Много се радвам че Домо се прероди,много!
Абсолютна мъка беше да го гледаш при нас,а си личеше че има потенциал, но не му вървеше и не му вървеше и това е-мъка братче...
От известно време насам се едно друг играч гледаме-мноо се радвам,нищо че не играе при нас...
КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT
Професор по география
- popokutepetel
- Контакти:
Добър резултат за начало на полусезона. Иначе доброто, което се видя не беше много, но все пак го има. За съжаление нещо защитата и най-вече този Нину нещо не ми вдъхват голямо доверие. Дано се дължи на притеснение от дебюта, защото този направи бая грешки и проблеми. Дано новото крило е по-читаво от Педро, че тоя си е вечната засада, а и рядко прави нещо читаво.
- milen.hristov
- Контакти:
Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.,17:00ч./
elpatron написа:milen.hristov написа:Това ако не е абсурд, мога да гледам Барселона и Малага БЕЗПЛАТНО, за българските мачове трябва да плащам. Очаквам скоро да искат да печелят и от радиото и да плащам и за радио сигнала. След това и от сайтовете следящи на живо, по време на срещите ако не съм платил да не се отварят.
Клубовете трябваше да се застъпят за привържениците им, а не да се опитват да печелят от тв права, да искат доста по-малко пари но продукта им да може да бъде наблюдаван от всеки, а бе сбъркана работа.
Ще си позволя да цитирам Димитър Попов: ''За бога братя не купувайте.''
Ти предполагам сам усещаш колко глупости си написал, а 'Клубовете трябваше да се застъпят за привържениците им, а не да се опитват да печелят от тв права' вече изби тъпомера. И аз не искам да плащам особенно за постна продукция, но никой не ме кара насила, а и 4 лева на месец...колко по-малко?
Само ще ти кажа, че за 100 канала плащам 14,8 лв. т.е. за канал по 15 ст. По проста сметка тези два канала струват точно 30 ст., но все пак съм склонен вместо 30 ст. да плащам 1 лв. но не и ст. повече.
- modor
- Контакти:
Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.,17:00ч./
milen.hristov написа:elpatron написа:milen.hristov написа:Това ако не е абсурд, мога да гледам Барселона и Малага БЕЗПЛАТНО, за българските мачове трябва да плащам. Очаквам скоро да искат да печелят и от радиото и да плащам и за радио сигнала. След това и от сайтовете следящи на живо, по време на срещите ако не съм платил да не се отварят.
Клубовете трябваше да се застъпят за привържениците им, а не да се опитват да печелят от тв права, да искат доста по-малко пари но продукта им да може да бъде наблюдаван от всеки, а бе сбъркана работа.
Ще си позволя да цитирам Димитър Попов: ''За бога братя не купувайте.''
Ти предполагам сам усещаш колко глупости си написал, а 'Клубовете трябваше да се застъпят за привържениците им, а не да се опитват да печелят от тв права' вече изби тъпомера. И аз не искам да плащам особенно за постна продукция, но никой не ме кара насила, а и 4 лева на месец...колко по-малко?
Само ще ти кажа, че за 100 канала плащам 14,8 лв. т.е. за канал по 15 ст. По проста сметка тези два канала струват точно 30 ст., но все пак съм склонен вместо 30 ст. да плащам 1 лв. но не и ст. повече.
Милене стига рева бе.........

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Някои който си е включил платения канал да каже дали има реклами, защото за платените не трябва да има никакви реклами.
- Stahlgewitter
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Синя лудница в метротоооооо
Къде беше бе,муци,никъде не те видях.

- milen.hristov
- Контакти:
maximalniq написа:Как е възможно на баскетболно шоу да се съберат 10 000 ФУТБОЛНИ фена преди седмица, а на футболен мач 4000 ???
П.С. На мен ми харесаха как играха, Бедоя накрая ми стопли сърцето с този спринт към тази безнадеждна топка и.... направи гол. Аниете второто полувреме много игра, в защита се изисква още работа. Всички се стараха, само новия нападател не влезе с голямо желание, на всички други им личеше, че им пука.
Защото е веднъж, всеки би дал веднъж по 10 лв. Но за всеки мач по 10 лв. тези са луди, дори и с карта да ти излиза по 8лв. пак е страшно много.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Stahlgewitter написа:ralka_levskarka написа:Синя лудница в метротоооооо
Къде беше бе,муци,никъде не те видях.
Амиии, метрото на СУ, тапишон 1,60, в косата жълто и синьом

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- milen.hristov
- Контакти:
Player написа:ralka_levskarka написа:Синя лудница в метротоооооо
Почакай още 3 години да дойде до Герена и ще видиш по-голяма лудница. Метрото ще доведе повече хора на Герена при всички положения. Дано си спазят срока само от общината.
Това спира страшно много хора, още помня как мръзнахме по спирките когато мачовете поради прищевките на бтв бяха от 9 часа.
Май най-хубавото от мача е крайния резултат. Испанците са си класа, Краев и той напук на критиците си показва много прилично ниво. За Домо не съм чак такъв оптимист - вкара дузпа и елементарно положение, не е като да е направил подвиг.
Но в защита нещата са тъжни. Роман направо си го мъчат на бека, но на фона на централните ни защитници направо е стабилен. Този Нину ли е Мимо ли е... направо не знам как да го коментирам. В контролите кажи речи във всеки негов мач той има фрапантна грешка след която пада гол. И днес - за малко да си вкара автогол, а и като цяло неориентиран. Не знам наш Гонзи какво е видял в него, но като се сетя, че довлече и Бодичека, то какво да си говорим. Гикиевич за 20-те минути, които поигра, беше кръгла нула. Рано е да даваме крайна оценка за него, но според мен шанса да покаже някакви качества граничи с нулата.
Но в защита нещата са тъжни. Роман направо си го мъчат на бека, но на фона на централните ни защитници направо е стабилен. Този Нину ли е Мимо ли е... направо не знам как да го коментирам. В контролите кажи речи във всеки негов мач той има фрапантна грешка след която пада гол. И днес - за малко да си вкара автогол, а и като цяло неориентиран. Не знам наш Гонзи какво е видял в него, но като се сетя, че довлече и Бодичека, то какво да си говорим. Гикиевич за 20-те минути, които поигра, беше кръгла нула. Рано е да даваме крайна оценка за него, но според мен шанса да покаже някакви качества граничи с нулата.