Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

okz
Контакти:

Re: Пуснахте ли си пакета Диема Екстра при вашият тв доставчик?

Мнениеот okz » 21 фев 2015 18:59

wire написа:Не съм го пуснал, няма и да го пусна. Не мисля, че си заслужава. Ако толкова искам да гледам някой БГ мач ще отида на живо или на кръчма. За английските си има достатъчно линкове.
п.п. Не виждам връзката обаче в това колко си "успял" и това да си платиш за тези канали. Това е мислене на прекалено млад или прекалено ограничен човек!

Wire, като ерудиран и интелигентен човек се предполага да четете внимателно написаното. Иначе стават грешки. Въобще сравнението не е това,което описваш. Успелите са платили ,а другите са неуспели. Това е елементарно прочитане от твоя страна.
Да обобщя , обявих се против тези ,които не плащат, гордеят се с това и ни обясняват как въобще не се интересуват от български футбол,че всички са некадърници и тн и тн. Лично на мен не ми се връзва как нещо ще бъде некадърно,грозно , безинтересно и ще го коментирам?Предполага се ,че такова нещо го избягваш и не влиза по никакъв начин под вниманието ти. Как и каква е логиката? Дано този път разбереш за кои хора имам предвид.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 фев 2015 19:00

Хахаха, боли ме шмайзера за тоя канал, кой ти гледа пробитата А група??? :shock: :lol: :lol: Трябва те да ми плащат, че да ме привлекат като редовен зрител, иначе може да духат супата. 8-)

scot

Мнениеот scot » 21 фев 2015 19:02

Крайно време е да се научим да си плащаме.Искренно се надявам и моабет ще направя когато БТВ направят платен спортен канал за ШЛ,ЛЕ и Калчото.Факт,неоспорим факт при това. :!:

Диема предават 2-те най-гледани първенства, и единствено те могат да покрият някакъв такъв канал.

Испанското и Италианското, не са толкова гледани в България.

Плати за кабелна, плати за едикойсикенал допълнително, плати за.....
приемам това като изнудване и обиране на близалката от устата на 5 годишно бебе.
КРИЗАТА,УДРИБЕ! ФАУИТ, ИНФАРКТ... да се научат да си планират разходите хората.
На диемата ше им кажем, че по 4 лева от 2-5% богаташи не е същото като да земеш пари от останалите 95% бедни у бг-то.
Примам залози докога ше го държът платения. Щот ше станат и обществено непопулярни.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 19:11

scot написа:Плати за кабелна, плати за едикойсикенал допълнително, плати за.....
приемам това като изнудване и обиране на близалката от устата на 5 годишно бебе.

Ами, то си е чист рекет за още пари.

Аз лично плащам всеки месец доста добра сума на оператора си за широк пакет програми и сега, изведнъж, се оказва че ми искали още 4 лева отгоре за нещо, което гледах досега срещу тези, пак повтарям, доста добри пари, които ми взимат. Това си е истинска лакомия, ламтеж за още и още.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот rhaegar » 21 фев 2015 19:18

гарфилд написа:
Brabam написа::lol: :lol: :lol:

Изображение

Тези са велики.Признал съм ги и след като Гонг смениха фейса си,цъкам само на тях.Освен това и статистиката им е супер.

:lol: :lol: :lol:

Къде е тва?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот memnto » 21 фев 2015 19:18

Новспорт. Титани. :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 19:23

Който иска камери на линията на засадата, по още 2 лева на месец. :arrow: :arrow:

Вие па всичко искате безплатно. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 19:26

Няма лошо. Искам моя оператор да ми направи следния пакет

Диема Екстра - 4 лв
БТВ ХД(ако го направят платен за мачовете от ШЛ) - 4 лв

БНТ1, 2, HD и свят, БТв-тата, Нова, ДИема, Кино Нова, Нова СПОрт, Евроспорт 1 и 2, ТВ Европа и BOX VH-1и евентуално AXN

И това за 15-ина лева на месец и съм ок. Няма да викам, няма да рева. Ще си плащам и така.

Ама сега имам 100 програми дето не знам даже какво дават
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 фев 2015 19:27

Айде да го духат Диемите, ако искат всички мачове по платените канали да пускат, нема да им стъпа, дет се вика. :lol: Смешковци, не се наядоха, и без това малко мачове пускаха, сега напълно нищо няма да дават, да си ебават майката и тва е. Изображение

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 21 фев 2015 19:29

Добре де аз не искам да гледам другите отбори освен моя си,дефакто ми трябва тая телевизия за един мач на седмица що не измислят нещо за това.Какво ме интересуват другите мачове,та да им плащам 4 лева на месец.

Върни се в “Свободна зона”