може ли един безпристрастен коментар за мача,който го е гледал.
Тук само плюене по-каналите които се е давал мача.
Аз сега се прибирам от работа,но от това което слушах по Гонга,като за първи мач не сме играли чак толкова зле.
КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.,17:00ч./
LEVSKI_FOREVER
W84me написа:talpata написа:Аз гледах на плейгонга на HD и много ми сечеше,а като изкл. HD сече по малко,а процесора ми не е натоварен работи най много до 40%,а нета ми е вивакомски.Някой може ли да каже къде е проблема?
Проблема е в гонг.
при мен въобще не ми сечеше,което ме изненада
Re: До Гонг БГ
W84me написа:Ivo333 написа:ДО Гонг.бг !!! Второто Полувреме ви сечеше зверски което за един платен сайт е абсолютно недопустимо оправете го задължително тоя проблем не сте спортал....даже 3тия гол не го видях в реално време..... !!!
И на мен цяло второ полувреме ми вървеше на снимки! Тия 2.40 дето им дадох са за първи и последен път.
Дал си 2,40 за 1 мач?
Аз за 4лв се абонирах за 1 месец.
Сега за мача:
Слон да ми мине през м*дете ако тоя мач не е уговорен за 3:0 точен резултат.
Игра с ръка имаше ама сме виждали подобни ситуации в който не се свири само че тогава щеше да е срещу сините.
А и третия гол май правеха вс възможно да си го получат и като не можаха сините .... си го бутнаха сами.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
W84me написа:Ivo333 написа:ДО Гонг.бг !!! Второто Полувреме ви сечеше зверски което за един платен сайт е абсолютно недопустимо оправете го задължително тоя проблем не сте спортал....даже 3тия гол не го видях в реално време..... !!!
И на мен цяло второ полувреме ми вървеше на снимки! Тия 2.40 дето им дадох са за първи и последен път.
Дал си 2,40 за 1 мач?
Сега за мача:
Игра с ръка имаше ама сме виждали подобни ситуации в който не се свири само че тогава щеше да е срещу сините.
А и третия гол май правеха вс възможно да си го получат и като не можаха сините .... си го бутнаха сами.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
zlatan написа:може ли един безпристрастен коментар за мача,който го е гледал.
Аз сега се прибирам от работа,но от това което слушах по Гонга,като за първи мач не сме играли чак толкова зле.
Първото играха, второто - спаха. Отзад мъка, в центъра мъка, напред - малко по-добре. Хасково можеше да ни отбележат, ако се бяха напънали още малко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:zlatan написа:може ли един безпристрастен коментар за мача,който го е гледал.
Първото играха, второто - спаха. Отзад мъка, в центъра мъка, напред - малко по-добре. Хасково можеше да ни отбележат, ако се бяха напънали още малко.
само това с напъването не го разбрах.
LEVSKI_FOREVER
demon777 написа:Дал си 2,40 за 1 мач?
Сега за мача:
Дадох, защото тоя може да се гледа от едно устройство само. През седмицата съм на работа, вечер на друг лаптоп, а събота и неделя на трети

demon777 написа:W84me написа:Ivo333 написа:ДО Гонг.бг !!! Второто Полувреме ви сечеше зверски което за един платен сайт е абсолютно недопустимо оправете го задължително тоя проблем не сте спортал....даже 3тия гол не го видях в реално време..... !!!
Дал си 2,40 за 1 мач?
Сега за мача:
Между другото очаквах някой да каже,че Хасково без уговорка не можем да бием.
zlatan написа:може ли един безпристрастен коментар за мача,който го е гледал.
Първо, аз го гледах
по гонга.
Нямам забележки по излъчването.
Второ-Първото полувреме играхме що годе добре, до пенала.
Имаше и няколко наистина добри атаки, но отзад и в средата в дефанса сме зле.
Само неумението на хасковлии не доведе от две атаки до 1 гол.Е и до един автогол де.
Второто-ганкиното.

zlatan написа:Първото играха, второто - спаха. Отзад мъка, в центъра мъка, напред - малко по-добре. Хасково можеше да ни отбележат, ако се бяха напънали още малко.
само това с напъването не го разбрах.[/quote]
Ами в края на полувремето техен нападател излезе сам срещу Йоргачевич, но стреля на метър от гредата, а преди това Нину щеше да си вкара автогол. Като цяло се притеснявах при всяка тяхна атака.