Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

whitebear
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот whitebear » 21 фев 2015 20:11

Serafim написа:
whitebear написа:Който иска да гледа - си плаща, който не иска - не. Никой не насилва. Ако не харесваш продуктът - не си плащаш.
Като влезеш в магазина - сирене по 8лв/кг. Ако не ти харесва - не си купуваш, купуваш субпродукт за 3 лв. В крайна сметка, ако продуктът не си заслужава парите, пазарът ще го унищожи.

Дa aмa тукa нямaш суб-aлтернaтивa нa A групa. Или с други думи - друго, по-евтино излъчвaне нa кръговете.

И кaк стaвa тaя - половин сезон ми дaвaт A Групa и ВЛ, после , вторaтa половинa стaвa плaтенa..., допълнително.
Е, нaли си плaщaм нa оперaтор, щото тия кaнaли не сa ефирни. После излицa, че aко пaкетa ти е 20 лв. нa месец, сегa е 24...

То мобилните и телевизионните оперaтори предлaгaт слaби продукти, спрямо цените, aмa не сa зaтрити от потребителите...

Тия ше си нaбият aвто-гол. Усещaм, че деуг ще купи шaмпионaтa и ще ги резне. Или ще свaлят нa 2,9 ценaтa скоро-скоро.

А защо няма алтернатива - защото продуктът А група не струва, сами го казвате. Щом и четири лева не си заслужава на месец. Колко по-евтино да е - 3 лв., 2лв., левче ? По-трудно ми е да отида да си платя, отколкото самите пари. Безплатната алтернатива е радиото. Разбирам да си баба или дядо на село - да кажеш 4-ри лева са много
. Сигурен съм че 80% от хората, които се оплакват тук имат телефон за 200+ лв.(който сменят всеки 2 години без да имат нужда), 30-40% имат мобилен интернет за по 5-10лв/месечно, който най-вероятно не ползват за работа, а за забавление.
Не искам да защитавам никого - аз най- вероятно няма да си ги пусна, защото не си заслужава труда, а и нямам нужда, но не разбирам защо е това оплакване. А и по-скоро вместо да обвиняваш телевизията- обвини клуба си, който не иска да предостави тв правата на БНТ например за двойно/тройно по-малко пари или за без пари. Всеки иска да прави печалба, колкото по-голяма толкова по-добре - било то работник/работодател/бизнесмен и т.н.

Vutow
Контакти:

Измама

Мнениеот Vutow » 21 фев 2015 20:21

Днес си активирах Gong Play. С огромно разочарование съм, активирах пакет за 30 дни за сумата от 4,00 лв, за всеобщо учудване от дебитната ми карта бяха взети 40.00 лв. и ми се появи съобщение, че имам платен пакет до 31.05.2015 г. Как става това след като не желая такъв пакет. Това си е жив обир и още повече направих го от картата на свой приятел. Не съм очаквал такова некоректно отношение, приличащо на измама, дори картината ви не е на ниво. Писах на посочените емайли никой не ми отговори.

sunscres92
Контакти:

Re: Измама

Мнениеот sunscres92 » 21 фев 2015 20:26

Vutow написа:Днес си активирах Gong Play. С огромно разочарование съм, активирах пакет за 30 дни за сумата от 4,00 лв, за всеобщо учудване от дебитната ми карта бяха взети 40.00 лв. и ми се появи съобщение, че имам платен пакет до 31.05.2015 г. Как става това след като не желая такъв пакет. Това си е жив обир и още повече направих го от картата на свой приятел. Не съм очаквал такова некоректно отношение, приличащо на измама, дори картината ви не е на ниво. Писах на посочените емайли никой не ми отговори.

ХАХАХАХХАХХА NICEONE, внимавай повече другият път.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 21 фев 2015 20:30

Как 40 лв бе пич? Тия наистина са измамници!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 фев 2015 20:43

Vutow написа:Днес си активирах Gong Play. С огромно разочарование съм, активирах пакет за 30 дни за сумата от 4,00 лв, за всеобщо учудване от дебитната ми карта бяха взети 40.00 лв. и ми се появи съобщение, че имам платен пакет до 31.05.2015 г. Как става това след като не желая такъв пакет. Това си е жив обир и още повече направих го от картата на свой приятел. Не съм очаквал такова некоректно отношение, приличащо на измама, дори картината ви не е на ниво. Писах на посочените емайли никой не ми отговори.

Може би си избрал сезонен абонамент.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2015 20:53

Не мога да разбера защо сте изненадани че трябва да плащаме за да гледаме български футбол,това рано или късно щеше да стане ,даже закъсняха,аз се изненадах от това че е само срещу 4лв..Още като се каза че влизат 30 мил.лв. от тв права в клубовете за следващите 5 години беше ясно че част от тези пари ще ги дадем ние феновете.Така че не виждам какво толкова е станало,моят кабелен оператор още не излъчва новите канали,не съм от Левски но си пуснах един смс и гледах Левски-Хасково,предполагам до седмица ще се оправят нещата и ще си плащам 4лв. и ще си гледам на воля.Какви са проблемите,три месеца футбол не се игра,защо не се разбраха предварително Диема и тв операторите и днес като бели хора да си гледаме мачовете,а не да плюем по форумите,но решиха типично по български да се прави всичко в последния момент и да се извиват ръце,да не кажа че след като от Диема до четвъртък нямаха яснота какво ще правят защо не пуснаха 1-2седмици гратисен период и през това време щяхме да им видим и продукта,защото това което видях днес от Г.Аспарухов е много далеч от добро излъчване на футболен мач,а нямаше да бъдат ощетявани и феновете.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
nikistlp
Контакти:

Мнениеот nikistlp » 21 фев 2015 20:55

Нещо си объркал периода за който желаеш абонамент.
Днес и аз си ги активирах и няма проблем- до 21.03.2015- 4.00 лв.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 21:00

peliforewer написа:Още като се каза че влизат 30 мил.лв. от тв права в клубовете за следващите 5 години беше ясно че част от тези пари ще ги дадем ние феновете.

Само една поправка, не част, всички пари трябва да ги дадат феновете. Плюс че и печалба трябва да има за Нова Робъринг и Домус Про Комедия. Цената поне е разчетена за такъв план. Само остава да видим дали нужният брой шарани ще клъвнат стръвта. 8-) 8-) :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Пуснахте ли си пакета Диема Екстра при вашият тв доставчик?

Мнениеот Eminem » 21 фев 2015 21:12

CSKA 78 написа:
okz написа:Всичко е много просто бе хора.
Това е специално обръщение към тези ,които оправдават своето НЕабониране с качеството на футбола ни и тн.
Просто е - има ДА и НЕ , като е НЕ , никой не ви иска мнението. Не сте важни разбирате ли? Може би това ви е проблема - не сте важни ,а така ви се иска да бъдете такива.

И защо "многоуважавания" потребител си мисли, че като е платил 4-ри лева за някакъв канал, и вече мнението му тежи навсякъде?! :lol: :lol:
Май по-скоро си е останал същата мижитурка, преди и след като се е абонирал за някакъв анал , ...а имам предвид канал!

Тоя си мисли, че е хванал Господ за шлифера, защото платил 4лв. за канал и вече е много важен. :lol: :lol: :lol:
Падам. :lol:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 21 фев 2015 21:20

peliforewer написа:Не мога да разбера защо сте изненадани че трябва да плащаме за да гледаме български футбол,това рано или късно щеше да стане ,даже закъсняха,аз се изненадах от това че е само срещу 4лв..Още като се каза че влизат 30 мил.лв. от тв права в клубовете за следващите 5 години беше ясно че част от тези пари ще ги дадем ние феновете.Така че не виждам какво толкова е станало,моят кабелен оператор още не излъчва новите канали,не съм от Левски но си пуснах един смс и гледах Левски-Хасково,предполагам до седмица ще се оправят нещата и ще си плащам 4лв. и ще си гледам на воля.Какви са проблемите,три месеца футбол не се игра,защо не се разбраха предварително Диема и тв операторите и днес като бели хора да си гледаме мачовете,а не да плюем по форумите,но решиха типично по български да се прави всичко в последния момент и да се извиват ръце,да не кажа че след като от Диема до четвъртък нямаха яснота какво ще правят защо не пуснаха 1-2седмици гратисен период и през това време щяхме да им видим и продукта,защото това което видях днес от Г.Аспарухов е много далеч от добро излъчване на футболен мач,а нямаше да бъдат ощетявани и феновете.

Не сме изненадани че трябва да плащаме за български футбол, защото и до сега си плащахме. Плащахме си по две направления. Първо си плащахме, чрез таксата за кабелна, част от която отива в Нова, Диема и т.н. И второ, плащахме си чрез гледането на реклами. Да точно така, когато си пред телевизора и вдигаш рейтинга, това вдига и приходите от реклами на телевизията. Сега просто ще си плащаме и трета такса за да гледаме български футбол.

Върни се в “Свободна зона”