Тревожен факт!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Тревожен факт!
http://lokoplovdiv.gong.bg/ Тревожи ме факта че от 8.12 не се е случило нищо ново в любимия ми клуб! Днес е 15 Декември една седмица ни вест ни кост от любимия клуб! Нима Локомотив Пловдив спря да съществува? Много странно!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Re: Тревожен факт!
Споко ве Локото ще го има , такъв отбор трудно се разбива - има кофти моменти ,но все някога ще дойдат и хубавите 

child in time написа:http://lokoplovdiv.gong.bg/ Тревожи ме факта че от 8.12 не се е случило нищо ново в любимия ми клуб! Днес е 15 Декември една седмица ни вест ни кост от любимия клуб! Нима Локомотив Пловдив спря да съществува? Много странно!
В момента сме в "Затишие пред буря". Поне още 6 дена. След това има два пътя - единият изобщо не ми се мисли, другия е доста мъглив и неясен. Едва ли ще има накаква полза през това време да пишем разни глупости и както някои да гледаме на всичко като някакъв знак. Иначе аз вярвам в доброто бъдеще на Локомотив.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- child in time
- Контакти:
Май съм почнал да вярвам в бъдещето като цяло отколкото в някакви светли бъднини!

Виж сега, съдбата на Локофенът е преплетена със страдание за любимия отбор. Нашата любов към отбора е толкова чиста точно защото е изпълненна със страдание. Някой не рабраха, защо толкова се радваме на титлата, защото не знаят с колко болка е платена и смятам, че и за в бъдеще ще плащаме. А докато и един фен на Локото диша, Локомотив ще го има и никой не може да ни го отнеме.
L'Europa non è lontana
- child in time
- Контакти:
demy27 написа:Виж сега, съдбата на Локофенът е преплетена със страдание за любимия отбор. Нашата любов към отбора е толкова чиста точно защото е изпълненна със страдание. Някой не рабраха, защо толкова се радваме на титлата, защото не знаят с колко болка е платена и смятам, че и за в бъдеще ще плащаме. А докато и един фен на Локото диша, Локомотив ще го има и никой не може да ни го отнеме.
Така си е когато в Америка прочетох че е убит Г.Илиев всичко ми се обърна , разбрах че пак ще сме на Голгота но че ще пребъдем защото с такива фенове отбор не умира! После Тасевски , Наков и на края Нимфата! Знам че не за последен път ще бъдем с кръста по трънливия път ! Страдам всеки ден с отварянето на саита или на спортния вестник и само се моля по - бързо да свърши тоя АД! Но с такава вярна публика сме обречени да пребъдем ! Само ЛОКО!

-
На линияmetodito
- Контакти:
Точно и заради това футболната идея няма да умре. Въпреки съдиите, сребърните голове, оранжевите картони, в скоро време може да премахнат и правилото за гол на чужд терен, но идеята няма да умре. Докато има фенове, които да обичат, а не да мразят.
metodito написа:Точно и заради това футболната идея няма да умре. Въпреки съдиите, сребърните голове, оранжевите картони, в скоро време може да премахнат и правилото за гол на чужд терен, но идеята няма да умре. Докато има фенове, които да обичат, а не да мразят.
+1
demy27 написа:Виж сега, съдбата на Локофенът е преплетена със страдание за любимия отбор. Нашата любов към отбора е толкова чиста точно защото е изпълненна със страдание. Някой не рабраха, защо толкова се радваме на титлата, защото не знаят с колко болка е платена и смятам, че и за в бъдеще ще плащаме. А докато и един фен на Локото диша, Локомотив ще го има и никой не може да ни го отнеме.
Не е платена с болка а с паричките на Жорко Илиев
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
bojkyy написа:demy27 написа:Виж сега, съдбата на Локофенът е преплетена със страдание за любимия отбор. Нашата любов към отбора е толкова чиста точно защото е изпълненна със страдание. Някой не рабраха, защо толкова се радваме на титлата, защото не знаят с колко болка е платена и смятам, че и за в бъдеще ще плащаме. А докато и един фен на Локото диша, Локомотив ще го има и никой не може да ни го отнеме.
Не е платена с болка а с паричките на Жорко Илиев
За "паричките" на Чорни нещо да кажеш?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg