според мен това е начина.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alternative написа:child in time написа:Не знам само с какво шопите са ни виновни! Това че попаднахме на калпави собственици едва ли е след действия на Софийските отбори ! А и не сме Ювентус ( нито Ботев нито Локо) , че да се надяваме на по - добро бъдеще тръгвайки от В група! Положението е такова каквото е и можем само да се надяваме на нещо по - добро!
Има една голяма подробност която пропускаш-публиката.
nasko1912pd написа:ariwe kadesa fenklubovite da organizirat ne6to da saberem pari da spasim botev ili te samo magat dase sabirat pred stadiona i dasi mislqt 4e taka moje s ne6to dase pomogne na botev taka nemoje razberete i gladna sta4ka da napraite pak nqma da stane trqbva qsen plan ot nas fenovete da saberem pari da napravim blagotvoritelni koncerti da se razlqpqt plakati kakto fenovete na cska kakto fenovete na beroe kakto mnogo 4ujdi otbori po sveta da pokajem 4e sme istenski fenove da spasim imeto i slavata na botev
child in time написа:Alternative написа:child in time написа:Не знам само с какво шопите са ни виновни! Това че попаднахме на калпави собственици едва ли е след действия на Софийските отбори ! А и не сме Ювентус ( нито Ботев нито Локо) , че да се надяваме на по - добро бъдеще тръгвайки от В група! Положението е такова каквото е и можем само да се надяваме на нещо по - добро!
Уточни се ! Че сме с невероятна публика това е така ! Но за проблемите не са ни виновни Шопите!
veidar45 написа:nasko1912pd написа:ariwe kadesa fenklubovite da organizirat ne6to da saberem pari da spasim botev ili te samo magat dase sabirat pred stadiona i dasi mislqt 4e taka moje s ne6to dase pomogne na botev taka nemoje razberete i gladna sta4ka da napraite pak nqma da stane trqbva qsen plan ot nas fenovete da saberem pari da napravim blagotvoritelni koncerti da se razlqpqt plakati kakto fenovete na cska kakto fenovete na beroe kakto mnogo 4ujdi otbori po sveta da pokajem 4e sme istenski fenove da spasim imeto i slavata na botev
първо, с пари кво толква ще направиш и второ - абе пич, кирилицата за какво я имаш бе...
child in time написа:Alternative написа:child in time написа:Не знам само с какво шопите са ни виновни! Това че попаднахме на калпави собственици едва ли е след действия на Софийските отбори ! А и не сме Ювентус ( нито Ботев нито Локо) , че да се надяваме на по - добро бъдеще тръгвайки от В група! Положението е такова каквото е и можем само да се надяваме на нещо по - добро!
Уточни се ! Че сме с невероятна публика това е така ! Но за проблемите не са ни виновни Шопите!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта