Белия",който първото полувреме беше перфектен. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 23 фев 2015 16:08

Дишлиев също ми направи добро впечатление, както и Бурабиа (?), странна фамилия има човека. Изглеждат кадърни, но ще изчакам още 3-4 мача преди да правя заключения, надявам се никой да не ме обори и да играят в бъдеще както срещу адашите.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 23 фев 2015 17:24

Бащата знае по-добре е от теб кой какви качества има и в каква форма е. За момента това са ни най-добрите футболисти, ако имахме по-добри тези нямаше да са в състава или щяха да са резерви.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Зума и Бащата: Заедно няма кой да ни спре!

Мнениеот Себастиан Фетел » 23 фев 2015 17:30

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев се обърна чрез официалния сайт на клуба с благодарност към футболистите и феновете за спечелената победа с 2:1 над Локо (Сф) в първия четвъртфинал от турнира за Купата на България.

„Скъпи приятели, от мое име и от името на треньорското ръководство в лицето на Христо Колев, искам да изкажа благодарност към футболистите за победата над Локо (Сф). Голямо браво на момчетата, които въпреки трудностите останаха и показаха сърца на истински локомотивци. На тежкия терен те се бориха от първата до последната минута и демонстрираха отборен дух, който отдавна не се е виждал на Лаута.

Поклон и пред вярната ни публика, която имаше много голям дял за успеха. Радостно е, че хората се завръщат на стадиона. Надавяме се скоро Лаута отново да се пука по шевовете.

Най-ценното нещо в неделя обаче бе единството между отбор и фенове. Когато това е налице, няма кой да спре Локомотив.

От името на отбора благодаря на привържениците за горещата подкрепа и искам да ги уверя, че и занапред ще дават всичко от себе си, за да ги радват.

Приказките за разруха в Локомотив са безпочвени. Това го видя цяла България по време на мача в неделя.

Няма кой да ни спре, когато има единство между фенове, отбор и ръководство”.

източник: http://bit.ly/1DNIS4B
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”