"Титан" се разплати на Армията?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

"Титан" се разплати на Армията?

Мнениеот PFC Litex » 15 дек 2009 16:57

Тази новина ако е вярна
"Титан" извади 4,5 млн. за ЦСКА - дава 2 000 000 от тях на футболистите
http://sportal.bg/news.php?id=211086

е живо доказателство, че по Коледа стават и чудеса.
Изображение

Потребителски аватар
suni

ТИТАН ИЗВАДИ 4.5 мил.лева...

Мнениеот suni » 15 дек 2009 17:02

Босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов днес извадиха 4,5 млн. лева, за да покрият текущи задължиния на ЦСКА. Собствениците са довнесли пари за вдигнатия капитал на армийския клуб, който е 7,5 млн.лева. Два милиона пък отиват за плащания към футболисти, треньори и администрация. В тази сума влизат и 10-те хиляди евро премии към играчите за влизането в групите на ЛЕ.

Освен на настоящите служители в клуба, днес бяха изплатени и стари задължения към Димитър Пенев, а утре парите ще си вземат Велизар Димитров и Емил Гъргоров, които имат да получават известни суми още от времето на Александър Томов.

Тази новина разбира се е непотвърдена,но ако е истина някои драскачи ще останат без работа.... :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Che Guevara
Контакти:

Re: "Титан" се разплати на Армията?

Мнениеот Che Guevara » 15 дек 2009 17:18

Похвално. Дано да се и разплати на работниците във цялата страна,нещо зациклиха 3 месеца без заплатаи,преводи на заеми.Знам защото баща ми работи във фирмата и от три месеца е много зле работата.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ТИТАН ИЗВАДИ 4.5 мил.лева...

Мнениеот stannn » 15 дек 2009 17:21

suni написа:Босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов днес извадиха 4,5 млн. лева, за да покрият текущи задължиния на ЦСКА. Собствениците са довнесли пари за вдигнатия капитал на армийския клуб, който е 7,5 млн.лева. Два милиона пък отиват за плащания към футболисти, треньори и администрация. В тази сума влизат и 10-те хиляди евро премии към играчите за влизането в групите на ЛЕ.

Освен на настоящите служители в клуба, днес бяха изплатени и стари задължения към Димитър Пенев, а утре парите ще си вземат Велизар Димитров и Емил Гъргоров, които имат да получават известни суми още от времето на Александър Томов.

Тази новина разбира се е непотвърдена,но ако е истина някои драскачи ще останат без работа.... :mrgreen:

Ооооо бъди сигурен, че ще почнат пак със свободните съчинения.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
neyson1
Контакти:

Мнениеот neyson1 » 15 дек 2009 17:34

Дано е истина, че направо вече ми писна да чета само глупости в тия сайтове....Всеки ден някой иска пари от ЦСКА.Имам чувството, че и ако аз имам претенции към отбора ще ме пишат тук и там.
Успех момчета утре!!!
САМО ЦСКА !!!
Другите отбори се подкрепят, ЦСКА СЕ ОБИЧА !!!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 15 дек 2009 17:41

Ако наистина са извадили тези кинти - браво. Но това си им е най-нормалното задължение като собственици. А утре - имаме и сили и възможности да победим. Абе, айн-цу, цвайн-цу... дрън! А може и уно, дуе... и пак дрън! :lol:

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 15 дек 2009 17:51

На Коледа стават Чудеса :) :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 15 дек 2009 18:24

neyson1 написа:Дано е истина, че направо вече ми писна да чета само глупости в тия сайтове....Всеки ден някой иска пари от ЦСКА.Имам чувството, че и ако аз имам претенции към отбора ще ме пишат тук и там.
Успех момчета утре!!!
САМО ЦСКА !!!

Пич от клубът ЦСКА никой не иска нито една стотинка.А от техните собственици.Мисля че има разлика.Късмет за утре ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 22:04

Тази "ексклузивна" новина дори в Спирт1 я няма.Как са я пропуснали?А дали се е случило?Да не стане като компютрите за Япония?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

toi
Контакти:

4,5 милиона лева в ЦСКА за Рома

Мнениеот toi » 16 дек 2009 10:51

4,5 млн. лв. влязоха в ЦСКА преди последния мач за сезона срещу Рома от турнира Лига Европа, съобщава "7 дни спорт". Шефовете от "Титан" вкараха сумата като последна вноска от увеличаването на капитала на ЦСКА до 6,5 млн. лв.

С парите веднага започнаха разплащанията към футболистите. Повече от 50 играчи минаха вчера през касата на "Армията", за да си получат забавените заплати и премии, в това число и тази за класирането в Лига Европа от по 10 000 евро.

"Меридиан мач" припомня, че ръководството на клуба стимулира играчите и преди мачовете с Фулъм и Базел. Идеята е да бъде вдигнат тонуса им и те да се представят по-добре в европейските си битки.

Плащането е станало кеш, а не по карти, тъй като системата на ЦСКА за банково разплащане е блокирана от Александър Томов заради претенциите му за някакви 107 700 лв.

На този етап обаче Лупи остава с пръст в уста, докато останалите ще си вземат парите.

Уреждат се задълженията и към всички бивши футболисти на "червените", които имат да получават пари още от времето на Томов, съобщи за "7 дни спорт" президентът на ЦСКА Димитър Борисов. Платено е и на бившия треньор Димитър Пенев, а самият той вече е назначен на работа в клуба като главен селекционер.

"Направихме всичко възможно, за да зарадваме хората за Коледа. Годината приключва хубаво за ЦСКА. Победихме Литекс за купата, намерихме разрешение и на финансовите проблеми. Ако успеем да победим и Рома, ще бъде чудесно", каза Димитър Борисов.

Борисов добави, че от днес започва и погасяването на дълговете към държавните институции. По неговите прогнози реалното плащане към НАП ще бъде в размер около половин милион лева. По документи ЦСКА дължи на агенцията по приходите 1,5 млн., но клубът имал да възстановява близо 1 млн. от ДДС.

Спортното министерство също ще си вземе около 200 000 лв. Към НОИ "червените" нямат и една стотинка дълг, съобщи още Борисов.

На опашката чакат и дузина футболни агенти за комисиони, натрупани по договори от времето на Томов. С тях въпросът ще се решава следващата година.

Президентът на ЦСКА добави, че парите за финансовата инжекция са от "Титан", а не от други фирми. Според него най-сериозният приход в ЦСКА тази година е дошъл от участието на отбора в Лига Европа и от продажба на билети. Мястото в лигата донесе на "червените" около 1 млн. евро. От билети само тази есен ЦСКА е изкарал повече от 1 млн. лв. От тях 400 000 са влезли от мача с Фулъм, 300 000 от Базел и още 300 000 от дербито с Левски.

Върни се в “ЦСКА”