riak4 написа:И ние сме си виновни!
Виновни сме, но мухълите явно ще ни свирят дузпа по Коледа пак - при 2:0 мача свършваше, тия мишки си повярваха след картона и вкараха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
riak4 написа:И ние сме си виновни!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
CTAHKO написа:riak4 написа:И ние сме си виновни!
Е какво да сме си виновни, мачът се играеше пред една врата и беше само въпрос на време да вкараме и втори гол. Но съдията не беше на това мнение
JackPackage написа:riak4 написа:И ние сме си виновни!
Виновни сме, но мухълите явно ще ни свирят дузпа по Коледа пак - при 2:0 мача свършваше, тия мишки си повярваха след картона и вкараха

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Въобще не сме ние виновните! Тоя червен картон преобърна всичко и макар и Матич да прекали с реакцията(сега ще съжалява,защото пропуска финала за КУК),тук ще го защитя.Брутално влизане на идиота от Бърнли,а съдията наказа само реакцията,но не и балтията.Жозе тоя път искам да ги направи не на 2 стотинки,а на нищо![]()
![]()
![]()

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
THE G.A.M.E написа:Но трябва да признаем, че играхме слабо ...
Изглеждахме прекалено уверени след гола аванс, което навява на спомени от миналият сезон.
Далеч съм от идеята да давам акъл на Моу, но с подобен подход мисля че се доказа не-веднъж, че трудно ще ни се получат нещата.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта