Днеска нищо не се получаваше. Играчите бяха напълно подценили мача, стана като със Селта. Браво на Пике, бореше се както в защита, така и в атака! Меси, Неймар и Иниеста не бяха на себе си. Сякаш бяха препили снощи... Алвеш направи едно нещо цял мач и то е да асистира за гола. Съдията много зле, 3 несъществуващи засади! Няма нищо кой знае колко страшно, сезона е дълъг, има още много мачове!
ФОРСА БАРСА!!!
Liga BBVA: Барселона - Малага :: 21.02.2015 :: 0-1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ICAKOV_FCB
Re: Liga BBVA: Барселона - Малага :: 21.02.2015 :: 0-1 FT
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
- ICAKOV_FCB
Сега пак всички ще почнат: Меси си тръгва от Барса, Барса е в криза, Енрике е пред уволнение...

[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
Много е весело да ви се четат коментарите преди мача.
- ICAKOV_FCB
Защо, твоите да не би да са по различни? Всеки прогнозира победа за своя любим отбор, пък какво ще стане никой не може да каже...
Съдията се подигра с труда на момчетата. Без ирония. Ако подобен мач се случи на Стойчо след мача от разпаленото му интервю ще хвърчат плюмки по камерата.
Реал шампиони
Барса купата
Байерн ШЛ
Реал шампиони
Барса купата
Байерн ШЛ
Този мач сами си го дадохме на Малага. След грешката на Алвеш сякаш тотално се сринаха момчетата, чак последните няколко минути като че ли се посъбудха, но прекалено късно. До гола имахме няколко сносни положения, най-вече на Рафиня удъра, където защитника на Малага извади егати рефлекса да я избие от голлинията. Шанс. Ако беше влязла резултатът щеше да е абсолютно различен. Дано по най-бързия начин се отърсят от резултата и играта днес, защото много ми напомниха на тази Барселона от мачовете до и преди Реал Сосиедад. Идва Сити а там такава игра няма да бъде простена.
п.п. Пореден мач доказващ, че Педро няма място в този отбор, за малкото минути, в които беше на терена успя да ми опъне нервичките до по-краен предел(да бяха продали него вместо Алексис
)
п.п. Пореден мач доказващ, че Педро няма място в този отбор, за малкото минути, в които беше на терена успя да ми опъне нервичките до по-краен предел(да бяха продали него вместо Алексис

Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
-
- Контакти:
Re: Liga BBVA: Барселона - Малага :: 21.02.2015 :: 17:00ч.
sunscres92 написа:21:0 С 20 гола на Бог Неймар!!!!!!!!!!!!!!!
Не познах....... жалко
ICAKOV_FCB написа:Сега пак всички ще почнат: Меси си тръгва от Барса, Барса е в криза, Енрике е пред уволнение...![]()
![]()
Реакцията на феновете ви не закъсня, но все пак казва не малко истини.

Меси вече не му се играе явно при нас и нищо чудно да се махне лятото, а има не малко кандидати за него. Време е да смени обстановката и да не робува само на един отбор. Време е да покаже, че е голям играч и извън Барселона, а и ще е добре за нас вече отбора да не се върти около него. Вижда се че когато не му е ден отбора не върви и това е защото всички играят за него. Ако се махне ще има повече свобода за Неймар и Суарес, но остане ли един от двмата скоро ще изгори, а като гледам Суарес до момента с нищо не заслужава милионите хвърлени за него. В началото беше разбираемо играта му, ама вече минаха повече от 6 месеца от както започна да играе и с нищо не помага отбора да върви нагоре. Когато Меси не може той би трябвало да компенсира нещата, ама уви явно няма да го бъде докато Меси е в отбора и всичко се върти около него.
Кофти загуба в още по кофти момент. Всичко тръгна от грешката на Алвеш... Добре, че няма повече мачове с Малага този сезон след тва 0-1 и 0-0 в първия мач.
За нападението не може да се каже нищо повече от

За нападението не може да се каже нищо повече от

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- ICAKOV_FCB
JimBeam написа:ICAKOV_FCB написа:Сега пак всички ще почнат: Меси си тръгва от Барса, Барса е в криза, Енрике е пред уволнение...![]()
![]()
Реакцията на феновете ви не закъсня, но все пак казва не малко истини.
Меси вече не му се играе явно при нас и нищо чудно да се махне лятото, а има не малко кандидати за него. Време е да смени обстановката и да не робува само на един отбор. Време е да покаже, че е голям играч и извън Барселона, а и ще е добре за нас вече отбора да не се върти около него. Вижда се че когато не му е ден отбора не върви и това е защото всички играят за него. Ако се махне ще има повече свобода за Неймар и Суарес, но остане ли един от двмата скоро ще изгори, а като гледам Суарес до момента с нищо не заслужава милионите хвърлени за него. В началото беше разбираемо играта му, ама вече минаха повече от 6 месеца от както започна да играе и с нищо не помага отбора да върви нагоре. Когато Меси не може той би трябвало да компенсира нещата, ама уви явно няма да го бъде докато Меси е в отбора и всичко се върти около него.
Точно за това говоря... Всички фенове сега плуят Меси и как никой не може да играе от него, защото всички играели за него. Нима Суарес, Неймар и Педро нямаха положения вчера? Просто в Барса, както и във всеки един друг отбор в света играят хора... И те може да нямат ден и да не им се играе! Една загуба не е толкова фатална, има класико и още много мачове до края, но аз мисля че този сезон Реал ще са шампиони... И за 1001 път казвам: Реал миналата година свършиха 3-ти, но взеха купата и ШЛ. Това че вчера отбора загуби, не означава че е в криза или не може да играе силно, просто нямаха ден...