wire написа:Не съм го пуснал, няма и да го пусна. Не мисля, че си заслужава. Ако толкова искам да гледам някой БГ мач ще отида на живо или на кръчма. За английските си има достатъчно линкове.
п.п. Не виждам връзката обаче в това колко си "успял" и това да си платиш за тези канали. Това е мислене на прекалено млад или прекалено ограничен човек!
Wire, като ерудиран и интелигентен човек се предполага да четете внимателно написаното. Иначе стават грешки. Въобще сравнението не е това,което описваш. Успелите са платили ,а другите са неуспели. Това е елементарно прочитане от твоя страна.
Да обобщя , обявих се против тези ,които не плащат, гордеят се с това и ни обясняват как въобще не се интересуват от български футбол,че всички са некадърници и тн и тн. Лично на мен не ми се връзва как нещо ще бъде некадърно,грозно , безинтересно и ще го коментирам?Предполага се ,че такова нещо го избягваш и не влиза по никакъв начин под вниманието ти. Как и каква е логиката? Дано този път разбереш за кои хора имам предвид.