Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2015 21:25

1982 написа:
peliforewer написа:Още като се каза че влизат 30 мил.лв. от тв права в клубовете за следващите 5 години беше ясно че част от тези пари ще ги дадем ние феновете.

Само една поправка, не част, всички пари трябва да ги дадат феновете. Плюс че и печалба трябва да има за Нова Робъринг и Домус Про Комедия. Цената поне е разчетена за такъв план. Само остава да видим дали нужният брой шарани ще клъвнат стръвта. 8-) 8-) :lol:

За това че Домусчиев и оня мушморок,кинта и петдесет Караиванов печелят на гърба на БФС вината е на търтеите от БФС,но аз от близо 50 години не съм гледал 5-6мача на ЦСКА и сега за 4лв. да не ги гледам няма да стане.Показвам ти и една табличка да видиш че навсякъде се плаща....Германия
Sky, Бундеслига, Купа на Германия, Премиер лийг, Шампионска лига, Лига Европа, формула 1 - 48,99 евро на месец

sportdigital, Чемпиъншип, Белгия, Холандия, Португалия, Русия, Шотландия, Копа Либертадорес - 5 евро на месец

laola1.tv (caмо онлайн) - Ла Лига, Копа дел Рей, Турската Суперлига - 5 евро на месец

Англия
SKY, Премиер лийг (126 мача), Чемпиъншип, Кепитъл Уан Къп, Шампионска лига, Европейски квалификации, Ередевизия и Ла Лига - 46 паунда на месец

BT Sport Премиер лийг 46 мача), Лига Европа, ръгби и Moto GP -13,50 паунда на месец (цената ще се промени от следващия сезон, когато Шампионската лига минава изцяло в ВТ)

Италия
Sky, Серия А, Бундеслига, Серия А, Ла Лига, Лига 1, Европейски квалификации, формула 1, MotoGP, НБА - 47 евро на месец

Турция
Digiturk, Lig TV: Турска суперлига, Баскетбол от Турция, Премиер лийг - 29 турски лири на месец

Румъния
Digisport, Шампионска лига, Лига Европа, Евроквалификации, Румънска лига 1, Купа на Румъния, Купа на лигата, ФА Къп, Серия А, Ла Лига, Испанска купа, Лига 1, Купа на Франция, Купа на Германия, Копа Либертадорес - 25 лева на месец (само в пакет с телевизия от RDS)

Швеция (където е собственикът на Нова MTG)
Viasat, Шампионска лига, Премиер лиг, ФА Къп, Лига 1, Купа на Германия, Национални отбори на Англия, Германия и Швеция, Холей, Формула 1, MotoGP, Голф Денис - 515 шведски крони на месец (около 54 евро)

Разпределение на печалбата от страна на клубовете

Англия
50% - поравно между всички участници

25% - според класиране (дялова система 210 дяла се разпределят - 20 за първия, 19 за втория,..., 1 - за последния)

25% - според брой излъчени мачове (дялова система - 167 дяла - за всеки мач по един)

Германия

Разпределение според класиране в последните 4 сезона по система:

40% според класиране актуален сезон 30% според класиране предишен сезон 20% според класиране преди 2 сезона и 10% според класиране преди 1 сезон

България

40% - по равно между всички участници

7,5 % - според място в класирането към 31 декември (дялове - първият получава 12 дяла, последният1)

7,5% - според получени точки в класиране към 31 декември (дялове - събират се всички точки на клубовете, общата сума се дели на толкова дялове, точките на всеки участник се умножават по цената на един дял)

15% - разпределят се по равно между клубовете с осветление

30% - според място в крайното класиране
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2015 21:25

samocska1 написа:Добре де аз не искам да гледам другите отбори освен моя си,дефакто ми трябва тая телевизия за един мач на седмица що не измислят нещо за това.Какво ме интересуват другите мачове,та да им плащам 4 лева на месец.

+1 Интересуват ме само мачовете на Левски + още 1 мач. А тая trace дори и за секунда няма да я погледна.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 21:30

peliforewer написа:Показвам ти и една табличка да видиш че навсякъде се плаща....Германия

Знам, че се плаща, но и получаваш хубав продукт, като платиш. Тук гледаш грозни руини и бабунести ниви, на които ритат разни инвалиди, първа степен - с придружител.

Ние и досега си плащахме за БГ Футбол, стига сте лъгали, че не се е плащало. А група с нищо не се е развила, че да искат и още пари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2015 21:57

1982 написа:
peliforewer написа:Показвам ти и една табличка да видиш че навсякъде се плаща....Германия

Знам, че се плаща, но и получаваш хубав продукт, като платиш. Тук гледаш грозни руини и бабунести ниви, на които ритат разни инвалиди, първа степен - с придружител.

Ние и досега си плащахме за БГ Футбол, стига сте лъгали, че не се е плащало. А група с нищо не се е развила, че да искат и още пари.

Те ще ни лъжат че ни дават качествен продукт,ние ще ги лъжем че плащаме,така ще стане накрая ,не си струва за 4лв. да си тровим живота,пак ти повтарям последните години и приятелските мачове на ЦСКА не съм пропускал и тези 4лв. да ги ползват за свещи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 22:02

peliforewer написа:Те ще ни лъжат че ни дават качествен продукт,ние ще ги лъжем че плащаме,така ще стане накрая ,не си струва за 4лв. да си тровим живота,пак ти повтарям последните години и приятелските мачове на ЦСКА не съм пропускал и тези 4лв. да ги ползват за свещи.

Аз нямам нищо против, ако бяха инвестирали в А група - да се стегнат стадионите и терените (не говоря да строят нови, просто да постегнат тези), да спрат уговорените мачове и поръчковото съдийство, да се опитат да поиграят футбол ..... да кажеш, ето, А група се е развила, заслужава си да й искат по-висока цена. Това е бизнес - инвестираш в един продукт, подобряваш го и тогава му вдигаш цената. Но това нашето е пак българска работа ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 21 фев 2015 22:04

И остави всичко останало ами го правят и по средата на сезона? :shock:
Пълни кретени.
А уж новия, по-скъп договор, е от 2016г.
Олигофрени.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 21 фев 2015 22:04

Разви се а групата,публика все по-малко,рушащи се стадиони,уредени мачове,дори цели първенства.Интригата се уби,един отбор ще си става шампион,десетилетие наред както е тръгнало,всъщност за какво искат пари!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 22:06

memnto написа:И остави всичко останало ами го правят и по средата на сезона? :shock:
Пълни кретени.
А уж новия, по-скъп договор, е от 2016г.
Олигофрени.

Тамън, пролетния полусезон могат да се направят стабилно парички, при положение, че клубовете ще получат много по-малко, затова е целият напън на зализания боклук и Нова Педерастия. 8-)

Sign
Контакти:

Мнениеот Sign » 22 фев 2015 01:18

Аз съм голям фен на българското първенство. Всеки кръг гледам по 2-3 мача. Но няма да се абонирам за новия канал и смятам, че това е правилната позиция на всеки фен. Не виждам идея за развитие на футбола ни, а само искане да се взимат пари. ;)
Програмата на излъчване на мачове е ужасна. Много от срещите са в понеделник и петък, и то в работно време. Част от мачовете през уикендите пък не са в много удобни часове също. Това много ощетява хората, които ходят на стадиона ... то и по тв няма как да изгледаш мача. :roll:

Важно е хората да имат навик да ходят на мачовете на стадиона, поне на домакинствата. Всички срещи от редовните кръгове трябва да са в събота / неделя и часовете на срещите не трябва да се съобразяват с английските мачове!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 22 фев 2015 04:37

Качеството на Гонг Плей е доста добро. Никакво засичане. Гледам си мачовете директно на голям екран чрез браузъра на моя 55" HDTV. Мачовете са в удобно за мен време (живея в САЩ).

Върни се в “Свободна зона”