Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Има още Днепропетровск,Харков,Одеса,Киев,Закърпатието и чак тогава може да се мисли за мнението на поляците,а украинците(един изкуствен продукт като сърбизираните македонци) никога не са имали собствена територия.
- Захарченко
Дипломат, Дунав...аз лично обвинявам Русия, че още преди 8 месеца не сложи край на този гнусен цирк! И тогава, и сега Русия за часове можеше и може да прекрати конфликта. Но реакциите, ах реакциите...
Майната им, хиляди жени и деца щяха да живеят, а сега са в земята! И знаете ли, няколко пъти е било на косъм... не знам, не мога да съдя. Нямам ни право, ни нищо. Ще е агресия отвсякъде с всички последствия. Обаче знам, че батареи в Авдеевка, обстрелващи жилищни квартали на Донецк, са били унищожени по странен начин и при странни обстоятелства.
Майната им, хиляди жени и деца щяха да живеят, а сега са в земята! И знаете ли, няколко пъти е било на косъм... не знам, не мога да съдя. Нямам ни право, ни нищо. Ще е агресия отвсякъде с всички последствия. Обаче знам, че батареи в Авдеевка, обстрелващи жилищни квартали на Донецк, са били унищожени по странен начин и при странни обстоятелства.
deladog написа:diplomat написа:dunavfc написа:След като конфликтът върви към своят логичен завършек, надявам се дипломатическите спорове да не продължават десетилетия, а след кратко отрезняване всички да седнат на масата и да се разберат. Нека Луганска и Донецка област + Крим се присъединят към Руската федерация, Русия да обещае, че повече няма да има никакви претенции към Украинските територии, да позволи на Украйна сама да реши дали иска да влезе в НАТО и ЕС и това е.
Подкрепям, крайно време е Украйна да обяви загубата на тази война, защото иначе само допълнителни негативи отнасят! Няма как да се бори срещу Русия, за такова нещо се изискват години подготовка както и военна реформа.
Доналд Туск:
- Украинци, заминавайте всички на фронта! А ние, братският полски народ, ви обещаваме да почитаме вечно паметта ви, да обичаме родината ви като своя, да обичаме жените ви като свои, да орем и засяваме земята ви като своя!
Защо ми се струва, че тая реплика е достоверна, колкото онази на гърците - "Тихо да не събудим българите" !
-
гражданин от село
След това на ред е Айс Крим. 
Захарченко написа:Дипломат, Дунав...аз лично обвинявам Русия, че още преди 8 месеца не сложи край на този гнусен цирк! И тогава, и сега Русия за часове можеше и може да прекрати конфликта. Но реакциите, ах реакциите...
Русия, не издържайки на комбинирания натиск от страна на САЩ, Европа, ООН и кого ли още не, най-накрая склони да въведе за седмица един батальон в Украйна, за да изпълни исканията за връщане обратно на армията и.
-
гражданин от село
deladog написа:Захарченко написа:Дипломат, Дунав...аз лично обвинявам Русия, че още преди 8 месеца не сложи край на този гнусен цирк! И тогава, и сега Русия за часове можеше и може да прекрати конфликта. Но реакциите, ах реакциите...
Русия, не издържайки на комбинирания натиск от страна на САЩ, Европа, ООН и кого ли още не, най-накрая склони да въведе за седмица един батальон в Украйна, за да изпълни исканията за връщане обратно на армията и.
Ти се бъзикаш,ама някои на сериозно ти приемат бъзиците.
Странни хора са украинците - почитат Бандера, работят за еверите, умират за САЩ, а за всичко това на роден руски обвиняват Русия.
Еха, ако утре Турция реши да се "пребори" за правата на българските турци в Родопите и ни нападне, пък макар и с "непрофесионални", напълно доброволни аскери и завземе Родопите, какви ли ще бъдат реакциите на защитаващите инвазията в Източна Украйна
Турция може да реши, че забрана на новини на Турски по БНТ и забраната за агитация на майчин език са добра основа за едно такова нападение, дали всички вие ще я защитите правото и да защити своите сънародници по произход или не ?
Турция може да реши, че забрана на новини на Турски по БНТ и забраната за агитация на майчин език са добра основа за едно такова нападение, дали всички вие ще я защитите правото и да защити своите сънародници по произход или не ?
По Евронюз показват среща на Седморката за решаване на проблема в Донбас. Откъс от приетия документ:
"Призоваваме Русия веднага да се намеси в Източна Украйна и да върне контрола на Киев над тези територии. В противен случай САЩ и ЕС ще въведат още по-строги санкции към Русия за вмешателство и във вътрешните работи на Украйна."
"Призоваваме Русия веднага да се намеси в Източна Украйна и да върне контрола на Киев над тези територии. В противен случай САЩ и ЕС ще въведат още по-строги санкции към Русия за вмешателство и във вътрешните работи на Украйна."
deladog написа:Странни хора са украинците - почитат Бандера, работят за еверите, умират за САЩ, а за всичко това на роден руски обвиняват Русия.
Украйна е най-неутралната страна на света – тя няма право да се меси дори във вътрешните си работи.
Русия е огромна страна, безгранична. Граничи с когото си поиска.
Ако вие постоянно виждате „зелени човечета” причината за това може да бъде едно от следните обективни състояния:
- вие сте яко изперкал
- вие сте се напушил здраво
- живеете в Крим.
Журналисти питат Путин:
- Могат ли все още Украйна и Крим да се разберат?
- Разбира се, ако Украйна се присъедини към Крим в качеството си на автономна република
Китайското министерство на външните работи заяви, че Китай подкрепя Русия в ситуацията с Крим и напомня, че в Сибир живеят 6 милиона китайци.
Американски експерти са обезпокоени, че въпреки, че темата „Украйна” вече няколко седмици не слиза от телевизионните екрани, до сега 63% от американските ученици не могат да намерят Украйна на световната карта.
- Нищо, нищо! Скоро никой няма да може! – отбелязал Путин.