Нова си направиха идеалното проучване.
С Гонг плей също.
Този истеричен рев по форумите ясно показва, че повечето ще си платят за да гледат и в същото време ще се правят на обидени.
Едва ли от Гонг ще го обявят, но днес в платформата им вероятно е била сериозна посещаемостта.
"А" Футболна група - Сезон 2014/15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бг футбол по телевизията
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Нова си направиха идеалното проучване.
С Гонг плей също.
Този истеричен рев по форумите ясно показва, че повечето ще си платят за да гледат и в същото време ще се правят на обидени.
Едва ли от Гонг ще го обявят, но днес в платформата им вероятно е била сериозна посещаемостта.
Доста хора са останали разочаровани от видяното и са се зачудили как са дали толкова пари за тез фатмаци.
sandi74 написа:KellyB написа:sandi74 написа:Футболът в България по телевизията трябваше отдавна да стане платен.Искренно ще се радвам ако от Август-Септември и БТВ направят платен канал в който да излъчват мачовете от ШЛ,ЛЕ и Калчото.В крайна сила телевизиите са в правото си да го направят след като си плащат да излъчват мачове от различни турнири и първенства.Никой не ви кара насила да плащате.Ако искате да гледате мачове по телевизията добре ако ли не едва ли някой ще ви се разсърди.Факт,неоспорим при това.
Фактологийо, айде отговори ми къде отиват парите ми от абонамента? За 20 лв. имам пакет от около 120 канала, от които гледам не повече от 20 (никой не ме е питал искам ли останалите 100)! Излиза, че чинно си плащам и А група и Премиършип по Диема, и Калчото и Европейските мачове по БТВ-тата. От какъв зор тогава платени канали?
Като не ти харесва минаваш на цифровизация и гледаш няколко програми.Понял?
Човекът ти поставя съвсем точен и резонен въпрос. Като не можеш да отговориш, защо обиждаш и ръсиш простотии? Нали постоянно се говори за някаква етика във форума!
rebel написа:gacobacov написа:sandi74 написа:Футболът в България по телевизията трябваше отдавна да стане платен.Искренно ще се радвам ако от Август-Септември и БТВ направят платен канал в който да излъчват мачовете от ШЛ,ЛЕ и Калчото.В крайна сила телевизиите са в правото си да го направят след като си плащат да излъчват мачове от различни турнири и първенства.Никой не ви кара насила да плащате.Ако искате да гледате мачове по телевизията добре ако ли не едва ли някой ще ви се разсърди.Факт,неоспорим при това.
Кво значи трябвало да стане платен бе недъгав, тия канали досега да не би да са били безплатни , нали всеки месец плащам такса
Санди, този път удари греда, колегата е прав. А сега да попитам за какво да плащам и за НОВА СПОРТ ХД. Не съм специалист по голф.
Че гредата не е ли част от футбола?А да греди има и в строителството и други животни.

Asen4o59 написа:sandi74 написа:KellyB написа:sandi74 написа:Футболът в България по телевизията трябваше отдавна да стане платен.Искренно ще се радвам ако от Август-Септември и БТВ направят платен канал в който да излъчват мачовете от ШЛ,ЛЕ и Калчото.В крайна сила телевизиите са в правото си да го направят след като си плащат да излъчват мачове от различни турнири и първенства.Никой не ви кара насила да плащате.Ако искате да гледате мачове по телевизията добре ако ли не едва ли някой ще ви се разсърди.Факт,неоспорим при това.
Фактологийо, айде отговори ми къде отиват парите ми от абонамента? За 20 лв. имам пакет от около 120 канала, от които гледам не повече от 20 (никой не ме е питал искам ли останалите 100)! Излиза, че чинно си плащам и А група и Премиършип по Диема, и Калчото и Европейските мачове по БТВ-тата. От какъв зор тогава платени канали?
Като не ти харесва минаваш на цифровизация и гледаш няколко програми.Понял?
Човекът ти поставя съвсем точен и резонен въпрос. Като не можеш да отговориш, защо обиждаш и ръсиш простотии? Нали постоянно се говори за някаква етика във форума!
Къде съм обидил?Доставчикът ти предлага различни пакети с различни програми включени в тях.Всеки сам избира за кой пакет да подпише договор.Като не ти харесва нито един пакет не подписваш договор,прекратяваш взаимоотношенията с въпросният доставчик и минаваш на масовата цифровизация.Не е толкова трудно и неразбираемо.Никой не те кара на сила да плащаш.Факт.
pomiqr231 написа:BadBoy написа:Нова си направиха идеалното проучване.
С Гонг плей също.
Доста хора са останали разочаровани от видяното и са се зачудили как са дали толкова пари за тез фатмаци.
Сигурен съм, че малко хора са успели да гледат днес мачове - повечето оператори още нямат договори за Диема Екстра, а Виваком не беше активирал канала. А и на репортажите нещо не си личеше HD-тo.... Не вярвам да има много абонати и Нова ще се върнат на стария вариант след няколко месеца.
pomiqr231 написа:BadBoy написа:Нова си направиха идеалното проучване.
С Гонг плей също.
Пуснах го на 40 инчов телевизор и определено картината беше на добро ниво, все пак говорим за стрийм в интернет, който предварително ни е обявено скоростта му. При мен нямаше насичания на картината
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
BadBoy написа:pomiqr231 написа:BadBoy написа:Нова си направиха идеалното проучване.
С Гонг плей също.
Пуснах го на 40 инчов телевизор и определено картината беше на добро ниво, все пак говорим за стрийм в интернет, който предварително ни е обявено скоростта му. При мен нямаше насичания на картината
Играта как беше
BadBoy написа:pomiqr231 написа:BadBoy написа:Нова си направиха идеалното проучване.
С Гонг плей също.
Самата идея е тъпа. За осъществяването й да не говорим - всичко в последния момент, извиване на ръцете на операторите....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

pomiqr231 написа:BadBoy написа:pomiqr231 написа:BadBoy написа:Нова си направиха идеалното проучване.
С Гонг плей също.
Играта как беше
Перфектна като за 4 лева на месец а картината беше супер.Факт.