Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
След назначението на Саакашвили за военен съветник на Порошенко в заводите на последния спешно пуснаха нов продукт - вратовръзка в шоколадова глазура.
Русия никога не се е месила в политиката на Украйна. Никога не си е позволявала да разрешава или да забранява на Украйна да се включва в ЕС или НАТО.
-
гражданин от село
Какво е това нещо Украйна?
dunavfc написа:Русия никога не се е месила в политиката на Украйна. Никога не си е позволявала да разрешава или да забранява на Украйна да се включва в ЕС или НАТО.
САЩ никога не са обещавали, че ако бъде разпуснат Варшавския договор, НАТО няма да се разширява на изток. Нито пък са се задължавали да изпълняват един договор за ракети с определен обсег на дествие.
deladog написа:dunavfc написа:Русия никога не се е месила в политиката на Украйна. Никога не си е позволявала да разрешава или да забранява на Украйна да се включва в ЕС или НАТО.
САЩ никога не са обещавали, че ако бъде разпуснат Варшавския договор, НАТО няма да се разширява на изток. Нито пък са се задължавали да изпълняват един договор за ракети с определен обсег на дествие.
Обичам, когато едно нещо се оправдава с действията на друго...А още повече не мога да разбера, защо НАТО, трябва да се съобразява с претенции на когото и да е било ? Някой дава ли акъл, къде може да се простира Евразийският съюз или не ? Може пък от Европа да решат да претендират, че Беларус или Армения не бива да влизат в Евразийският съюз.
Последна промяна от dunavfc на 22 фев 2015 23:21, променено общо 1 път.
2002 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — И какво от това? — Ама той яде черен хайвер! — И какво от това? — Вече трета чиния яде! — Идваме!
2008 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — И какво от това? — Ама той яде черен хайвер! — Идваме!
2014 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — Идваме!
гражданин от село написа:Какво е това нещо Украйна?
Украйна е уникална държава! В нея антитерористическата операция се води от терористи, борбата с корупцията - от крадци рецидивисти, лидер на фашистката и партия е евреин-антисемит, а името и на украински в буквалния смисъл означава "до държавата".
Последна промяна от deladog на 22 фев 2015 23:33, променено общо 1 път.
-
гражданин от село
diplomat написа:2002 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — И какво от това? — Ама той яде черен хайвер! — И какво от това? — Вече трета чиния яде! — Идваме!
2008 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — И какво от това? — Ама той яде черен хайвер! — Идваме!
2014 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — Идваме!
Идваме!
dunavfc написа:deladog написа:dunavfc написа:Русия никога не се е месила в политиката на Украйна. Никога не си е позволявала да разрешава или да забранява на Украйна да се включва в ЕС или НАТО.
Обичам, когато едно нещо се оправдава с действията на друго...А още повече не мога да разбера, защо НАТО, трябва да се съобразява с претенции на когото и да е било ? Някой дава ли акъл, къде може да се простира Евразийският съюз или не ? Може пък от Европа да решат да претендират, че Беларус или Армения не бива да влизат в Евразийският съюз.
Не смесвай икономическото сдружение ЕС с военното формирование НАТО под пълния контрол на САЩ. Дори абревиатурата им е различна!
А ако се нарушават едни договорености, няма как после да се обвиняват пряко засегнатите, че нарушават други.
-
гражданин от село
Аналог на Западните покрайнини,но мащабите са други.