Много абонати в страната не може да платим и да искаме. Заради условията, които Нова поставят на операторите - плащане за всичките им абонати, не само за включилите пакета. При това положение, или ще дочакам сделка, или месечен абонамент на Гонг Плей през смс (едва ли), или ще си ходя на моя отбор, а останалите - по радиото.
Цялата тая история стана като цифровизацията, но сега А-група няма да стига не само до хората по селата високо в планината.
Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: Диадема Спорт Почти HD - имате ли го вече?
stannn написа:а разлика между HD(720p) и FullHD(1080p) правите ли? В нета наистина може да се намерят линкове с FullHD качество на картината и определено ще е по добро от това което предлагат от Гонг.
Май ти не правиш разлика между 1080i и 1080p?
Всички HD телевизии излъчват в 1080i, няма как да гледаш мач с 1080p, нито на сателит, нито по кабел, още по малко от интернет, просто трафика е прекалено голям.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

- modor
- Контакти:
Re: За лудия и баницата.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
По света плащат за качество, а в България плащаш за боклук. Менте храни, менте футбол, менте пътища, менте телевизии, менте политици, менте ток, менте гориво. Ние си плащаме. Няма да им дам една стотинка на тия. Пускам си през livefootball.ws. Хем качество, ем коментаторите не са олигофрени. Кеф ми на компа, кеф ми на ТВ-то. Пък да плащам за български футбол, трябва да не съм със всичкия си. Тия да ми играят в двора - дърпам пердето на прозореца.
Re: За лудия и баницата.
Мистри написа:В събота 21.02. Нова броудкастинг или както и да се казва, предизвика хаос и напрежение с двата си нови канала и тяхното /не/излъчване в някои оператори.
Поспорихме за цената, начина на стартиране, качеството на предлагания продукт и т.н. ,но в един момент всеки или поне повечето се примирихме с това , че Бг първенството и Купата ще се гледат вече платено.
Каква беше изненадата ми, когато в мрачния неделен обяд реших да погледна дали има нещо ново при "оператора " ми.
И О чудо!
По диема, ама не спорт, екстра, ...а напълно безплатно се рееше в роден ефир мача за Купата между двата Локомотива.
И тогава изникват някои въпроси.
С какво привържениците на Левскиньо сме по-лоши от МИЛИОНИТЕтакива на железничарите от София и Пловдив? Или тези на Лудогорец , евробоеца ЦСКА София, Берое....
Вчера се абонирах за 3 месеца.
Кирлива сума в гонг.
Но след това, което се случва днес, имам право в 7
дневен срок да се откажа и ще го направя.
И повече няма да погледна тези канали, дори и да ми плащат за това.
защото , типично по български , първо ни обясняват, че това са условията на пазарната икономика , а после...както се казваше в един култов български филм-"За кучета и котки -може, за прасета -не може?"
Баница на киро гела и НТ-само в цигански вариант.
Всеки сам решава дали ще захапе кукичката на Гела или ще ходи на стадиона да гледа своите любимци.Иначе това с налагането на платените канали е много нагло и непрофесионално.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Megatron_69
- Контакти:
Аз нямам новият канал,не мисля и да го пускам.Сега за фон ми върви нормалната Диема/също не безплатна!/,такава грозота и футбола и терена и трибуните-това да се гледа в HD e изтезание....Аз предпочитам да не си го причинявам,гледах и ски по Eurosport HD,когато е красиво oт HD има смисъл.... 

Последна промяна от Megatron_69 на 22 фев 2015 13:48, променено общо 1 път.
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Не. Няма да си издавам карта, само за да плащам месечен абонамент на Гонг Плей, така че от А-група засега само Ботев
. Трябваше да помислят по-добре за достъпността на пакета си, преди да го пуснат, губят приходи.

Какъв е смисъла да си платя, когато в петък и понеделник съм на работа?
Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
1Neutralen написа:visentii написа:1Neutralen написа:bez-nick написа:1Neutralen написа:Качеството на Гонг Плей е доста добро. Никакво засичане. Гледам си мачовете директно на голям екран чрез браузъра на моя 55" HDTV. Мачовете са в удобно за мен време (живея в САЩ).
55'' малко е, вземи си от 80''
55", ама Самсунг.
Това телефона ли ти е...
Ехее, май си се е объркал нещо. Малко да те светна, 1" = 2.54 см.
Знам ли..."вие" в САЩ може да имате такива телефони...аз съм просто българче(живея в БГ).
Човеко,нима не се усещаш че те подиграват заради комплексарските ти постове.
Поздрави.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Тук си адски прав, какъв е смисъла от обедни мачове в Петък и Понеделник!pomiqr231 написа:Какъв е смисъла да си платя, когато в петък и понеделник съм на работа?