КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първата среща от 1/4 финала за купата на България между отборите на Левски и Хасково

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT

Мнениеот Rivaldo10 » 21 фев 2015 20:23

Има какво още да се желае по трибуните, дано занапред да сме още повече.
Мача не ми хареса, много работа има Стоев.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 фев 2015 20:27

milen.hristov написа:И да дам 10 лв, абе хора вие уважавате ли труда си на работните места и парите си.

А уважаваш ли си парите като ги хвърляш за алкохол и цигари?
Пак ти казвам ако си обичаш отбора,ще намериш 10 лева и няма да ревеш като хималайски тигър.
Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 21 фев 2015 20:48

С тези цени на билетите половината Сектор В се е пренесъл в Б,като добавим факторите студ,първи мач и голямото философстване + липсващите седалки и тъпия мач и става още по-голяма трагедия.Ако човек иска да пее,задължително пред Дългия,защото на 10 метра в страни от него и е баси голямото мъртвило.Не ми се мисли в работния Петък в тоя адски неудобен час колко ли ще сме,ама колкото-толкова.Играта срещу тия "титани" не трябва да се коментира,ама пак трагични капитано ginije и Луис Негро,а за съжаление тоя Абди е по-бавен и от Домовчийски.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 фев 2015 20:48

Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:И да дам 10 лв, абе хора вие уважавате ли труда си на работните места и парите си.

Пак ти казвам ако си обичаш отбора,ще намериш 10 лева и няма да ревеш като хималайски тигър.

Пич, има хора, които няма какво да ядат като новият ни халф от Сомалия, ти говориш за излишно харчене на пари

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 фев 2015 20:50

milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:

Пич, има хора, които няма какво да ядат като новият ни халф от Сомалия, ти говориш за излишно харчене на пари

Ако няма какво да ядеш,едва ли на първо четене ще ти е да отидеш на футболен мач.По тая логика можеш да обвиниш Агата,че спря безплатното излъчване на мачовете.Така тези,които няма какво да ядат,няма и какво да гледат.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 фев 2015 20:51

Могъщ Левски даде заявка за купата след бой над Хасково. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 фев 2015 20:53

Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:

Ако няма какво да ядеш,едва ли на първо четене ще ти е да отидеш на футболен мач.По тая логика можеш да обвиниш Агата,че спря безплатното излъчване на мачовете.Така тези,които няма какво да ядат,няма и какво да гледат.

Ако агата е Домусчиев, не го е спрял той, а Нова, които се чудят как да платят цената искана от него.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 фев 2015 20:54

Stahlgewitter написа:

Стига с твоите нравоучения, бре.
По принцип Милен , не е прав никога, но!
Ти още малко ще направиш сметка, че даваме пари и за храна, но не и на отбора.
Дали го обичаме?
А той обича ли ни?
Гоньо,Ганьо , обичат ли ни?
С тази "продукция" 6 години?
Ако ти пробутват в един магазин постоянно развалена стока, от която те хваща разстройство, но ти обичаш продавачката, все от там ли ще пазаруваш, че и да ти вдигат цената?
За какво?
За студа, чистотата, играта, ...
:mrgreen: :mrgreen:
И не става въпрос за пари.Ако можеш да се сетиш де.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 фев 2015 20:55

popokutepetel написа: На Черно море и Локо ГО нямаше или поне не съм обърнал внимание на полувремето. За Левски - Хасково не знам, защото не съм го гледал по телевизията. Сега гледам Ман. Сити и не са досаждали с реклами.

Долно уйно написа: По време на мача реклами няма, не е като сръбските канали като вкарат гол и по екрана една камара банери пускат.
На почивката ми е все тая дали има реклами или не.

Благодаря за инфото! Въпроса ми беше принципен, дали освен от хората ще смучат и от рекламодатели което е нередно. След като обявяват че ще дават NBA а реално се оказва че ще е само един мач в неделя което си е направо измама няма да се учудя и на друго. Бих се включил само ако има шанс поне 90% от парите които ще дам да отидат в касата на Левски, защото другите не ги гледам и не давам пари на конкуренцията.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: До Гонг БГ

Мнениеот glarus_ds » 21 фев 2015 21:00

demon777 написа:
W84me написа:
Ivo333 написа:ДО Гонг.бг !!! Второто Полувреме ви сечеше зверски което за един платен сайт е абсолютно недопустимо оправете го задължително тоя проблем не сте спортал....даже 3тия гол не го видях в реално време..... !!!

И на мен цяло второ полувреме ми вървеше на снимки! Тия 2.40 дето им дадох са за първи и последен път.

Дал си 2,40 за 1 мач?
Аз за 4лв се абонирах за 1 месец.

Сега за мача:
Слон да ми мине през м*дете ако тоя мач не е уговорен за 3:0 точен резултат.
Игра с ръка имаше ама сме виждали подобни ситуации в който не се свири само че тогава щеше да е срещу сините.
А и третия гол май правеха вс възможно да си го получат и като не можаха сините .... си го бутнаха сами.

Що не си гледаш уговорените на вашия отбор, младежо....
CHELSEA

Върни се в “Левски”