Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот W84me » 22 фев 2015 15:08

За коридата Локо Пд - Локо Сф и пари да ми дават не бих ги гледал отново...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2015 15:11

Federer91 написа:
pomiqr232 написа:Аз гледам "Семейство Флийнстоун" и ми е много по-приятно от български мач.

То това си е ясно. :mrgreen:

Ей, все по-новото и по-модерното искате да гледате, значи :mrgreen:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: За лудия и баницата.

Мнениеот dreben23 » 22 фев 2015 15:11

Абе стига сте мрънкали, нали искахте да се плаща. :lol: И престанете с мрънканията, че ще ми затворят и единствения безплатен мач! Сетне ще почна аз да мрънкам ако се случи! :)

Бедните се примирихме, че няма да гледаме, но тези от хайлайфа да млъкнат вече и да гледат, пък ако се сети и някой от хайлайфа да пусне един стрийм, ще спечели обичта на народа! :)

По-ясно и без заобикалки никой няма да ви го каже, но от мен може да се очаква всичко- в крайна сметка аз мисля за мнозинството и малко и за собствения си ... :)

Не стига, че ще требе да си променям сега навиците след 30- годишна възраст, ами трябва да ви чета още и тъпотиите, абе платил си, гледай си и млъкни. :)

Като ви каже умен човек, че не требе да се плаща, вие не, айде ся гледайте си качествено HD, а ние ще гледаме бахур! :)

За наркоман или телеман не е важно как си набавя стоката или филмите и качествени ли са, по-важното е да си ги вземе или изгледа навреме! :)
Последна промяна от dreben23 на 22 фев 2015 15:16, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 фев 2015 15:16

The Gas написа:
rebel написа:
The Gas написа:
sandi74 написа:
rebel написа:120 програми-20 лева, 10+10 ХД канали т.е. 20-5 лева, 2 канала-5 лева...не , благодаря. Киро да си гледа лудогорец, другите отбори и сами ще се оправят- цска, левски, ботев пд. локо пд, берое...точка

Киро вече няма нищо общо,той продаде Тв правата на Нова. ;)

Колега не им отваряй очите на тези лаици. :lol: Нека си останат отнесени от вихъра. :mrgreen:

Лаик си ти. Първо къде собственик, на клуб притежава тв права - отг. България. Второ само наивник, може да си помисли, че Нова и Киро не са се разбрали предварително за правата и сумата. Трето тези 30 млн, ще ги платиш ти и още няколко наивника. Четвърто кой определи сумата от 30 млн. за 5 години....Не е въпроса за 4 лева, а за начина по който стана това. Икономически инвалид и не се обаждай за теми , непонятни за теб.

Пето,боли ме хаспела за всичко аз искам да гледам А група когато не мога да съм на стадиона.Шесто, това е бизнес и Домусчиев е тарикат.Седмо.За колко е купил Домусчиев правата и за колко ще ги продава си е лично негова работа.И осмо ще се обаждам където и за каквото си искам.Капиш.

И девето-не се оплаквайте от робското си ежедневие , с това овче съзнание.
Докато признавате правата на по-силния/обикновено изнудвача/, и не се борите за собствените си ще ви стрижат до голо ,че и с хастара.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 22 фев 2015 15:17

Дадох 4 лева на гела,преебах се, са искат да ми дават некви селяни как играят,чак и студио преди мача,дано господ ми прости!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 фев 2015 15:20

:lol: Господ няма намеса при разпределяне на тв правата в А група, не бъркайте понятията. :mrgreen:

[offtopic]Прощаваме ти! :)[/offtopic]

Но си е прее*авка, с тия пари можеше да си купиш кори и да си разточиш не една, а две-три баници, не да чакаш на лудите. Щеше да има даже и за боза! :mrgreen: :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Мнениеот Петков » 22 фев 2015 15:30

Освен тези 4 лв. на месец, които бях решил да давам (въпреки, че качеството не е реално HD, а псевдо такова), от Нет1 ми искат и 50 лв. за Cl модул, което според мен си е рекет. Няма да стане, ще гледам домакинските мачове на ЛЕВСКИ на живо, а в Гонга ще гледам и плащам само гостуванията.
Изображение

mitkod
Контакти:

Мнениеот mitkod » 22 фев 2015 15:49

Сега разбирате ли връзката между Домусчиев и платения канал:
14" Валдемар Боровский бе изгонен за втори жълт картон, след като влезе с високо вдигнат крак при единоборство с Върджил Мисиджан.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 22 фев 2015 15:51

Честито на всички НЕ-лудогорци, които качиха бюджета на орлите от Разград със своите 4 левчета. ;)
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 22 фев 2015 15:52

Не ги гледам тия къде ги дават сега,безразлични са ми,чакам си ЦСКА и някое по-важно дерби може да погледам,естествено и английската висша лига.

Върни се в “Свободна зона”