Tommi написа:Могъщ Левски даде заявка за купата след бой над Хасково.
Томи, ако заявката е в писмен вид - в Понеделник да я завериш при нотариус

Много сте взискателни като за първи мач

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:Могъщ Левски даде заявка за купата след бой над Хасково.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
talpata написа:Аз гледах на плейгонга на HD и много ми сечеше,а като изкл. HD сече по малко,а процесора ми не е натоварен работи най много до 40%,а нета ми е вивакомски.Някой може ли да каже къде е проблема? Ако е от гонгаджиите давам им още един шанс и ако пак е така ще си кажем досвиданя.
milen.hristov написа:И да дам 10 лв, абе хора вие уважавате ли труда си на работните места и парите си. Питам страшно много левскари със солидни доходи дали биха давали подобни пари и те просто се смеят
Player написа:Мистри написа:Stahlgewitter написа:Отказвам да споря с теб,ти си с прекалено много изисквания.Няма как да се върне онова време.А аз съм на 38 и също имам спомени за хубави времена.
Не споря с теб.
НИЕ сме ЛЕВСКАРИ.
Трябва да имаме изисквания.
Това ,че в момента не могат да бъдат покрити, не значи, че няма да подкрепяме Левски, нали?
Но да не се изхвърляме и да спорим, кой е по-левскар, става ли?
Аз съм миналото, вие сте бъдещето.
Просто помнете , че ЛЕВСКИ е ИДЕЯ ,не просто отбор.
Моля ви.
Пропускате факта че за времената за които говорите манталитета беше друг и не само на играчите в синьо а на всички, Нали знаете приказката че с какъвто се събереш такъв ставаш. Та в нашето блато или кочина както го каза Батков, какво повече искате. Слаба конкуренция, слабо ниво на противниците и слаб ставаш и ти. Единственото спасение е евротурнирите за да усетят друго ниво и класа и да прихванат от него нещо, защото сега прихващат от нивото на Хасково, Марек. Любимец и други такива.
W84me написа:talpata написа:Аз гледах на плейгонга на HD и много ми сечеше,а като изкл. HD сече по малко,а процесора ми не е натоварен работи най много до 40%,а нета ми е вивакомски.Някой може ли да каже къде е проблема?
Проблема е в гонг.
Sorcerer написа:W84me написа:talpata написа:Аз гледах на плейгонга на HD и много ми сечеше,а като изкл. HD сече по малко,а процесора ми не е натоварен работи най много до 40%,а нета ми е вивакомски.Някой може ли да каже къде е проблема?
Проблема е в гонг.
Проблемът е във вашия доставчик- стига сте писали глупости
Мистри написа:Player написа:Мистри написа:Stahlgewitter написа:Отказвам да споря с теб,ти си с прекалено много изисквания.Няма как да се върне онова време.А аз съм на 38 и също имам спомени за хубави времена.
Не споря с теб.
НИЕ сме ЛЕВСКАРИ.
Това ,че в момента не могат да бъдат покрити, не значи, че няма да подкрепяме Левски, нали?
Моля ви.
Пропускате факта че за времената за които говорите манталитета беше друг и не само на играчите в синьо а на всички, Нали знаете приказката че с какъвто се събереш такъв ставаш. Та в нашето блато или кочина както го каза Батков, какво повече искате. Слаба конкуренция, слабо ниво на противниците и слаб ставаш и ти. Единственото спасение е евротурнирите за да усетят друго ниво и класа и да прихванат от него нещо, защото сега прихващат от нивото на Хасково, Марек. Любимец и други такива.
Да пропусна -ЛЕВСКИ е ИДЕЯ ?
Ако това изпуснем, ставаме точно като тези-с НОВИЯ манталитет.
Нито времената, нито хората са други.
Просто възпитавайте децата си .Първо да са хора ,после Българи, после-Левскари, а от там нататък а бъдат каквито си искат.
Player написа:Мистри написа:Player написа:Мистри написа:Stahlgewitter написа:Отказвам да споря с теб,ти си с прекалено много изисквания.Няма как да се върне онова време.А аз съм на 38 и също имам спомени за хубави времена.
Не споря с теб.
НИЕ сме ЛЕВСКАРИ.
Моля ви.
Да пропусна -ЛЕВСКИ е ИДЕЯ ?
Ако това изпуснем, ставаме точно като тези-с НОВИЯ манталитет.
Нито времената, нито хората са други.
Просто възпитавайте децата си .Първо да са хора ,после Българи, после-Левскари, а от там нататък а бъдат каквито си искат.
Говорих само за футболистите, тези в Левски и тези в другите отбори. Не за хората и публиката на Левски а за всички които са във футбола ни от треньори и футболисти до школите и децата там. Днес и Меси да се роди тук няма да бъде много повече от другите защото ще се загуби в цялата верига и накрая ще е нещо много по различно от това е имал таланта и идеята да бъде.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 23 госта