Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2015 22:27

visentii написа:Ами не...Нищо не разбрах от писанията ти,мисля че и ти не се разбираш.
По темата - написал съм си мнението няколко страници назад,изказал съм се принципно за плащането,неплащането и т.н.За теб няма да се повтарям - ако не те мързи чети,ако искаш прости си спами...Не ме интересуваш,не ме интересува и мнението ти.

П.П.По география имам 6,по български също - "география" не се пише с главна буква ;)
Поздрави.

Приемам забележката от послеписа, но позволи ми да отбележа, че след препинателни знаци като точка и запетая следва интервал ;)
За другото, кой разбрал - разбрал.
Приятна вечер.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 фев 2015 00:02

1982 написа:Ще си обсъждам каквото искам, мизерник, ти няма да ми държиш сметка, ясно ли ти е ?! Да не ти е баща Домусчиев, скапаняк, че толкова го браниш ??

То съвсем ясно се видя, че тук се пратиха няколко трола да защитават проекта.Нека не забравяме под какво знаме вече е и форума и сайта на гонг, дефакто ние ги плюем в собствения им дом...
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 00:05

Не бе, аз нямам против - нека защитават каквото си искат, тяхна си воля, ама тоя се опитва да ми налага цензура, какво да коментирам и какво не. Ей това ме подразни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 фев 2015 00:07

Балкански Орел написа:
1982 написа:Ще си обсъждам каквото искам, мизерник, ти няма да ми държиш сметка, ясно ли ти е ?! Да не ти е баща Домусчиев, скапаняк, че толкова го браниш ??

То съвсем ясно се видя, че тук се пратиха няколко трола да защитават проекта.Нека не забравяме под какво знаме вече е и форума и сайта на гонг, дефакто ние ги плюем в собствения им дом...

Нас зелено знаме ни роди, на Гела сме верни до зори! 8-) Факт, неоспорим при това. 8-) 8-)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 фев 2015 01:27

Изглежда от Нова тв искат финансови гаранции от операторите. За това преговорите циклят и са подписали само с три оператора до сега. Просто от Нова нямат доверие на собствения си продукт и желаят да им се гарантира някакъв брой абонати. Например да им се гарантират от някой оператор минимум 20 000 абоната, ако при този оператор само 5000 човека си купят пакета, оператора пак трябва да преведе на Нова пари за 20 000. Олигофренска работа, която е неизгодна за операторите.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 23 фев 2015 01:29

Кирил Домусчиев-брилянтен ум,секс символ с чувство за хумор,идеалист,полиголот,курифей и националист.Той е бог понесъл се във въздуха седнал на гърба на Фортуна и ви гледа сеира отгоре.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 01:35

Logical person написа:Изглежда от Нова тв искат финансови гаранции от операторите. За това преговорите циклят и са подписали само с три оператора до сега. Просто от Нова нямат доверие на собствения си продукт и желаят да им се гарантира някакъв брой абонати. Например да им се гарантират от някой оператор минимум 20 000 абоната, ако при този оператор само 5000 човека си купят пакета, оператора пак трябва да преведе на Нова пари за 20 000. Олигофренска работа, която е неизгодна за операторите.

Точно затова решиха баш преди началото на сезона да пуснат канала, за да извият ръцете на операторите - защото абонатите недоволстват и си искат мачовете, а те тръгват вече, няма време за дълги преговори и поставяне на условия.

Много курвенски номер на Нова и Домус паша. Така, ако има финансови загуби от недостатъчно абонати, ще са за сметка на операторите.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 фев 2015 01:38

1982 написа:
Logical person написа:Изглежда от Нова тв искат финансови гаранции от операторите. За това преговорите циклят и са подписали само с три оператора до сега. Просто от Нова нямат доверие на собствения си продукт и желаят да им се гарантира някакъв брой абонати. Например да им се гарантират от някой оператор минимум 20 000 абоната, ако при този оператор само 5000 човека си купят пакета, оператора пак трябва да преведе на Нова пари за 20 000. Олигофренска работа, която е неизгодна за операторите.

Точно затова решиха баш преди началото на сезона да пуснат канала, за да извият ръцете на операторите - защото абонатите недоволстват и си искат мачовете, а те тръгват вече, няма време за дълги преговори и поставяне на условия.

Много курвенски номер на Нова и Домус паша. Така, ако има финансови загуби от недостатъчно абонати, ще са за сметка на операторите.

Аз да ти кажа Булсатком, Близу и някои други си заслужават да глътнат малко вода. Но за тези малките наистина е зле и като цяло са си прави да не приемат такава неизгодна оферта.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 02:12

Хубаво, де, ама най-потърпевш от цялата тая гнусна история се оказва обикновеният човечец, нали се сещаш ?! Иначе, не мисли че ги жаля толкова.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 23 фев 2015 07:06

Парите за тв права трябва да са регламентирани още в анонса.Английският вариянт е най-приемлив за повечето.Това че някои се имат над другите,а други се мислят за месии е проблем на самите тях.50 процента от сумата за всички от а група,25 според класирането,а останалите 25 според продадените билети за домакински срещи.Гледаш двубой ,а не атлетика.Как да гласувам в анкетата че най-много гледам Ботев Пловдив ,след като ги гледам на живо,а дали Левски или ЦСКА играят с Марек за мен е без значение,но са с предимство ако са Лудогорец са срещу дупничани да кажем.

Върни се в “Свободна зона”