КБ Лудогорец-Берое-1/8 реванш -1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: КБ Лудогорец-Берое-1/8 реванш -1:0
Абе...още след първия мач ви казах, че нищо особено не играете, просто тогава Крейзито го бяха дали съвсем лежерно, докато днес поиграха малко 20-тина минути. Не знам каква беше идеята на Хубчев за мача, но май беше да изпонаритат съперника....глупаво, съдията можеше да изгони този Валдемар още в 3-тата минута за касапското му влизане. С тази игра и в А група ще имате проблеми и то няма да са малко 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
Луд Гидия 123
- Контакти:
Re: КБ Лудогорец-Берое-1/8 реванш 22 февруари от 15:30 часа
niki87 написа:Смехотворен червен картон, за първите две нарушения в мача. Нищо ново под слънцето.
Да дойда и аз да те ритам в главата а ти после продължавай да се смееш. Гледа ли ситуацията или се доверяваш на Дарик?
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
- August Burns Red
Луд Гидия 123 написа:niki87 написа:Смехотворен червен картон, за първите две нарушения в мача. Нищо ново под слънцето.
Да дойда и аз да те ритам в главата а ти после продължавай да се смееш. Гледа ли ситуацията или се доверяваш на Дарик?
Ши***яка мръсен не е гледал ситуацията по тв-то и приказва бе з да знае г** мръсен хаха ей това мога да кажа аз на домузчето аа ахах смяяяяях аа ахахах ах смяяяяяяяяяяяяяяяяхх домузче мръсно гнусно виж се това си ти и селският ти отбор а а хаха смяяяяяяяяяяяяяяяхх https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 911133cc1e 1 1 А Платения HD Канал на домуза няма му дам 4 лв тих сигнал аа публиката на стадиона надвикваха коментатора ужас ужас смотана картина не не HD хах пф хората пуснаха вее Full HD вече има и 4K те на HD 720 p хаах смяяяяяяяяях 1
August Burns Red написа:Луд Гидия 123 написа:niki87 написа:Смехотворен червен картон, за първите две нарушения в мача. Нищо ново под слънцето.
Ши***яка мръсен не е гледал ситуацията по тв-то и приказва бе з да знае г** мръсен хаха ей това мога да кажа аз на домузчето аа ахах смяяяяях аа ахахах ах смяяяяяяяяяяяяяяяяхх домузче мръсно гнусно виж се това си ти и селският ти отбор а а хаха смяяяяяяяяяяяяяяяхх https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 911133cc1e 1 1 А Платения HD Канал на домуза няма му дам 4 лв тих сигнал аа публиката на стадиона надвикваха коментатора ужас ужас смотана картина не не HD хах пф хората пуснаха вее Full HD вече има и 4K те на HD 720 p хаах смяяяяяяяяях 1
С тия 4 лв си купи свещи.И стига псува
- August Burns Red
actrus написа:August Burns Red написа:Луд Гидия 123 написа:niki87 написа:Смехотворен червен картон, за първите две нарушения в мача. Нищо ново под слънцето.
С тия 4 лв си купи свещи.И стига псува
ахах то си е моа работа какво ще пиша и какво ще говоря с тия 4 лв ще си купя да ям няма ги дам на домуза за умрялата му телевизия той ли ме храни а? не зако аз него да храня му пълня гушата А? хааха смешници жалки ууууууууууу български патентован б***ук !!ахаха аз сложих снимка какво мисля за домузчето и отборчето му !?
Знаех си, че няма шанс Домуса да не бъде добутан напред
Влизам в Гонг - 1:0 за Лудогорец, червен картон за гостите, а е 20-та минута
Викам " тия са заработили лирите рано-рано"

Леевски, оле
boabbb написа:Знаех си, че няма шанс Домуса да не бъде добутан напредВлизам в Гонг - 1:0 за Лудогорец, червен картон за гостите, а е 20-та минута
![]()
![]()
Тай в лири ли им плаща?
Вал написа:boabbb написа:Знаех си, че няма шанс Домуса да не бъде добутан напредВлизам в Гонг - 1:0 за Лудогорец, червен картон за гостите, а е 20-та минута
![]()
![]()
Тай в лири ли им плаща?
https://www.mataf.net/bg/currency/converter-TRY-BGN
Леевски, оле
Луд Гидия 123 написа:niki87 написа:Смехотворен червен картон, за първите две нарушения в мача. Нищо ново под слънцето.
Не видях някой да е "ритнат" в главата. Това си беше чиста симулация. Боровски вдигна високо крак, но другия играч беше зад гърба му, достатъчно далеч и можеше и да не играе за топката. Изобщо не се видя каквато и да е умисъл за опасна игра. На "торбичко" много му здраве.
alexpetrof написа:Като за отбор от каратисти толкова, ако Хубчев ви научи играчите и на футбол, може и нещо повече
Вземи си това листче да си обършеш шефа отзад след като го пидмиеш....