Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

KellyB

Re: Диадема Спорт Почти HD - имате ли го вече?

Мнениеот KellyB » 22 фев 2015 13:17

bez-nick написа:Моят кабелен доставчик, категорично отказва да го пусне, не мога да си гледам мачовете...А вчера с поредната си глупост да пуснат Ман Сити - Нюкясъл на новият им велик канал си вкараха автогол, гледах го в по-добро HD качествено по испанският Канал+ и гледах техните реклами!

Тъпотия и лакомия Made in BG! Това е Диема Спорт!!!
:evil:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 фев 2015 13:18

bez-nick написа:Моят кабелен доставчик, категорично отказва да го пусне, не мога да си гледам мачовете...А вчера с поредната си глупост да пуснат Ман Сити - Нюкясъл на новият им велик канал си вкараха автогол, гледах го в по-добро HD качествено по испанският Канал+ и гледах техните реклами!

Къде гледаш, че да правиш подобни заключение, ако не на компа, как установи, че качеството е лошо ми е много интересно.
в play.gong.bg са ти го написали, високо качество 1500Kbit, което е абсолютно нищо за качествена картина.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 22 фев 2015 13:22

Аз все още го нямам на Булсаткома затова си платих 4 лв на Гонг плей за 1 месец. И то само заради мачовете от А Група и купата. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 фев 2015 13:23

Ето ти шотче, което също не показва нещата на 100%

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 фев 2015 13:25

zlato1234 написа:Аз все още го нямам на Булсаткома затова си платих 4 лв на Гонг плей за 1 месец. И то само заради мачовете от А Група и купата. :)

а да те питам сече ли ?смисълясно е че картината няма как да е уникална и в hd формат, но поне сече ли?Ак осече да не си губя времето да си давам и парите :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот 1Neutralen » 22 фев 2015 13:26

bez-nick написа:
1Neutralen написа:Качеството на Гонг Плей е доста добро. Никакво засичане. Гледам си мачовете директно на голям екран чрез браузъра на моя 55" HDTV. Мачовете са в удобно за мен време (живея в САЩ).

55'' малко е, вземи си от 80''

55", ама Самсунг. Естествено винаги може да се вземе и по-голям телевизор, но 55" си е напълно достатъчно. Важното е че спокойно мога да си гледам на телевизора с Гонг Плей. Тук няма друга опция.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 фев 2015 13:27

Вчера гледах и двата мача и при положение, че Левски - Хасково е гледан от повече хора вървеше съвсем прилично, за целия мач картината позастина на пауза за 4-5 секунди около 5-6 пъти, което не беше дразнещо.

Потребителски аватар
Мистри

За лудия и баницата.

Мнениеот Мистри » 22 фев 2015 13:29

В събота 21.02. Нова броудкастинг или както и да се казва, предизвика хаос и напрежение с двата си нови канала и тяхното /не/излъчване в някои оператори.
Поспорихме за цената, начина на стартиране, качеството на предлагания продукт и т.н. ,но в един момент всеки или поне повечето се примирихме с това , че Бг първенството и Купата ще се гледат вече платено.

Каква беше изненадата ми, когато в мрачния неделен обяд реших да погледна дали има нещо ново при "оператора " ми.
И О чудо!
По диема, ама не спорт, екстра, ...а напълно безплатно се рееше в роден ефир мача за Купата между двата Локомотива.
И тогава изникват някои въпроси.
С какво привържениците на Левски сме по-лоши от МИЛИОНИТЕ :lol: такива на железничарите от София и Пловдив? Или тези на Лудогорец , Цска, Берое....
Вчера се абонирах за 3 месеца.
Кирлива сума в гонг.
Но след това, което се случва днес, имам право в 7
дневен срок да се откажа и ще го направя.

И повече няма да погледна тези канали, дори и да ми плащат за това.

защото , типично по български , първо ни обясняват, че това са условията на пазарната икономика , а после...както се казваше в един култов български филм-"За кучета и котки -може, за прасета -не може?"

Баница на киро гела и НТ-само в цигански вариант. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 фев 2015 13:29

Долно уйно написа:Къде гледаш, че да правиш подобни заключение, ако не на компа, как установи, че качеството е лошо ми е много интересно.
в play.gong.bg са ти го написали, високо качество 1500Kbit, което е абсолютно нищо за качествена картина.

Точно така, тези 1.5 Mbit(което се равнява на по-малко от 200 КB сек. :lol: ) не са достатъчни за HD качество! За истинско HD 1080р трябва скорост от 7.5-9 MB в секунда, или поне 60 Mbit/s!!! ;) :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 22 фев 2015 13:44, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 22 фев 2015 13:30

POPCORN написа:
zlato1234 написа:Аз все още го нямам на Булсаткома затова си платих 4 лв на Гонг плей за 1 месец. И то само заради мачовете от А Група и купата. :)

а да те питам сече ли ?смисълясно е че картината няма как да е уникална и в hd формат, но поне сече ли?Ак осече да не си губя времето да си давам и парите :)

При мен си върви супер... Мисля, че зависи от интернета ти дали ще сече. Картината не е кой знае колко HD, но то си пише какво да очакваме. Има хора дето се оплакват, че сече, а при мен си върви гладко и докато изчакам алчните Булсатком да се договорят става. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”